Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש, או היה את הרכב.

מאוד מעניין אותי הרכב הזה, ואיך תיבת CVT מתפקדת בו.

מהי רמת האמינות של גיר CVT ברכב.

ראיתי באתרי המפרטים שלרכב CVT עם 6 יחסי העברה( האם זה רק מדמה 6 הילוכים?)

תודה רבה לעוזרים,

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לדעתי הכוונה היא שבמצב הידני יש חלוקה ל(כאילו)-6 הילוכים.

אתה מדבר על רכב חדש או משומש?

הדגמים הראשונים סבלו מתא נוסעים פלסטיקי מדי לדעתי ומושבי העור בדגמים המאובזרים הרגישו מאוד מלאכותיים.

לא מזמן יצא לי להיכנס לאולם התצוגה שלהם כשהיונדאי שלי הייתה בטיפול ושמתי לב שתא הנוסעים של הלאנסר שודרג עם השנים והיום הוא אמנם נראה מיושן אבל נעים יותר מבעבר.

אני לא חיבבתי את הגיר הרציף הזה, הוא כמו הגירים הרציפים הקלאסיים של פעם - השתהות ארוכה מדי ביציאה מהמקום, עליה לסל"ד גבוה מדי בכל תאוצה והרבה רעש.

לא מתקרב אפילו לגירים רציפים עכשוויים כמו של הקורולה החדשה למשל שהוא לדעתי אחד המצטיינים וכמעט לא מרגיש רציף.

פורסם

אכן, זה גיר אוטומטי רציף עם שישה יחסי העברה קבועים.

והרכב אחלה לדעתי.

קרא עוד כאן:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2037/מבחנים/אופל-מריבה-CrossVan-מול-קיה-סול-ומול-מיצובישי-לנסר-ספורטבק

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...