Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונאי שבאמת מבין עניין היה מציע לך לקנות פאביה.

במילים אחרות, או שתחליף מכונאי או שתגיע אליו עם אטמי אזניים.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך עדיין קיימים כאלה מכונאים ואיך לא בלעה אותם האדמה אני לא יודע לומר...לפי התיאור הוא מזכיר לי את הבחור הקודם שהייתי הולך אליו לטיפולים בתקופת הפג'ו ואצטט משהו שזכור לי וגרם לי לברוח משם ולא לחזור: "חביבי אל תדאג צינורות הבלמים שלך אולי קצת מתפרקים אבל יסעו בשקט עוד 10 אלף קילומטר כל עוד לא תבלום יותר מידי"

שלום שלום ואל תבוא לי בחלום ובמיוחד אל תגע לי ברכב !

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

סביר שהאימפרזה עדיפה בהכללה, אבל גם אם היית קונה הפוך לא היה שווה להחליף.

איך עדיין קיימים כאלה מכונאים ואיך לא בלעה אותם האדמה אני לא יודע לומר...

זה זמני, בקרוב כנראה יעלה חרון אפו של ה' והאדמה אכן תפתח את פיה ותבלע אותם, ראשונים,

אח"כ דעא"ש.

The first one to get angry loses

פורסם

קודם כל תודה לכולם

את האמת למכונאי הזה לא אתקרב יותר זה בטוח!

נאמר לי גם שהאימפרזה לא אמינה חלשה והכי פחות מבוקשת בשוק!

אני לא מבין למה באמת

מה שכן הדעה הייתה שונה על הנפח 2 ליטר

imprza new age

פורסם

חלשה - מקבל, היא לא חזקה במיוחד וכבדה לעומת קודמתה. אבל לא אמינה? למה? ממתי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא היתה לך כבר אימפרזה 1.6 לבנה 2002 שקנית לפני שנתיים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?477814-%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-6-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9B%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%94

למה אתה שואל לגבי אמינות של אותו דגם בדיוק והאם למכור? לא מוכר לך מניסיון? מכרת וקנית רכב זהה ועכשיו זה הזמן להתלבט?

פורסם
כיום הוא עם אפור, ואפור בסובארו פחות (או יותר) אמין מאפור בלנטיס.

:roflmao::roflmao::roflmao:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אין לך מה להיות מבולבל כמו שכבר כולם אמרו כאן. האימפרזה די דומה ללנטיס בסך הכל ושתיהן נחשבות לאמינות מאוד. ללאנטיס יש את היתרונות שלה על פני הסובארו (ביצועים, צריכת דלק), וההיפך (הסובארו יותר נוחה, מתנהגת). בסופו של דבר אם קנית את הסובארו כלכלית עדיף לך להשאר איתה. אם הייתה קונה לאנטיס, היינו ממליצים לך להישאר עם הלאנטיס. אך ורק מבחינה כלכלית. מילא אתה רוצה לשדרג את הרכב ברכב מודרני יותר, או שהסובארו לא עונה על הצרכים שלך יותר - אז בסדר, תחליף. אבל כשמדובר ברכב דומה מאותן שנים, זה סתם יגרור הוצאות וטרטורים מיותרים.

בכל אופן אל תקשיב לכל המכונאים החכמים למיניהם שחושבים שהם יודעים יותר מכולם. קנית רכב טוב ואמין שכנראה מתאים לך לדרישות. תתחדש ותהנה...

פורסם

היי לאון

לא הייתי חיייב אבל מה שכן חיפשתי בלי סוף גלגלים רגילים של אימפרזה בלי סוף ואף אחד לא היה לו

ככה שאי אפשר למסור רכב ללא גלגלים

imprza new age

פורסם

שלום לכולם

מי מבין הרכבים האלו יותר מומלץ?

הבנתי שיש אימפרזה 2 ליטר, איך היא מול ה1.6?

הלנטיס באות בדגמים 1.6 1.8 2.0.

מה הכי ממומלץ?

התקציב שלי 16 אלף

תודה!!!!

imprza new age

• תוכן חדש...