Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מעולה ,אפס תקלות ,טיפולים רגילים,אוכל יותר דלק בגלל הארבע על ארבע,כייפי לנהיגה לדעתי ולא חסר כח,שוק חלש ולא יודע למה

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעלים של סובארו 2.0 שנת 2003: יש 2 צורות לרכב הזה בשנת 2003 פנסים עגולים בתחילת השנה ובהמשך השנה פנסים מלבניים כדוגמת שנת 2004. הרכב אמין מאוד יש יותר כוח ממנוע 1600 צריכת דלק מעט גבוהה יותר אך לא קריטית, חלקי חילוף בשפע בדיוק כמו מנוע 1600לרכב שוק חלש מאוד ממוצע של16 עד 18 אלף שקלים לשנת 2003 במצב טוב! בהצלחה!!!!!!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבת שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש אימפרזה מנוע 2.0 שעשתה 340000 קמ במחיר 11 אלף מבחורה שאצלה האוטו 10 שנים.

כדאי?

איזה הפתעות מצפות לי בדרך?

imprza new age

פורסם
צהריים טובים

למישהו יש ניסיון ברכב הזה?

דלק?

ביצועים ?

טיפולים?

תקלות?

תודה רבה!

למקרה שלא שמת לב, לך בפורום יש הכי הרבה נסיון עם הרכב הזה. למה אתה שואל אחרים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למקרה שלא שמת לב, לך בפורום יש הכי הרבה נסיון עם הרכב הזה. למה אתה שואל אחרים?

תודה על האיפוס, כבר לא הבנתי מי מבקש להתייעץ, מי בעל הרכב ומי רוצה להשתדרג עד ההודעה שלך

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

השאלה בכותרת

יש באפשרותי למכור את הסובארו שלי 2003 1.6 עשתה 125 קמ

ולקנות משכן שלי מזדה לנטיס שנת 99 1.8 עם 170000 קמ

האים כדאי?

מה אתם הייתם עושים?

יכול להיות לי כאן רווח של 4 אלף שח

תודה רבה

imprza new age

פורסם

לא.

יש לך צורך ב4 אלף האלו שאתה רוצה לעבור לרכב משנתון נמוך יותר?

יותר חכם זה היה למכור את הסובארו ולעבור לסופר מיני ידנית מעל השנתון שלך כגון פיאט פונטו ספייס או יונדאי גטס כדומה.

פורסם (נערך)

אמינה כמו סובארו

באיזה תקציב מדובר כאן ומדוע את רוצה להחליף?

במידה והרכב שלך שווה 15 אלף ותוכל למכור אותו במחיר הזה.

אין לך לאן להתקדם הרבה הייתה מציע לך לחסוך שהיה לך 30 אלף ושמה כבר המבחר הוא עצום יותר.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

הייתי נשאר עם הסובארו,היא נוחה מהגטס,אמינות טובה ולכן ממש אין טעם לעבור ללנטיס גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...