Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, ברשותי פולו משנת 2005. לאחרונה ננעלו לי הדלתות האחוריות ברכב. אני מבין שזו בעיה נפוצה בהחלט בקרב VW. לכן אני פונה לידוענים שיודעים כיצד ניתן להשתלט על מפלצת מעצבנת שכזו.

כמובן, אני בעל ידיים מאוד מקצועיות -הצניעות..- אני רק לא מכיר את הרכב מקרוב בכדי שאתחיל להתעסק איתו.

לכן, ניתן להציע כל הצעה אשר בגבול הטעם הטוב (כלומר עד לניסור הדלת בכדי שתיפתח).

תודה רבה ושבת שלום חברים!

הבעיה שלי זהה לחלטין לזה של הבא:

עריכה אחרונה על ידי nahum8
פורסם

קורה לי לעיתים רחוקות בפולו 2003, מה שאני עושה כשמדובר במקרה כמו בסרטון, אני מושך את ידית הפתיחה (מה שמרים את הצ'וקצ'יק),

ואז בזמן שזה משוך והצ'וקצ'יק למעלה, אני לוחץ על כפתור פתיחת הדלתות של הנעילה המרכזית (בדלת הנהג), וזה משחרר את הנעילה בדלת.

פורסם

תיקנתי את הצרה הזו לפני שנים באיביזה 2003 במוסך פולקסווגן בראשון לציון

בכל הדלתות .

אחת מהדלתות האחוריות ננעלה .

והבחור פירק את ריפוד הדלת מתוך הרכב ולאחר מכן

גם את המנעול שיושב בחלק האחורי של הדלת.

פורסם

אני מבין שצריך לפרק את הפאנלים מקדימה כדי לפתוח את הדלתות, נראה דיי קשה אבל מסתבר שאין ברירה :/

פורסם

מישהו מכם, חבריי, יודע אם בפולו ניתן לפרק את הדיפונים מפנים הרכב? או שיש ברגים מתחת לדיפון? במקרה כזה צריך בטח יהיה לשבור את הפלסטיק אני מאמין, הלא כן?

פורסם (נערך)

איך לפתוח את הדלת במקרה שלך אינני יודע אבל אחרי שתפתח את הדלת תוכל להעזר בקובץ המצורף בכדי לפרק את מנגנון הנעילה (בקובץ יש תמונה של מנגנון ידני להרמת חלונות אתה יכול לא להתייחס אליה).

לא תוכל להגיע לכול הברגים של הדיפון מבלי שהדלת פתוחה.

ברכב שלך לא צריך לפרק את הדיפון החיצוני.

מנגנון הנעילה הוא חשמלי לכן הייתי מנסה את הפנטנט שעובד אצלי ברכב. נסה לפתוח את הדלת בעזרת לחיצה בו זמנית על השלט לפתיחת הדלת וגם למשוך מבפנים את ידית הפתיחה. חזור על התהליך מספר פעמים ואולי תצליח.

Binder1.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש עוד רעיון שאצלי הוא עבד( בגולף) תיקח את השלט של הרכב ותלחץ על פתיחה הרבה פעמים תוך כדי שאתה נותן מכות מבחוץ על האזור של המנעול, תעשה מספר לחיצות ובעזרת ה' הדלת תיפתח. קח בחשבון שמיד שהיא נפתחת אתה תצטרך להחליף את המנגנון.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
  • תוכן חדש...