Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב פרטי, שישמש אותי בעיקר בתוך העיר ומידי פעם לבילויים (בכל זאת רווקה...חחחחח).

אני מעריכה שמידי שנה אני נוסעת בערך 10,000 ק"מ.

הדברים החשובים לי ברכב:

1) חסכן בדלק.

2) אמין (אני לא אוהבת מוסכים...)

3) רכב קטן יחסית, עדיפות למנוע 1.4 ל'.

4) גיר אוטומט.

כרגע יש לי פיז'ו 206 שנת 2002, ששווה בערך 10,000 ש"ח והיא כנראה תימכר. אני מסוגלת

להוסיף עוד 10-15,000 ש"ח בשביל הרכב הבא. חשבתי על יונדאי i10, אבל אני לא בטוחה אם זו בחירה נבונה. האם ישנם עוד דגמים שהייתם ממליצים לי עליהם?

תודה לכל מי שיענה לי,

מאיה.

פורסם (נערך)

היונדאי I10 אוטומטית לא כזו חסכונית (גם לא הפיקנטו). מה שכן ב 25K הייתי מחפש דייהטסו סיריון או יונדאי גטס מעל שנת 2007.

בתקציב של 25K חשוב גם לבדוק איך טיפלו ברכב, מכיוון שמדובר ברכב יד 2 שברגע שמתחיל להתיישן לא משנה מאיזו ארץ ייצור הוא יהיה - תמיד יהיו בעיות ובלאי.

אם יש אפשרות להתפשר על גיר רגיל הייתי עושה את זה, ככה אפשר לחסוך יותר דלק וגם מבחינת אמינות גיר רגיל נחשב יותר אמין.

עריכה: אגב, הייתי מציע לנסות לפרסם את הרכב לבדוק מה מצב השוק בכמה הוא יימכר בערך, כי אם למשל הוא יימכר ב 5000 ש"ח, תוספת של 15000 ש"ח לא יהוו שדרוג משמעותי.

מה המצב המכאני של הרכב? האם ישנן בעיות/תקלות? מה הסיבה להחלפה של הרכב?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אני מוכרת את הפיז'ו, במטרה להחליף למודל מתקדם יותר. 13 שנים על הכביש זה לא מעט, ומרגישים על המכונית שהיא קצת זקנה..

פורסם

אולי שווה להשקיע קצת יותר בקנייה ולקנות רכב שנת 2009-2010 (שהוא גם כבר לא כזה חדש) מאשר להשתדרג בעוד 3-4 שנים בלבד. סביב 35K המגוון כבר גדול יותר והשנתונים מתקדמים הרבה יותר, הרכב יהיה כניראה בטיחותי גם יותר.

חבל לקנות רכב ב 20K ואז להוציא עוד כסף על תיקונים כשאפשר בתוספת לא משמעותית לרכוש רכב צעיר בהרבה כמו יונדאי I20/פיאט גראנדה פונטו וכו'.

פורסם
אולי שווה להשקיע קצת יותר בקנייה ולקנות רכב שנת 2009-2010 (שהוא גם כבר לא כזה חדש) מאשר להשתדרג בעוד 3-4 שנים בלבד. סביב 35K המגוון כבר גדול יותר והשנתונים מתקדמים הרבה יותר, הרכב יהיה כניראה בטיחותי גם יותר.

חבל לקנות רכב ב 20K ואז להוציא עוד כסף על תיקונים כשאפשר בתוספת לא משמעותית לרכוש רכב צעיר בהרבה כמו יונדאי I20/פיאט גראנדה פונטו וכו'.

הוצאת לי את המילים מהפה. שווה להשקיע טיפה יותר אם אפשר וככה יש מבחר הרבה יותר גדול

• תוכן חדש...