Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אני מרגיש צורך לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שעברתי מול חברת גולן טלקום, לפני קצת פחות משבועיים גולן טלקום יצאו במבצע "שבועות" שבו ניתן היה לקבל קו ראשון ב-37 ש"ח וכל קו נוסף ב-2 ש"ח. על פניו נשמע כמו מבצע שאסור לפספס, האמנם? באותיות הקטנות גולן טלקום ציינו שכרטיסי הסים חייבים להיות מאוקטבים עד לתאריך 04/06/2015.

הצטרפתי למבצע של גולן טלקום ב-24/5 דרך אתר האינטרנט שלהם, ויום אחרי החלטתי להתקשר ולשאול מה קורה במידה והמשלוח לא מגיע עד לתאריך האחרון שבו ניתן לאקטב את כרטיסי ה-SIM. נאמר לי ע"י הנציגה בצורה חד משמעית שבמידה והכרטיסים לא יגיעו אני עדיין אהיה זכאי לקבל את החבילה במחיר המוזל. בנוסף לזה, היא חזרה וציינה שהמשלוח בד"כ מגיע תוך חמישה ימי עסקים, ובכן.. עברו עשרה ימים ועדיין שום דבר לא הגיע, יתרה מזאת, הם שלחו את הכרטיסים במשלוח רגיל ללא מעקב.

התקשרתי היום כדי לברר מה עושים כי הכרטיסים לא הגיעו והתאריך האחרון להפעלה עבר, ענה לי נציג עם רמת שירות מזעזעת שהטיח בי האשמות שיש לי בעיה שלא שילמתי על משלוח מהיר (50 ש"ח), ניסיתי להסביר לו שדבריו סותרים את הדברים שנאמרו לי ע"י הנציגה, אבל הוא בשלו.. "אתה יכול לבטל, אבל אנחנו לוקחים לך 150 ש"ח על הכרטיסים" (למרות שבכלל לא קיבלתי אותם), באותו רגע הסברתי לנציג שאני רוצה שמנהל יחזרו אליי, אני חייב לציין שאפילו כדי לקבל שיחת מנהל הייתי צריך להילחם איתו, פשוט הזוי.

חזר אליי מנהל עם רמת שירות לא פחות גרועה מהקולגה שלו, ביקש ממני פרטים כדי שיוכל להאזין לשיחה עם הנציגה. הבאתי לו תאריך, מס' טלפון ושעה משוערת שדיברתי עם הנציגה, לאחר המתנה של חמש דקות הוא חזר אליי ואמר שהוא לא מוצא את השיחה ואני צריך לספק לו גם את שם הנציגה, הסברתי לו שהשיחה נעשתה לפני עשרה ימים ואני לא זוכר עם מי דיברתי, אני לא זוכר אפילו את שם הנציג שדיברתי איתו היום והוא רוצה שאני אזכור את שם הנציגה שדיברתי איתה לפני עשרה ימים, נו באמת!

בקיצור, המנהל לא הצליח למצוא את השיחה ונכון לרגע זה אני מחכה להחלטה של המנהל שכנראה תהיה "לך לעזעזל". מלכתחילה הם לא היו צריכים להציע משלוח בדואר רגיל אם הם ידעו שקיים סיכון שהמשלוח לא יגיע בתוך עשרה ימים, אבל שיטת מצליח עובדת שעות נוספות. חוץ מזה, מבחינה טכנית הם יכולים לאקטב את החבילה המוזלת במועד מאוחר יותר, זה לא שהלקוח אשם, אבל כנראה שביטול עסקה יותר משתלם להם.

אני מאמין שלקוח שלא קיבל את הכרטיסים פשוט יבטל את החבילה וישלם על כל סים 50 ש"ח, ממש עבודה בעיניים.

