Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תוכנה - KODI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חברה הזול עולה ביוקר. מניסיון מר עם כל קופסאות אנדרואיד למיניהן הפלטפורמה הזו עדיין לא בשלה.

אין תחליף ל HTPC מבוסס X86.

אכן לדעתי זה באמת הפיתרון הכי טוב שהכל יעבוד מושלם, לא רק KODI אלא גם גלישה ועוד, ולדעתי בקרוב מאוד ניראה את הפיתרון הכי טוב לזה כי ראיתי כבר שצצים מיני מחשבים עם מעבד אינטל משופר יותר אבל הפעם הם יגיעו עם 4GB זיכרון שזה הכי חשוב כי המכשירים שנמכרים כעת עם WIN8.1 מגיעים כולם רק עם 2GB זיכרון שזה כן בעייתי לפעמים.

שזה יגיע ויעלה עד 150$ כולל הווינדוס לדעתי זה יהיה הפיתרון המושלם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מה הסטרימר הכי מומלץ היום?סביבות 200-400 שקלים. דרישות, סרטים HD וצפייה ישירה ספורט.

תמתין עוד קצת שאקבל את הMK ב28$ ואנסה לתת רשמים עליו, בעקרון אם אין לך בעיות חוטים וכו' שווה ליקנות בתצורת סטרימר ולא סטיק, אני לקחתי את הסטיק כי צריך להחביאו מאחורי הTV בלי שיהיו חוטים :-).

טוב MK808B PLUS מבאנג הגיע.

הוא מגיעה עם גירסת רום עדכנית יותר 111k4 והוא עם ה'ציפסט החדש של הוויפי ap6212 - כלומר לשים לב איזה רום צורבים לו כי רומים ישנים לא מתאימים כי המודול וייפי שונה.

אני משווה אותו rkm mk802 iiis בעל מעבד כפול לך RK3066 עם קארנל 720P מומהר של 1.6GHZ וגוף קירור.

הוא מגיע עם רוט, מותקן עליו קודי האחרון אאל"ט, נטפליקס(שלא פועל כי מבקש פרטי התחברות-אין לי ולא מבין בזה), סקייפ ועוד משהו משחק כניראה עם אייקון של דגים, מחקתי את כולם, חוץ מזה אין אפליקציות זבל.

מה שעיצבן אותי שהאפליקציות האלה שמורות בתקיית SYSTEM/USR ואחרי מחיקה כל איתחול מותקנות בחזרה, בינתיים מחקתי אותם משם וניראה אם יחזרו.

המכשיר מריץ קארנל של 1080P ולכן גם אנטוטו רץ על 1080P ומקבל תוצאה של 17K

בשימוש ראשוני ונסיון ניגון סרט 1080P בXBMC כמעט זרקתי אותו מהחלון!.

לעומת הmk802 שקצת גמגם ב1080P הMK808B פשוט ניתקע כל שניה.

עכשיו הפיתרון- בריפרוף ברשת ראיתי שאילוץ המעבד על תדר מקסימלי משפר את המצב, לכן הורדתי No-frills CPU Control ושם גיליתי שהתדר המקסימלי הוא 1.2GHZ במקום 1.5GHZ והתדר המינימלאי 96MHZ.

אם אני קובע ל1.5GHZ במינ' ומקס' אז הXBMC הופך ליהיות חלק כמו חמאה ואותו הסרט מנגן חלק ומצויין ב1080P.

עכשיו הבעיה:

משום מה למרות שאני מאלץ 1.5GHZ הוא בכל זאת מחזיר את התדר ל1.2GHZ ובמינימום 768MHZ, לא נותן יותר, לא מבין למה.

לדעתי זה קשור לבעיית טמפ' שהוא מראה שסביב ה70~80 ולכן מוריד בתדר, אנסה להדביק לו קירור נורמאלי ואעדכן, בכל מיקרה מי שקונה את המכשיר הזה שקודם כל ישנה את תדרי העבודה בשביל להינות מהXBMC, אני אבדוק אותו עוד ואעדכן עוד שבוע איך עובד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני חושב ללכת על raspberry עם openelec

יש לי את הפיי 2 בחדר השינה ובסלון. נרכש בטלמיר בחיפה.

הפיי 2 טס עם KODI ו-OE.

לא נתקע, לא מגמגם וקורא הכל מהכל.

מומלץ.

פורסם (נערך)

נמתין עוד כמה שבעות עד שהדור הבא של אינטל ישווק intel skylake.

אז המהפכה תושלם.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אם הזכרת מיראקאסט, בלפטופ החדש שלי יש אופציה ל- Miracast + Intel Wireless Display.

איך אני משתמש בהם? מחבר דונגל לטלויזיה / מחשב? יש למישהו המלצה על דונגל כזה?

על פניו זה פתרון מצויין אפילו יותר מקופסאות האנדרואיד למינהן - הביצועים של המחשב ישירות לטלויזיה ללא תלות בביצועי דונגלים / נגנים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אם הזכרת מיראקאסט, בלפטופ החדש שלי יש אופציה ל- Miracast + Intel Wireless Display.

איך אני משתמש בהם? מחבר דונגל לטלויזיה / מחשב? יש למישהו המלצה על דונגל כזה?

על פניו זה פתרון מצויין אפילו יותר מקופסאות האנדרואיד למינהן - הביצועים של המחשב ישירות לטלויזיה ללא תלות בביצועי דונגלים / נגנים.

ערכתי את ההודעה העברתי אותה ל הגאדג-ט-שהוסיף-לי-קצת-לחיים.

