Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע איך יו-טיוב עובד, ואני יודע איך מרוויחים ממנו כסף.

בתיאוריה הכל מצויין, השאלה היא האם זה פוגע בך פרקטית. האם אחוז נכבד מעשרות אלפי האנשים שרואים את הסרטון שלך ביוטיוב פתאום ערקו וצופים בו באתר הזה?

אם כבר תאוריה, אז בדיחה קצרה

בא ילד אל אבא שלו ושואל אותו: "אבא, מה ההבדל בין תאורטית לפרקטית?"

עונה לו האבא: "לך לאחותך ושאל אותה האם תמורת מליון דולר הייתה שוכבת עם השכן"

הילד חוזר אחרי ששאל את אחותו ואומר לאבא שהיא אמרה שבטח, למה לא.

האבא אומר לו: "מצויין, עכשיו לך ושאל את אמא שלך אותו דבר"

הולך לאמא, שואל, מקבל תשובה חיובית וחוזר לאביו עם התובנות.

עכשיו האבא מסתכל עליו ואומר לו: "ההבדל הוא כזה: תיאורתית, יש לנו שני מליון דולר. פרקטית, אנחנו חיים עם שתי שרמוטות".

הבנת?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב.

תודה למשתמש פורום שהפנה את תשומת לבנו לשרשור זה.

יש פה כבר שרשור של 4 עמודים כך שלא בטוח שעכשיו זה הזמן לענות לכל.

במידה ויאשרו מנהלי הפורום, אנו נשמח לפתוח שרשור שאלות ותשובות בנושא האתר ואף לתת קצת יוצר אינפורמציה לגבי מה שאנחנו עושים ומן מטרותנו.

לגבי עניין זכויות היוצרים שעלו כאן, אנחנו פועלים בצורה דומה ליוטוב ומסמכים על משתמשים שיעלו תכנים. אין לנו שליטה בכל התכנים.

חלק מהסרטים אכן מועלים על ידינו, אך אלה מועלים אך ורק לאחר קבלת אישור מפורש, ואף לפעמים לבקשת המעלה המקורי (במידה והוא אכן המצלם).

התקנון שלנו אוסר הפרת זכויות יוצרים מפורשות ואנחנו מטפלים בכל מקרה לגופו. הסרטים של m1011409 כבר הוסרו לבקשתו אחרי שאחד ממשתמש האתר כנראה העלה אותן ללא אישורו. ואנו מקווים שיעלה אותם מיוזמתו בעתיד אם ירצה.

כמו כן,אחרי קריאת שרשור זה הוסר הסרטון של אייל אף על פי שלא ביקש זאת מאתנו במפורש.

פורסם
אני יודע איך יו-טיוב עובד, ואני יודע איך מרוויחים ממנו כסף.

בתיאוריה הכל מצויין, השאלה היא האם זה פוגע בך פרקטית. האם אחוז נכבד מעשרות אלפי האנשים שרואים את הסרטון שלך ביוטיוב פתאום ערקו וצופים בו באתר הזה?

אם כבר תאוריה, אז בדיחה קצרה

בא ילד אל אבא שלו ושואל אותו: "אבא, מה ההבדל בין תאורטית לפרקטית?"

עונה לו האבא: "לך לאחותך ושאל אותה האם תמורת מליון דולר הייתה שוכבת עם השכן"

הילד חוזר אחרי ששאל את אחותו ואומר לאבא שהיא אמרה שבטח, למה לא.

האבא אומר לו: "מצויין, עכשיו לך ושאל את אמא שלך אותו דבר"

הולך לאמא, שואל, מקבל תשובה חיובית וחוזר לאביו עם התובנות.

עכשיו האבא מסתכל עליו ואומר לו: "ההבדל הוא כזה: תיאורתית, יש לנו שני מליון דולר. פרקטית, אנחנו חיים עם שתי שרמוטות".

הבנת?

את הבדיחה הנפלאה שלך אני מכיר ממזמן, אך היא לא לגמרי רלוונטית במקרה זה.

נניח בצד לרגע את הרווחים שאולי אי פעם יכולים להגיע - אין שום סיבה שמישהו ינהג

ב"יצירות" של אחר (וזה לא רלוונטי בכלל האם הדבר דרש מאמץ רב או מינימאלי) כאילו היו

שלו.

סרטונים הופכים לוויראליים ביוטיוב לעיתים ללא סיבה מוסברת, וכשזה קורה

כמות הצפיות עשויה להיות אסטרונומית.

---

בנוגע לאתר: שמחתי לגלות איכפתיות רבה מצד ההנהלה ולדעתי מדובר בפרויקט מעולה, כזה שטוב שהיה

מי שהרים את הכפפה להקימו. כמו בכל אתר שיתופי, עשויים לקרות מקרים כמו זה שקרה.

