Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי תודה לכולם!

בכל זאת במידה וארצה למכור ובהנחה שאין לי עוד סכום גבוה להוסיף לקניית רכב אחר יותר מתקדם

איזה חלופות אחרות יש עד 15000 שח?

יותר מתקדמות מהסובארו?

imprza new age

פורסם

הסבה לגז של רכב ישן? מדובר בהשקעה לא קטנה, סביר שהרכב יושבת לפני שהפרש עלויות הדלק יכסו את ההשקעה.

אם הרכב מראה אמינות סבירה ואין לך תקציב לשדרוג - השאר אתו. אם עלויות הטיפולים בו גבוהות מדי שקול מכירה, שימוש בתח"צ ופתרונות אחדים למשךכמה חודשים ואז רכישת רכב יותר מתקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לו על המנוע רק 125K ק"מ זה כלום למנוע של סובארו שטופל כראוי,ממה שאני זוכר סובארו בזמנו הציעו לעשות הסבות לגז.

ברור שבמידה והוא לא נוסע הרבה זה לא משתלם.

במידה והוא נוסע את הממוצע הישראלי כ17K ק"מ עדיף לו לאמץ הרגלי נהיגה רגועים יותר.

בכל מקרה כמו שאמרת זה תקציב לשדרוג אולי ניתן למצוא רנו מגאן 2 מעל שנת 2007 בתקציב הזה אבל פה נכנס פקטור חוסר האמינות במידה ולא טופלה כראוי ומחירי החלפים של רנו.

פורסם
אוקיי תודה לכולם!

בכל זאת במידה וארצה למכור ובהנחה שאין לי עוד סכום גבוה להוסיף לקניית רכב אחר יותר מתקדם

איזה חלופות אחרות יש עד 15000 שח?

יותר מתקדמות מהסובארו?

אתה תתקדם בשנתון,אבל מעבר לזה לא תתקדם במשהו מוחשי,אתה סתם תיכנס להרפתקאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אמינה כמו סובארו

באיזה תקציב מדובר כאן ומדוע את רוצה להחליף?

במידה והרכב שלך שווה 15 אלף ותוכל למכור אותו במחיר הזה.

אין לך לאן להתקדם הרבה הייתה מציע לך לחסוך שהיה לך 30 אלף ושמה כבר המבחר הוא עצום יותר.

מה האופציות ב30 אלף? בסך הכל אם הוא בכיוון של משפחתיות אז מאזדות למינהם יהיו עם אותו ק"מ שנתון לא כל כך גבוה, אולי בתקציב של 50+ יוכל למצוא אחת כזאת או יונדאי עם פחות מ100 ק"מ סביב 2009...

אם עובר לסופר מיני יכול לשדרג את עצמו לאלטו ודומיהם שנתון 10-11' אבל באמת על הפנים של איכות נסיעה רועשות חלשות חרא פלסטיקה.

לא יודע כמה זה באמת שדרוג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

צהריים טובים

ברשותי סובארו אימפרזה 2003 שעשתה 129000 קמ

יש לי קונה על האוטו מחר במחיר של 13 אלף.

ההתלבטות היחידה שלי היא שכל חיי נהגתי על סובארו והתרגלתי לאמינות האין סופית של האוטו הזה.

חשבתי למכור ולנסות משהו אחר אבל אני חושש שהסכום שיש לי למכור את הסובארו לא יספיק כי גם אצטרך לבצע אולי יישור קו מסוים לרכב החדש.

הסובארו שלי מטופלת ביותר אבל יש לי במשפחה עוד מזדה 3 וילד בדרך בעזרת השם ככה שאין צורך בעוד משפחתית.

מה ההמלצות שלכם?

איזה רכב נחשב אמין בסכום הזה?

חשבתי על יומדאי גטס איך היא בהשוואה לאימפרזה?

תודה רבה!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

imprza new age

פורסם

נשמע לי כמו הימור מסוכן מידיי,

רכב במחיר הזה כמו שאתה מבין זה הימור - יש סיכוי טיפול על משהו יחסית טוב בלי תקלות ויש סיכוי שכל החלקים שמתבלים בדרך כלל בקילומטרז היה יתבלו אחד אחרי השני.

בכל מקרה ברוב המכוניות במחיר הזה קשה למצוא רכבים שלא דורשים ישור קו.

דעה שלי?

רגיל כבר לסובארו? מכיר אותה ואתה ההיסטוריה שלה? כמעט כל החלפה בסכום הזה תגרור סכנה גבוהה מידיי וסיכון לתיקון יקר - תישאר עם הרכב שלך שאתה מכיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני ממש לא מבין את ההיגיון במעשייך. מילא אם אתה מוכר, מוסיף כמה אלפים ומתקדם למשהו טוב יותר. אבל במקרה שלך אתה נשאר במקום. אז כמו שהמגיב מעלי אמר - מדוע לא להישאר עם הסובארו? אגב, הרכב שלך עם מעט מאד קילומטראז'. מנועי הבוקסר של סובארו עם טיפול נאות יכולים לעבור בשקט 400 אלף ק"מ.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

חבר יקר המחיר שנתנו לך זה לא מציאה אלא מחיר שכנראה תקבל על הרכב כשתרצה למכור,לכן במידה ולא שקלת לפני זה להחליף רכב אין שום טעם למכור גם אם יש קונה,אין שום היגיון במעשה.

לעומת זאת אם שקלת להחליף או נמאס לך מהרכב קפוץ על המציאה.

Miata ND2

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי סובארו אימפרזה 2003 עם 134000 קמ

היה ופירסמתי את האוטו ביד 2 הגיע קונה והסכים למחיר שפירסמתי 13.5 אלף כשהמחירון עומד על 11.700

הרכב משרת אותי נאמנה רק אני אוכל איתו סרטים שאולי יש בעיה במנוע ואחרי אין ספור מכונאים שראו את האוטו וקבעו שאין כלום אני עדיין לא רגוע.

האוטו באמת במצב חיצוני ופנימי כחדש עם גאנט 17 מטופל ושמור.

כרגע במידה ואמכור מה האלטרנטיבות שלי לרכב שני בבית?

האים למכור את הסובארו וארוויח כאן 2000 שח או שכדאי להמשיך איתה?

התקציב שלי הוא עד 15 כולל המכירה של האוטו כלומר אוכל להוסיף עוד 1500 שח.

תודה לכולם!IMG_5197.jpg

imprza new age

פורסם

כשקניתי את האוטו לפני שנתיים מאישה אחת אז ניגשתי לעשות טיפול בסובארו והתברר שלא היה טרמוסטט באוטו.

לכן הייתה לי מין הרגשה שהרכב עבר איזה התחממות אבל הורכב טרמוסטט חדש ומאז כלום.

אבל האי ידיעה הזאת מה עבר על האוטו בנושא הזה לא נותן לי מנוח.

מצד שני האוטו נוסע בצורה מעולה אין רעשים הגיר מעולה אין צריכת שמן כלל כל המכלולים במצב של 2016

imprza new age

• תוכן חדש...