מושר השכל, עדיף לשלם קצת יותר ולהישאר בחברה גדולה עם רמת שירות נורמלית. אני בטוח שיש גם לקוחות מרוצים של גולן טלקום, אבל תחכו שתצטרכו לעלות מול נציג שירות. המחירים של גולן בהחלט זולים, רק חבל השירות עוד יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

רק אומר,

ברמי לוי תוכנית תוכנית שיחות+הודעות ללא הגבלה 1 גיגה אינטרנט עולה 20 ש"ח, 3 גיגה 40 ש"ח ו6 גיגה 80 ש"ח. בלי מבצעים, בלי שטיקים ובלי עניינים. גם אחרי שהחבילה נגמרה, המהירות מספיקה בשביל גלישה בסיסית.

לקוח שלהם כבר שנים ואין לי תלונות.

פורסם
תמתין בסבלנות, תקבל את הכרטיסים ואז תתקשר לבקש שיאקטבו את המבצע.

תשובה הגיונית, אבל לך תסביר את זה לגולן טלקום. הם טוענים שכבר לא ניתן לאקטב את הכרטיסים על החבילה המוזלת כי עבר התאריך, זאת הקביעה הנחרצת של הנציגים ומנהל השירות. אין עם מי לדבר.

פורסם

מושר השכל, עדיף לשלם קצת יותר ולהישאר בחברה גדולה עם רמת שירות נורמלית. אני בטוח שיש גם לקוחות מרוצים של גולן טלקום, אבל תחכו שתצטרכו לעלות מול נציג שירות. המחירים של גולן בהחלט זולים, רק חבל השירות עוד יותר זול.

הסיפור שלך בהחלט מעצבן אך המסקנה שלך שגויה, מאחר וגם בכל החברות הגדולות השירות מחפיר ומזעזע.

כך שעדיף -אם כבר- ללכת על הזול ביותר.

פורסם

במהלך התקופה שלי עם גולן טלקום (שנה וחצי) 10 אנשים שונים אמרו לי שהם ניסו לתפוס אותי ולא הייתי זמין בזמן שהפלאפון דלוק כרגיל. אני מניח שזה קרה יותר, אבל בחלק מהפעמים פשוט מי שהתקשר לא אמר לי. כמו כן האינטרנט שלהם לא מחבר לפעמים אפליקציות עד שפותחים אותם. הייתי צריך לפתוח את הוואטספ כדי לקבל הודעות ששלחו לי לפני 20 דקות, הוא היה משאיר את ההודעות ששולחים לי על וי אחד לפעמים חצי שעה. והפלאפון דולק ומחובר לרשת כמובן.

עברתי לחברה אחרת (012, כאן המליצו לי עליהם) ואף אחת מהבעיות האלה כבר לא מופיעה כבר יותר משנה.

פורסם

אותו דבר מישהו אחר יכול לומר על 012 גם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני צרפתי 3 קוים לגולן מיד עם פתיחתה לשוק - לא לקח לי הרבה זמן לתנתק.

כיום אני עם שני קוים פעילים בהוט-מובייל ושלושה ב-012, שום תלוה ל-012, וגם הוט נותנים שירות די טוב, אם כי האתר שלהם לא נוח להתמצאות. באורנג' השארתי שני קוים שותקים.

הדבר האחד שמרגיז אותי - חידוש "דמי מעבר תוכנית", תופעה שלא ראינו בארץ שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברגע שאתה עושה מבצע, ידעת שצריך לאקטב עד תאריך מסוים, לא איקטבת - אין מה לעשות.

פנייה למועצה לצרכנות/לשירות הלקוחות לא תספק לך את ההטבה, יש תנאים לכל מבצע.

נאמר לך שתקבל את ההטבה בטלפון? אני באמת אשמח לקבל את הפרטים בהודעה פרטית, אנסה להעביר את זה לבדיקה נוספת.

פורסם

012 מצויינים, הם יושבים על התשתית של אורנג'(או פרטנר). גם האתר שלהם מאוד נוח לביצוע פעולות באופן עצמאי.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מושר השכל, עדיף לשלם קצת יותר ולהישאר בחברה גדולה עם רמת שירות נורמלית.

