Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר הגולף 1.4 ירד ב 17000 שח במאי. רציתי להזמין בליסינג מתוך הבנה שמחיר הרכב הנמוך יגרור שווי מס מופחת לפי המחיר המעודכן, אולם להפתעתי המחיר באתר של רשות המיסים לא מעודכן ונותר המחיר הגבוה שגורר שווי מס יקר. גם בדיקה במערכת השכר בחברה הניבה מסקנה דומה.

מישהוא יודע אם ומתי מעדכנים ברשות המיסים את מחיר הרכב החדש שבמקרה זה ירד ב 17000 שח?

האם האוצר לא אמור לעדכן את זה מדי חודש? ממש מתסכל שסוף סוף יש ירידת מחיר ולא ניתן להינות משווי מס מופחת.

אני מתייחס לעיסקת ליסינג חדשה שאמורה להתחיל בקרוב, כלומר להתחיל עם מחיר המחירון הנמוך.

אשמח לשמוע אם משהוא יודע מתי המחיר מתעדכן ברשות המיסים.

זה צריך להיות אינטרס של צמפיון שהשווי מס ירד בהקדם.

גם מחירון לוי יצחק של יוני נוקב במחיר המחירון הישן, כלומר לפני ההפחתה. מוזר.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, שווי שימוש נקבע רק פעם אחת בשנה לפי המחירון הראשון שמוציא היבואן בחודש ינואר.

קרי, אם המחירון ירד במהלך השנה עדיין השווי שימוש לא ישתנה .

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה. אם זה נכון, אזי אני ארד מהגולף שכן שווי שימוש יהיה יקר מדי. אני עדיין מקווה שז לא כך. בודק מול רשות המיסויי ומול מחלקת ציי רכב של צמפיון....אבל נראה בינתיים שקשה לקבל תשובה משני הגופים הללו.

פורסם
זה כל כך "פשוט" שבא לבכות

https://taxes.gov.il/incometax/documents/hozrim/hoz1-2010.pdf

אם הבנתי נכון את הרשום בתקנה, אזי הסיכויי ששוי המס ירד תלויי בכך שהיבואן יתן לרכב קוד רישויי חדשת מה שכנראה לא יקרה. בכל מקרה אם הבנתי נכון העדכונים לרכבים קיימים מתבצעים רק פעם בשנה בתחילת ינואר.

חבל.....

• תוכן חדש...