Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף להכפשות על טעמו של פות"ש :)

משום מה (זה הקטע המוזר) שבבית אני מאוד פיקי באוכל, ובמלון אני דווקא אוהב את הכי זבל שיש להם גם אם זה מלון גורמה מהשורה הראשונה (כיסא 23 חחח)

זה מתחיל בביצים המקושקשות שנוטף מהם נוזל, קוביות הגבינה הצהובה, החמאה וריבת האפרסקים שבאריזה הקטנה וכמובן קפה מתרכיז.

מלבד אלו אני לא נוגע בכלום.

לא מעט אנשים מאוד אוהבים 'אוכל מוסדי' ולא רק של איזה מלון או קייטרינג הייטק שווה

אלא גם של מטבח משרדי המועצה האזורית\מינהלת המים\בסיס נפח\חדר אוכל עובדים איכילוב וכד'.

אנשים מתים על לאכול ב'חדר אוכל עובדים' [כשהם לא עובדים שם].

יצאו לי כל מיני ביקורים במקומות כנ"ל ותמיד יש מישהו שממש מתרגש מהאוכל,

גם אם זה קציצות פלסטו-עוף בתוספת קלקר על צלחת פלסטיק.

בהתחלה חשבתי שזה מאפיין אוכלוסיה או מגזר מסויימים אבל ככל שבדקתי

גיליתי שזו תופעה חוצת גבולות, מגזרים, גילאים, הכל. אפילו גברת נכבדת אחת

שהיא גם חברה ותיקה הפתיעה אותי פעם עם זה.

The first one to get angry loses

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פילטר הוא לא רע בכלל, בתנאי שמשתמשים בקפה טוב.

אבל אם כבר שרשור קפה, אעלה את תמונות הכנת הקפה שלי:

IMG_20150512_211121.jpg

IMG_20150512_213712.jpg

IMG_20150512_213803.jpg

IMG_20150512_213919.jpg

IMG_20150512_214137.jpg

IMG_20150512_214319.jpg

IMG_20150512_214400.jpg

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם (נערך)

ספריאל - אתה מתכוון למנות של רומבאוטס rombouts. לא סגור על הכתיב, מתנצל.

עדיין זמין בסופרמרקטים פה ושם. קלוי מאוד כהה,

אבל לא רע. עדיין זול יותר מנספרסו. טוב, כל דבר זול יותר מנספרסו. איזה מכרה זהב של צרכנים טפשים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צודק. גם הולנדי.

כבר לא ראיתי שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

אני מעדכן, ביררתי לגבי הקפה נוזלי, עלית מוכרים אותו, אבל רק למוסדות, כך שלא נראה לי שאוכל להשיג אותו-

http://www.officecoffee.co.il/catalog/cafitesse/.

רכשתי בנתיים מכונת קפה "פילטר" (טפטוף) זו:

attachment.php?attachmentid=431027&d=1436780026

אם לומר את האמת היא לא מרגישה איכותית ויש בה המון חלקי פלסטיק, חוץ מהרשת שהיא מנירוסטה. אבל בנתיים היא עובדת.

בנוסף רכשתי 2 סוגי קפה לניסיון שמצאתי בסופר:

attachment.php?attachmentid=431028&d=1436780066

בנתיים ניסיתי רק את הקפה הימני (מליטה), את הלוואצה עדיין לא פתחתי.

הקפה יצא לא רע בכלל, לא בדיוק הקפה שבמלונות אבל נחמד. יותר טוב מקפה שחור זה בטוח (ללא גרגירים מעצבנים, ועדין יותר).

מספר שאלות לאנשי הקפה:

1. ראיתי שיש בסופר סוגים שונים של קפה טחון, אני רכשתי את אלו שצויין שמתאימים לקפה פילטר, אבל מה ההבדל בעצם? האם יש קפה טחון שמתאים רק לאספרסו ויש רק לפילטר? על כולם רשום קפה טחון, האם הטחינה שונה ?

2. יש הבדל עצום במחיר בין החברות השונות, לדוגמה הקפה של לוואצה עלה יותר מפי 2 מהמליטה, האם זה מעיד על איכות הקפה?

ממה שראיתי הקפה שמיועד לאספרסו יקר בהרבה, ככה למשל הלוואצה שקניתי מתאים לכל המכונות (לפי מה שרשום על האריזה) ועל המליטה רשום פילטר.

מכונה.jpg

קפה.jpg

פורסם

הקפיטסה שציינת זה אותו הקפה שציינתי בעמוד הקודם שנמכר רק ללקוחות מוסדיים.

באתר שלהם בהצעת מחיר יש אפשרות לסמן עצמך כ"משרד עד 30 עובדים". אולי תנסה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ניסיתי :cry: חזרו אלי מהמחלקה של הקפה למשרדים או מה שזה לא יהיה, לא הכירו בכלל את סוג הקפה הזה. אח"כ סימנתי קייטרינג, ולא חזרו. טילפנתי אליהם ונתנו לי טלפון של נציג מוסדי אבל אמרו מראש שלא ימכרו ללקוח פרטי, פה התייאשתי.

• תוכן חדש...