עד עכשיו היה בסדר. במשפט הזה התבלבלת לגמרי והתחלת לפלוט שטויות הישר ממחלקת השיווק של המשולש השטני...

השירות רע בכל החברות. לך על מה שזול ותחליף חברה פעם בשנה.

לגבי המשלוח - אצלי לקח שבוע שלם להגיע, כי התקמצנתי כמוך על משלוח מהיר,

ומה שקורה בדואר לאחרונה זה מפחיד.

אין שום סיבה שתהיה בעיה באקטיביזציה, הרי תאריך ההזמנה שלך שמור וידוע,

אתה סתם מתרגש יתר על המידה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
012 מצויינים, הם יושבים על התשתית של אורנג'(או פרטנר). גם האתר שלהם מאוד נוח לביצוע פעולות באופן עצמאי.

הם לא "יושבים על התשתית" של פרטנר. הם פרטנר בכבודה ובעצמה, במיתוג low cost.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לא הלכת לאחד מנציגי השיווק וניידת את המספר שם? סים במקום.

לצערנו, זה לא חדש שבארץ, חייבים להקליט את השיחה עם נציגי השירות.

אני לא אוהב לדבר עם הטלפון הסלולארי, אבל כאשר מדובר בשיחה למוקד שירות כלשהו, תמיד אני מתקשר דרכו עם אופציית הקלטה פועלת.

היה לי קטע גרוע עם הוט, שהנציגה הבטיחה לי שירות בחינם, שנדרשתי לשלם עליו כמה מאות שקלים.

פורסם

אני חייב להבהיר כמה עובדות לאלו שלא כ"כ הבינו על מה מדובר.

- גולן טלקום יצאו במבצע בכוונה בחג שבועות, משמע לא ניתן היה לאסוף עצמאית את כרטיסי ה-SIM, האופציה היחידה בהזמנה הייתה לבחור בין משלוח רגיל (חינם) לבין משלוח מהיר בעלות 50 ש"ח.

- במהלך המבצע לא היה ניתן ליצור איתם קשר כדי לשאול שאלות, המוקד היה סגור במהלך החג והצטרפות לחבילה המוזלת ניתנה בעצם אך ורק ע"י האתר של החברה.

- אני חייב לציין שאמנם התקמצנתי ובחרתי משלוח רגיל, אבל לא תיארתי לעצמי שהחבילה לא תגיע לאחר עשרה ימים, אני מקבל חבילות מארה"ב בתוך עשרה ימים. התקשרתי כדי לוודא יום אחרי מה קורה במידה והכרטיסים לא מגיעים ונאמר לי בצורה חד משמעית שאני עדיין אהיה זכאי למבצע!!!

- עברו עשרה ימים, ותאריך מועד האקטיבציה של הכרטיסים עבר. התקשרתי לשרל"ק וכבר לפי השיחה עם הנציג הראשון הבנתי שנפלתי בפח, אם חשבתי שיש עוד תקווה אז אחרי השיחה עם המנהל הבנתי שאני מדבר לאוויר.

תבינו, לא אכפת לי מהכסף.. רמת השירות מעצבנת אותי, אם היו מסבירים לי בצורה מכובדת שהנציגה טעתה אז רוב הסיכויים שהייתי משלים עם הגורל ואולי אפילו נשאר עם הקווים במחיר הרגיל, אבל צורת ההתבטאות הייתה כ"כ זולה ויהירה כאילו עשו לי טובה שהצטרפתי אליהם.

מבחינה טכנית אין להם שום בעיה לאקטב את החבילה המוזלת אפילו אם התאריך עבר, הרי הצטרפתי כבר לחבילה והעיכוב במשלוח (אם בכלל יגיע) לא באשמתי וכנראה גם לא באשמתם, אז למה לא ללכת לקראת הלקוח?

מנהל שירות צריך לחזור אליי ביום ראשון, אבל מהשיחה הקודמת שלי איתו העניין נראה אבוד לחלוטין.

• תוכן חדש...