Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת מט"ח

nburrack
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על מישהו ברחוב סוקולוב בחולון. הזכירו אותו גם פעם בפורום כמי שפורט בתנאים מצויינים מעל 10K.

לא מצאתי אותו ניסיתי לחפש. מאמין שמי שהתעסק בזה יראה, יזכר ויגיב פה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

באיזה סכומים מדובר? אם בסכום לטיול או משהו כזה לא שווה להתחיל לחפש, החסכון יתקזז בהוצאות על החיפוש וההגעה. קנה בבנק או בנתב"ג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בצ'יינג' הקרוב לביתך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
באיזה סכומים מדובר? אם בסכום לטיול או משהו כזה לא שווה להתחיל לחפש, החסכון יתקזז בהוצאות על החיפוש וההגעה. קנה בבנק או בנתב"ג.

רק לא בנתב"ג (בטח לא בסניף של הפועלים הי"ד - גנבים עם רשיון)

מחזק לגבי הדואר\סניף בנק מקומי (תעשי שיעורי בית ותראה מי הכי מתאים לך)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בהחלט מומלץ, בעיקר אם יש לך עודף כסף ואתה מעוניין לתרום אותו לסניף צ'יינג (של אחד הבנקים) בנמל התעופה.

בעצם, אם יש לך עודף כסף, אולי כדאי לתרום אותו למקום אחר.

פורסם

הצ'יינגים בנתב"ג הם פשוט שערוריה.

כותבים בשלט "ללא עמלת המרה",ונותנים שער הזוי שלא מחובר למציאות.

כפי שכתבו לך, אם אתה מעוניין לתרום לכלכלת הבנקים-החלף בנתב"ג.

סלע

פורסם

סלע - בדוק עצמך. ההפרש יהיה 2-3 אג' לליש"ט, כלומר על 1000 ליש"ט ההפרש 20-30 ש"ח. האם "חסכון" כזה מצדיק שריפת כמה ליטר דלק + זמן?

שלא לדבר על כך שיש לי רתיעה מהצ'יינג'ים, איך שהוא הם מתחברים לי לעסקי נכיון צ'קים ומוסדות דומים, שאני מעדיף להתרחק מהם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר להחליף בדואר.

בנתב"ג ההצגה כאילו אין עמלה,כאשר בפועל השער כל כך גרוע שהוא כולל כבר כמה וכמה עמלות-

דברים כאלו יכולים להטריף אותי.

סלע

פורסם
סלע - בדוק עצמך. ההפרש יהיה 2-3 אג' לליש"ט, כלומר על 1000 ליש"ט ההפרש 20-30 ש"ח. האם "חסכון" כזה מצדיק שריפת כמה ליטר דלק + זמן?

שלא לדבר על כך שיש לי רתיעה מהצ'יינג'ים, איך שהוא הם מתחברים לי לעסקי נכיון צ'קים ומוסדות דומים, שאני מעדיף להתרחק מהם.

אני לא יודע מהיכן לקחת 2-3 אגורות , זה יכול להיות 10-20אג למיטב זיכרוני

ההפרש בין הבנק בעיר לבין הציינג הוא יותר מ2-3 אג'

והמחיר בנתבג הרבה יותר גבוה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

האמת - מהסיבה שציינתי קודם לא ניסיתי בכלל צ'יינג'ים.

אבל שלחתם אותי לחפש ברשת.

באתרים של 2-3 רשתות צ'יינג'ים - שער הליש"ט 6.015 ש"ח.

השער הגבוה ביותר בבנה"פ (מכירה מזומן) - 5.96 ש"ח

אז באמת כדאי לבדוק מי באמת יותר זול.

ומעבר לכך - לבדוקת את מחיר הבדיקה. צריך להשוות זאת לשריפת דלק בחיפוש אחר תחנה זולה.

ועוד דבר שלמדתי כעת - לפחות בכרטיס האשראי העיקרי שלי (ישראכרט) עמלת ההמרה שווה להפרש בין שער מזומן לשער העברות והמחאות, מה שהופך את עלות השימוש בכרטיס האשראי בחו"ל לשווה לשימוש במזומן. יותר נוח ויותר בטוח גם בסכומים לא גדולים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
איפה הכי משתלם להמיר לירה סטרלינג? האם הצ׳יינג׳ים יכולים להיות זולים משמעותית לעומת הדואר?

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות - יש לך ליש"ט מיותרות שאתה רוצה להחליף לשקלים, או להפך?

בכל אופן, צ'יינג' בד"כ יהיה הכי משתלם (רק בדוק שעובד עם קבלות), אח"כ דואר, אח"כ בנקים. המרה בנתב"ג לאדם פרטי תהיה צעד טיפשי במיוחד.

עד כמה ההפרש משמעותי - תלוי בסכום.

פורסם

דריש - שים לב למספרים בפוסט שלי. אם להאמין לאתר האינטרנט הצ'יינג' יהיה היקר ביותר.

לגבי מה שכתבתי על כרטיס האשראי - התיחסתי לטבלה הלא נכונה. מה שכתבתי נכון רק לגבי משיכת מזומן בחו"ל. משיכת מזומן ארץ תהיה טיפה זולה משימוש בכרטיס האשראי, אם כי ההפרש, במיוחד במטבעות העיקריים, זעיר.

פורסם

חלפנים עם אתרי אינטרנט אינם משקפים את המציאות. המכולת, הירקן, הספר השכונתי וחלפן הכספים - כל אלו עסקים מזן אחר ואין מה לחפש אותם ברשת.

למיטב זכרוני פות"ש מסתובב באזור נתניה. ביקור קצר ברח' שער העמק (המרכז את רוב חלפני העיר) יאפשר לו למצוא את התעריפים הכי נוחים, ובניגוד לסטיגמה משנות התשעים היום רובם עובדים בצורה מסודרת ועם פיקוח פיננסי.

• תוכן חדש...