פורסם

עידכון קטנטן, שמתי גוף קירור קטן על הMK808B PLUS וכעת הוא יכול לעבוד בתדר המקסימאלי של 1.53GHZ, בדקתי גם סרטון דוגמא של דולבי וDTS ובשניהם היה סאונד שניגנתי בנגן הפשוט של האנדרויד-הבנתי שזה אומר שיש האצת חומרה לקודקים האלה(להבדיל שבXBMC הכל ניתמך ומנוגן במצב תוכנה).

הטמפ' נפלו בערל בכ30 מעלות, עובד כעת סביב ה50~65 מעלות לעומת 75 מעלות במנוחה וקרוב ל90 במאמץ(throttling).

פורסם

כל הפיתרון של לחורר קופסאות, להוסיף להם קירור ועוד שאר רעיונות יצירתיים והזויים הם לא הדרך.

המוצרים הסינים שאתה כל-כך מחבב הם זבל !

כל עוד אתה מסנוור מהמחיר, סבבה, אבל מבחינת ביצועים, יכולות, אורך חיים מדובר בפח אשפה.

סטיק שעובד ב 50-65 מעלות לא יחיה הרבה זמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

צודק, מה שנכון נכון, אבל זה הכל תלוי במחיר- אני ידעתי שאאלץ לעשות זאת בסטיק שנימכר ערום ב28$, אם הייתי רוצה שיהיה מוכן לשימוש מהקופסה אז הייתי צריך לשלם 100$, אצל הסינים אתה מקבל בידיוק מה שאתה משלם עליו, רוצה טוב שלם בהתאם :-).

מה שמצחיק הוא שהPCB שלו מגיע כבר עם חורים להרכבת גוף הקירור אבל ביגלל שהוא נימכר במחיר ריצפה אז הם הדביקו רדיד אלומיניום במקום-אני רציני :-).

מי שחובב מודינג וזה עושה לו כיף אז הוא חוסך על הדרך וגם נהנה :-).

עכשיו אני התלתי ליפזול לכיוון הפטל, והבנתי שגם שם אפשר לעשות אוברקלוק אחרי שמרכיבים קירור קטן, אני אוהב את השטויות האלה וזה כיף לשחק איתם ולעשות מודינג, בשבילי זה כמו לטפל עצמאית ברכב ולהיתלכלך.

לדעתי אפילו יצא לי יפה :-)

IMG_MK808B.jpg

סטיק שעובד ב 50-65 מעלות לא יחיה הרבה זמן.

הסר דאגה מליבך, הסטיק הקודם בלי תוספת קירור עבד בטמפ' הרבה יותר גבוהות כבר כמה שנים טובות בלי שום בעיה, רק בזמן האחרון הוספתי לו קירור וגם עשיתי לו OC קטן.

הצ'יפסט במסמארטפון שלך עובד בטמפ' גבוהות יותר בלי בעיה ואפילו שורד במצב ניווט מול השמש, זה כלום בשבילם, כל עוד הסטיק לא חיי מעל 90 מעלות קבוע המכשיר יחזיק בלי בעיה עד שבעצמך תיזרוק אותו בשל שידרוג למכשיר חדש.

פורסם

אני מסכים איתך שחובבי המודינג יהנו לשחק, לקדוח, לחורר ולאוורר

אך רוב המשתמשים צריכים מוצר יציב ואמין כדוגמת ה MINIX ואחיו הבוגרים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יש לי את הפיי 2 בחדר השינה ובסלון. נרכש בטלמיר בחיפה.

הפיי 2 טס עם KODI ו-OE.

לא נתקע, לא מגמגם וקורא הכל מהכל.

מומלץ.

מעולה טוב לשמוע. נראה לי אני חוטף אחד מ Amazon (גר באירלנד, יותר קל).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ גם כן על טלמיר, המחיר לא גבוה בהרבה מאשר לקנות דרך איזה סיני באיביי, והמוצר היה אצלי ביד יום אחרי ההזמנה.

פורסם
אני מסכים איתך שחובבי המודינג יהנו לשחק, לקדוח, לחורר ולאוורר

אך רוב המשתמשים צריכים מוצר יציב ואמין כדוגמת ה MINIX ואחיו הבוגרים.

נכון מאוד, ואכן המיניקס עונים לצורך הזה כי המכשירים שלהם באיכות טובה יותר הן מבחינת החומרה וגם התוכנה ולכן עולים בהתאם.

מהסיבה הזו המלצתי בזמנו למי שיכול להזמין את הX8 שעלה כ150$ לעומת הטרונסמארט שקניתי שהתגלה כסובל מבעיות חום והלחמה רעה בHDMI.

מעניין כמה יעלו הדגמים החדשים שיגיעו עם 4GB זיכרון וWIN10, הם כבר יהיו גם לHTPC לסלון וגם כמחשב ביתי פשוט(הכוונה למיניPC הקטנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז קניתי Raspberry Pi 2 ואני מריץ קודי על OpenElec ואני מרוצה עד הגג. קניתי גם מקלדת אלחוטית קטנה עם עכבר מגע מובנה.

הכל רץ מעולה והוא מנגן HD ללא שום בעיה בסטרימינג.

ממליץ לכל מי שמעוניין ב Media Center בלבד.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
טוב אז קניתי Raspberry Pi 2 ואני מריץ קודי על OpenElec ואני מרוצה עד הגג. קניתי גם מקלדת אלחוטית קטנה עם עכבר מגע מובנה.

הכל רץ מעולה והוא מנגן HD ללא שום בעיה בסטרימינג.

ממליץ לכל מי שמעוניין ב Media Center בלבד.

אפשר לינק למקלדת עם העכבר? אני מתכנן לבנות סטאפ זהה בשביל אח שלי

• תוכן חדש...