Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר נסעתי והכל היה מושלם. אחר הצהריים כשהנעתי, נדלקה נורת מנוע (עם ההודעה המוכרת של anti pollution) והסל"ד לא ירד לסביבות ה-900 כפי שהוא עושה בדרך כלל. הוא התחיל גם לקפוץ בין 1200 ל 1700 סל"ד בעמידה (עם קלאץ' לחוץ או בניוטרל), כשהוא "נופל" ל- 1200, המנוע מרעיד את האוטו כמו במכה קלה. בנוסף בהילוך בנסיעה איטית כשהסל"ד נמוך, לעיתים הורגשה גם כן מכה קלה, למרות שהסל"ד היה יציב.

היו לי בעבר צ'ק אנג'ין עם ההודעה הזו והכל התנהל כרגיל (בלי תופעות חוץ מהנורה), אבל אף פעם המנוע לא התנהג ככה. לשמחתי הצלחתי לנסוע הביתה, אך בפקק שמתי לב לעוד תופעה מוזרה:

1. השמן התחמם לקצת יותר מ- 120 מעלות בפקק קטן ברמזור, והחום מנוע עבר ממש בקצת את קו ה-100. גם המזגן שבד"כ מייצב את הטמפרטורת חום מנוע על 90, לא השפיע. רק כשנסעתי שניהם ירדו לערכים של קצת מתחת ל-90 תוך דקה בודדת.

2. המזגן כשפועל מייצב את הסל"ד על 1500 (בעמידה), עם קפיצות מתונות לעיתים רחוקות.

חייב לציין שהמצערת עברה ניקוי יסודי במוסך לפני כחודשיים-שלוש (בעקבות ההודעה על anti pollution שהופיעה פעמיים, אבל לא גרמה לשום תופעה). בסריקת מחשב בעבר זה הראה על בעיה במצערת. המוסך אמר שצריך להחליף מצערת אבל ניקה לי אותה רק כדי לראות שהכל תקין.

בלי קשר, האוטו בעמידה רועד טיפה, ממש טיפה. נאמר לי שזה ייתכן בגלל מזריקי השמן אבל שזה לא משהו שיכול להשבית את הרכב.

אני צריך לציין שהאוטו בנסיעה (נסעתי איתו כך הביתה 20 ק"מ) נסע בצורה חלקה ומהירה, חוץ מהתופעות שציינתי.

אני מודע לכך שצריך לעשות סריקת מחשב והכל, אבל מישהו חווה או יודע למה עליי לצפות בתקלה שכזו?

ממש תודה מראש.

פורסם

מה שאתה מתאר אכן יכול להגרם בגלל בעיה במצערכת, אך גם מסיבות נוספות כמו חיישן שמזייף...

כפי שציינת, אין קיצורי דרך. התחברות לסורק תקלות יעודי יאתר את הבעיה במהירות.

מוזמן לביקור...

• תוכן חדש...