Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

השבוע קיבלתי את הספארק LTZ החדשה.

במפרט מצויין כי יש 6 רמקולים. לא מחפש איכות בשמיים אבל כרגע איכות השמיעה נמוכה מאד ו'משחק' ב-fader מגלה כי איכות הרמקולים הקדמיים פשוט מזוויעה (הם נשמעים חלולים). אין לי מושג גם איפה מיקמו את הטוויטרים (אני מניח שהם סופרים 4 מקדימה ועוד 2 מאחור). לא מתכונן להחליף את יחידת הרדיו דיסק (שומע בעיקר רדיו ומעט דיסקים).

שוקל להחליף את הרמקולים אם אדע שאקבל איכות טובה יותר. ברשותכם כמה שאלות, במיוחד למישהו שביצע החלפת רמקולים ברכב כזה:

- איזה גודל רמקולים נכנסים שם (על הדש)? 4" או 5.25"?

- האם ההחלפה פשוטה ע"י שליפת הגריל? לא בא לי להתעסק עם שליפת פלסטיקים שאף פעם לא חוזרים למקום..:lol:

- המלצות על רמקולים (אפילו קומפוננט) שיכולים להיכנס שם (שוב, על הדש) ולעבוד טוב עם מערכת מקורית (מן הסתם צריכים להיות עם נצילות מאד גבוהה כדי לעבוד טוב על הרדיו דיסק ללא הגברה) יתקבלו בברכה ובתודה מראש

תודה והמשך יום נעים (וסוף שבוע נעים)

רונן

פורסם

בוקר טוב רונן אני עם ספארק בדיוק אותו דגם הרמקולים הקדמיים הם 4 אינץ .

אתה פשוט חולץ את הגריל הקדמי ואז שני ברגים והרמקול בחוץ . שברולט מציינת 6 רמקולים אבל זאת עבודה בעיניים פשוט הרמקול הקדמי מגיע עם טוויטר אז הם מחשבים אותו כשני רמקולים . אתה יכול ללכת על סט קואקסיאלי או סט קומפוננט בגודל הזה זה שידרוג כן אבל אל תצפה ליותר מדי מרמקול 4 אינץ . להרץ ומורל יש קומפוננטים של 4 אינץ מצד שני בגלל שגם המיד וגם הטוויטר יושבים על הדאשבורד רמקול קואקסיאלי יעשה את אותה עבודה . ממליץ לך להכין מגש אחורי מעץ ו להוסיף עוד זוג רמקולים 6*9 להשלמת הבאס והמידבאס אל תצפה ליותר מדי רק מהחלפת הקדמיים .

פורסם

היי

אם מדובר ברמקול 4" אז יכולות הבס שלו יהיו עלובות יחסית. אין מה לעשות, מהניסיון שלי, רמקול קטן לא יכול לתת צלילי בס מודגשים. ראיתי זאת בזמנו עם רמקול 5.25" יחסית ל- 6.5".

אני אשקול אם שווה להשקיע הרבה מאות שקלים ע"מ לקבל, אולי, שיפור מינורי.

פורסם

אני לא יודע איך הספארק בנוי, אבל אולי כמו קודמי, כדאי להכין מגש אחורי ולהתקין שם 6X9. לדעתי זה יפתור לך את כל הבעיות.

לא חסרים בפורום מתקינים מומלצים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בוקר טוב

תודה על ההמלצות, למרות שאיני חושב שהן נכונות (אני מתכוון להרכבת רמקולים 6x9).

בניית 'במה אחורית' ברכב אינה גישה נכונה בשום מקרה, לדעתי. רק לא מזמן הוכחתי לחבר טוב שהיה אצל מתקין 'מומחה' שהחליט שמהרמקולים הקדמיים לא צריך להיות באס (פשוט לא הרכיב נכון את הפאזות...) והרמקולים האחוריים והסאב יצרו במה אחורית וסאונד נוראי.

אני אשקול של רכישת רמקולים טובים יותר. הבעיה היא ההשקעה של לפחות 400-500 במשהו שהתוצאה לא ברורה ואין לי מושג אפילו אם רמקולים איכותיים יותר יכנסו לשם בגלל עומק המגנט.

למשל:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=166

או:

http://tomcar.co.il/index.php?route=product/product&product_id=214

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...