Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק רכב תציע בארץ את Mini JCW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מ 2011 מיני צמחו ב 180 אחוזי מכירה בגלל שינוי תמכור של יבואן חדש.

ב. אני לא מתווכח על מס נתון(שרשמת),זו עובדה (עדיין ברחוב וברמזור רואים יותר גולף).

ג. אני חושב שהמוצר מעולה,רשמתי.

ד. למה לשדוד את הלקוח??? כשבארופה המחיר נמוך יותר??? זו טענתי היחידה ועל זה תגובתי.

גם אני הייתי בסוכנות (מיני) ובדקתי את נושא הרכישה,אבל נפסל בגלל טענתי על המחיר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיני JCW אוטומטית עולה בארץ הקודש 259,000 ש"ח. בדקת כמה היא עולה בחו"ל לפני שכתבת את התגובה שלך?

אותה מיני JCW אוטומטית עולה באנגליה (ארץ המוצא והייצור, ומשם גם מביאים את הרכבים לארץ) - 21,500 ליש"ט. זה אחרי שהורדתי מהמחיר המוצג באתר האנגלי את ה20% מס שמשלמים על רכב באנגליה, כי היבואן לא אמור לשלם אותו, אלא הוא משלם את המס בארץ.

תכפיל את זה ב-5.92 שקל לליש"ט (שער יציג נכון לכתיבת שורות אלו) - 127,280 ש"ח. תכפיל את זה ב2 (המיסוי על רכב בארץ הוא מעל 100%, הרבה מעל, אבל לא נתקטנן) - 254,560 ש"ח.

כל זה כמובן לפני עלויות שילוח, ביטוח וכו'. הסכום הזה הוא גם לפני רווח של היבואן, כי צריך גם להרוויח, אף אחד לא עובד לשם שמיים. לא לשכוח שיש גם הוצאות - משכורות, אחזקה וכו' ובטח עוד שכחתי כמה דברים. כמובן שהסכום גם לא מתאר את ההנחה שהיבואן מקבל מהיצרן, אבל ברכב מהסוג הזה, שנמכר בכמויות קטנות, כנראה שההנחה איננה גדולה.

בקיצור, כפי שאפשר לראות, המחיר לא מונפץ משום מקום ולא גבוה סתם.

אחרי שכל זה נכתב, אני אוסיף ואומר שזה לא רלוונטי. בפורום הנכבד שלנו אנשים תמיד מתלוננים על מחיר גבוה, מאשימים את היבואנים, את המדינה, את שר התחבורה, את משרד האוצר, את הפלאפל בשכונה, את הקבצן בצומת ואת הנכד של השכנים, אבל עדיין קונים כמו גדולים ושוברים שיאי מכירות.

אז כנראה שהמחיר לא גבוה, או שהוא לא גבוה כמו שהרוב חושבים שהוא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מיני JCW אוטומטית עולה בארץ הקודש 259,000 ש"ח. בדקת כמה היא עולה בחו"ל לפני שכתבת את התגובה שלך?

אותה מיני JCW אוטומטית עולה באנגליה (ארץ המוצא והייצור, ומשם גם מביאים את הרכבים לארץ) - 21,500 ליש"ט. זה אחרי שהורדתי מהמחיר המוצג באתר האנגלי את ה20% מס שמשלמים על רכב באנגליה, כי היבואן לא אמור לשלם אותו, אלא הוא משלם את המס בארץ.

תכפיל את זה ב-5.92 שקל לליש"ט (שער יציג נכון לכתיבת שורות אלו) - 127,280 ש"ח. תכפיל את זה ב2 (המיסוי על רכב בארץ הוא מעל 100%, הרבה מעל, אבל לא נתקטנן) - 254,560 ש"ח.

כל זה כמובן לפני עלויות שילוח, ביטוח וכו'. הסכום הזה הוא גם לפני רווח של היבואן, כי צריך גם להרוויח, אף אחד לא עובד לשם שמיים. לא לשכוח שיש גם הוצאות - משכורות, אחזקה וכו' ובטח עוד שכחתי כמה דברים. כמובן שהסכום גם לא מתאר את ההנחה שהיבואן מקבל מהיצרן, אבל ברכב מהסוג הזה, שנמכר בכמויות קטנות, כנראה שההנחה איננה גדולה.

בקיצור, כפי שאפשר לראות, המחיר לא מונפץ משום מקום ולא גבוה סתם.

אחרי שכל זה נכתב, אני אוסיף ואומר שזה לא רלוונטי. בפורום הנכבד שלנו אנשים תמיד מתלוננים על מחיר גבוה, מאשימים את היבואנים, את המדינה, את שר התחבורה, את משרד האוצר, את הפלאפל בשכונה, את הקבצן בצומת ואת הנכד של השכנים, אבל עדיין קונים כמו גדולים ושוברים שיאי מכירות.

אז כנראה שהמחיר לא גבוה, או שהוא לא גבוה כמו שהרוב חושבים שהוא.

+1

כל מילה נכונה

פורסם

בבריטניה פאונד JCW 24000

בבריטניה GTI 27000 פאונד

זה מה שאני בעצם אמר אתה רק מוכיח את מה שרשמתי!

בבריטניה JCW מיני קופר עולה פחות מגולף GTI ,ובארץ?

עולה יותר מGTI במחיר בסיס? מתיחס ל 3 דל.

פורסם (נערך)

זה לא כוחות, זה ארץ הייצור שלה ועיקר השוק שלה!

היא נהנת ממס מופחת, הנחה גדולות יותר מהיצרן ועוד, אי אפשר להשוות ככה.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם (נערך)

שוב נשאר הקטע עם גודל השוק.

לגלות לך עוד סוד קטנטן?

במיני אפשר להתגמש במחיר בניגוד לvw בעיקר על דגמי הs.

עריכה: שרוצים ליצור מיתוג פרימיום למותג מעלים את המחיר, ביחוד במותג הפונה לנישה לא עממית, זה אף מגדיל את הביקוש שלו.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

הייתי שם והסוד שלך שמור כנראה רק לך,לי לא גילו משהו באוזן.

וביחס לגודל השוק,הם גודלים(מיני) בקצב יפה שאפילו אותם זה הפתיע.

מדברי אפשר אולי להבין שאני לא בעד.נהפוך הוא, אני מאוד בעד

שיבואן מציג את כל מרכולתו,בכל קשת הדגמים ומאוד מברך על

הבאת רכבים כאלה לארץ.

אבל מצד שני קשה לי לחשוב על מחיר גבוה ביחס למדינות אחרות.

ולא,אני לא מחפש צדק ,קטונתי.

פורסם

בתאכלס חבר שלי כבר הגיע איתם ל235 לידני על הכביש ככה שהמחיר גמיש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בתאכלס חבר שלי כבר הגיע איתם ל235 לידני על הכביש ככה שהמחיר גמיש.

טוב לפחות הם מורידים במחיר ,בצמפיון לא מורידים ולא מתאמצים להגיע למחירה !

• תוכן חדש...