Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני הטויטרים האלו , לשידוך מיד באס קלארוס.

איזה טויטר יורד נמוך יותר, מדיוק יותר

אשמח להמלצה מבעלי ניסיון ,או המלצה לטויטר אחר.

פורסם

איך אתה מתכוון לחתוך אותם, עם מה?

באיזה מיקומים וזוויות אתה מתכוון להתקין אותם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעבר היה לי את הסופרימו, היום יש לי את

ה l1pro.

קודם כל 2 האלמנטים מצויינים, אין בחירה לא טובה בסופו של דבר זה עניין של טעם.

אם אתה מתכוון לעבוד עם סט קידמי של שלושה חלקים באופן חד משמעי ה l1 pro עדיף.

הסופרימו טוויטר מדהים, ככל שידוע לי הוא מותאם לסט של 2 חלקים , בתצורה זו אני חושב שיהיה לו יתרון על ה l1pro.

בקיצור: 2 חלקים סופרימו.

3 חלקים l1 pro.

בהצלחה.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם (נערך)

הסיבה שאני מחפש טויטר איכותי , היא שאני מחפש תדרי מיד , סאוונד פתוח יותר , לכן חשבתי להחליף לטויטר שיורד נמוך יותר , הבנתי שסופרימו יורד ל 2k, מה בנוגע ל l1pro הוא מסוגל לרדת נמוך כמו הסופרימו? ונכון שטויטר זה לא תחליף למיד

אם עדיין לא יסדר לי אני אעבור לסט 3 חלקים.

מה המחיר של סופרימו חדש וכיד שניה?

יש בחור שמוכר את הטויטר הזה

Dayton Audio

RS28F-4

מישהו מכיר?

עריכה אחרונה על ידי Shai12
פורסם

יש לך מיד באס שמנגן עד אזור ה5K-6K יפה מאוד - מנסיון עם האמיג'ן והלגטיות שלי - הם מגיעים לשם ועושים זאת יפה!

אתה לא באמת צריך טוויטר שירד מתחת ל5K בשביל עדיין לקבל כיסוי מלא של הספקטרום לכן שני הטוויטרים יהיו טובים לך.

במידה ותבחר בסופרימו תוכל לקבל יותר כיסוי ויותר משיכה של תחום התדרים 2.5K ומעלה לגובה הטוויטר והוא יעשה זאת יותר טוב מהL1 PRO במקרה הזה כי הוא באמת יורד נמוך יותר, טוב יותר.

הבעיה היחידה היא כאשר המידבאסים מנגנים כל כך גבוה היא שהם מקרינים עלומה צרה - זה מושך קצת את גובה הבמה כלפי מטה ומייצר תמונה כוללת צרה יותר - לא בהכרח קרה יותר מבחינת גוון צליל אבל יהיו בעיות של כיווניות בהתקנה.

אם יש לך הטיה של המידבאסים בזווית כלפי מרכז הרכב או הראש זה כבר פותר לך את בעיית נקודת החיתוך הגבוהה וכאן כבר הL1 PRO יהיו עדיפים.

עכשיו תיקח בחשבון איך אתה מתקין את הטוויטרים - אוף אקסיס מלא? לHAT צריכה להיות תגובת תדר טובה יותר במקרה הזה.

בסופו של דבר - באמת, שתי בחירות מעולות ואתה לא תיפול לא עם זו ולא עם האחרת.

הכל יחסי ובשני המקרים אפשר לגרום לסט הזה להשמע מעולה - השאלה היא רק עם איזה כלים אתה מסוגל לעבוד (מה רמת היכולות של האקולייזר שלך בעיקר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכל נכון ואני די מסכים עם אדי.

אבל! כדי לקבל מיד מהמידבאס ועוד עד 5K, צריך לתת לו זווית טובה כלפי מרכז/נהג. בעצם זה התנאי ב 2 חלקים למיד טוב.

ב3 חלקים מידבאס נחתך הרבה יותר נמוך (סביב 700 הרץ) ולכן אין חשיבות פה לזוית.

שאלה נוספת שאולי פספסתי,איך מתבצע חיתוך? ע"י קרוס או יש פרןצסור כלשהו?

אני חושב שאלה 2 שאלות שצריך לדעת תשובות אליהם לפני שנכנסים להמלצול על הציוד כלשהו.

ואם כבר, אני דווקה בעד monobrand

IMHO

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני יכול לבנות טבעות עם זווית,

אבל לא יותר מזווית של 3 סנטימטר, אחרת הרמקול יגע בדיפון.

יש טעם להתאמץ לזווית כזאת?

פורסם

בסט שני חלקים בהחלט אבל גם היה מאוד רצוי בסט שני חלקים להוציא את המידבאס אל קו הדיפון ולא מאחוריו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אופן הביצוע זה משהו אחר. אולי עדיף אפילו להוציא מאחוי הדיפון ולתת זוית. הכל עניין של רצון ביצוע. אבל בלי זה לא יהיה מיד טוב. בטח לא 4-5KHZ.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הבעיה בזה שהרמקול מאחורי הדיפון לא תגיע דווקא בתדרים בין 3-5K אלא בדיוק להפך בתדרים שמתחת ל3K

התדרים אשר ינוגנו בין 3-5 ינוגנו בעלומה צרה מאוד והם יעברו ישר דרך הגריל של הדיפון - כאן הזווית כלפי הראש היא זו שתעשה את התיקון הנכון.

בתדרים מתחת ל3K המידבאס ינגן רחב והדיפון מהווה חוסם עבורם - הוצאת המידבאס לקו הדיפון תאפשר להם פריסה נכונה בתוך חלל הרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא רוצה להתאכזב, לבנות זוויות או אפילו להוציא את הרמקול החוצה מהדיפון, ובסופו של דבר לגלות שאין הרבה הבדל,

ולתוצה שאני רוצה אני צריך מיד, העניין שאני לא רוצה להכנס עכשיו לבנית קורות.

חשבתי על l3pro שאני לא צריך קורות , אבל זה נראה לי מיד חלש שלא בדיוק עושה את העבודה .

פורסם

דבר בהודעה פרטית עם חבר הפורום שיניים - ELI I לדעתי הוא יוכל לתת לך מידע רב לגבי הL3PRO וכך גם רועי - FASTGT

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...