Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת יום יעודית DRL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה שיש במכוניות חדשות תאורת יום יעודית?

אני חשבתי שהכוונה ללדים הקדמיים שדולקים במהלך היום ברכבים חדשים, אבל אני רואה שגם ברכבים חדשים ללא לדים קדמיים כתוב במפרט "תאורת יום יעודית".

מה הכוונה? האם זה הדלקה אוטומטית של תאורת חניה? או הדלקה של תאורה קדמית ראשית בעוצמה חלשה? האם נדלק אוטומטית או הנהג צריך להדליק? האם זה תקן חדש?

אשמח להסבר.

תודה

פורסם

רוב הרכבים החדשים מגיעים עם תאורת DRL.

יש כאלה שמגיעים עם תאורת LED, ויש כאלה עם תאורה קדמית ראשית, אור נמוך, שנדלק אוטומטית, איביזה למשל, ובמקרה הזה גם קשה לבטל אותם.

לא, אין חוק שמחייב הדלקת אורות ביום, מלבד בתקופת "חורף", לכמה חודשים, ובכבישים בינעירוניים.{לרכבים פרטיים}. רכב ציבורי חייב באורות, כל הזמן.

פורסם

אצלי יש תאורת DRL שהיא לא לד, אלא פשוט איפה שבדרך כלל ממוקם פנסי ערפל שמו נורות להט רגילות שנדלקות באור יחסית חזק.

אגב,

זה לא מחליף אורות בחורף בבין עירוני בגלל שהחוק אומר שצריך שיהיה דלוק אורות מקדימה וגם מאחורה ובDRL זה רק מקדימה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אצלי יש תאורת DRL שהיא לא לד, אלא פשוט איפה שבדרך כלל ממוקם פנסי ערפל שמו נורות להט רגילות שנדלקות באור יחסית חזק.

אגב,

זה לא מחליף אורות בחורף בבין עירוני בגלל שהחוק אומר שצריך שיהיה דלוק אורות מקדימה וגם מאחורה ובDRL זה רק מקדימה.

וה DRL נדלק לך לבד? זה אורות בעוצמה רגילה של פנס ראשי או נמוכה?

פורסם

בעיקרון ניתן לבטל אותם (DRL) ברכבי קונצרן VAG בקלות, באמצעות כבל VAG-COM ותוכנת VCDS.

אני ביטלתי אותם באמצעות התוכנה VCDS.

נ.ב

אני מניח שניתן לבקש מהמוסך שלך שיבטל אותם.

פורסם

נזכיר רק שעדיף להשאיר אותם כי כל סוג של אורות יום (LED, אור מעבר) מגדיל את הניראות בכל רכב ובכל תנאי מזג האוויר והעלויות הכרוכות בו נמוכות עד אפסיות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...