עצם הטיפול המהיר והענייני מראים על רצינות (לטעמי).

בהמשך ככל הניראה גם הסירטונים שלי יופיעו באתר זה (חלקם בפעם השנייה :-) ).

פורסם

קיים אצלנו אבל בצורה מאד גרועה ולא נוחה. הכל קיים בשירשור אינסופי, לא נוח לדפדף, אין שום סדר, דיון מתערבב בדיון ולא ברור לאיזה סרטון שייכת כל תגובה, והעתקים אינסופיים של הסירטונים שיוצרים תגובות מאד מאד ארוכות,

כבר הצעתי לפתוח פורום נפרד לעניין הזה, שבו כל סרטון חדש יפתח שירשור חדש יהיה הרבה יותר פשוט וברור להבין ולהנות מכל המידע שאנשים מצלמים וכותבים.

לכן אני מאד אוהב את היזמה החדשה הזו של ה ROADSHAMER, עשו שם עבודה יפה בסידור הסרטונים וקיטלוג שלהם.

פורסם

תגידו אתם אמיתיים?

תיכף תגידו לי שגם אף פעם לא הורדתם סרט או סדרה מהאינטרנט, או שלא צפיתם במשהו שחבר הוריד. בטח גם נזפתם באותו החבר וביקשתם ממנו למחוק אותו מיד.

בטח אתם גם נורא כועסים כי אלה שמשתפים את הסרטים/סדרות ברשת לוקחים סוג של קרדיט על עבודה של מישהו אחר.

חוץ מזה... שיתוף תכנים הקיימים כבר ברשת זה לא הפרת זכויות יוצרים: http://policyreview.info/articles/news/eu-ruling-embedding-does-not-equal-copyright-infringement/337

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי שם סרטון, שלטענתם הצליחו ללכוד מישהי נוהגת בלי להחזיק את ההגה בידיים.

מי נתן להם את זכות לשפוט אותה?? אולי היא נכה ויש לה התקנה ברכב שמאפשרת לה לנהוג עם ג׳ויסטיק או משהו אחר?

הם מפספסים את הרעיון ומתמקדים לפעמים בשטויות. מפספסים את העיקר.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

מי נתן לערוץ 10 רשות להעתיק את הסרטון שלי לכתבה שלהם מבלי לתת קרדיט, ובמיוחד אחרי שהדגשתי בפני בעל האתר טרם פרסום הכתבה שאם מישהו מפרסם משהו שיתנו קרדיט?!

האם ערוץ 10 הם מעל לחוק ויכולים להרשות לעצמם להפר זכויות יוצרים בצורה כ"כ בוטה? מה גם שלאף אחד לא נתנו קרדיט, פשוט תעשיית העתקת סרטונים לטלוויזיה.

מה אומר החוק במקרה כזה?

הנה הסרטון המועתק:

לוח עריכה02.jpg

פורסם (נערך)

אני חייב לציין שאלי דווקא בעל האתר כן פנה בבקשה לפרסם בתקשורת גם את הסירטונים שלי.

אישרתי זאת, בכפוף לכך שהם יופיעו עם הלוגו המוטבע עליהם (ביוטיוב).

אפשר לקבל קישור לכתבה ששודרה?

----

עריכה

מצאתי:

http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=600340

דקה: 32:00

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

הוא פנה גם אליי, אך התניתי את פרסום הסרטונים בתקשורת במתן קרדיט לערוץ. הוא העביר להם את המידע והם לא נתנו, משמע העתיקו. אין לי שום בעיה עם בעל האתר.

אני אבדוק את האופציות שעומדות לרשותי עקב הפרת זכויות היוצרים של ערוץ 10 ואפעל בהתאם.

פורסם
תפנה אליהם במכתב רשום.

:roflmao::roflmao:

:roflmao:

:roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא זה ממש לא מצחיק, במקרים מסוימים שולחים מכתב רשום טרם הגשת כתב תביעה בבית הדין, עם התניה לשלם (באם מדובר בחוב כספי) תוך X ימים לפני הגשת תביעה - ורק אז מגישים אותה בשלושה העתקים למזכירות ביהמ"ש. שליחת מכתב רשום עם התראה לפני תביעה היא הכרחית ויכולה להשפיע על תוצאות המשפט. בצורה כזאת אני יכול להוכיח לשופט שעשיתי את המיטב כדי לא להגיע למשפט, ושהבעיה בצד השני - ואכן, זה מאוד עוזר בדיון עצמו.

בואו נאמר שאני מבין "דבר או שניים" במשפטים, ושבית המשפט הוא לא מקום זר עבורי. בכל מקרה ואיך שלא יהיה - מדובר בחוצפה, גם אם לא ממש שווה להתחיל להתעסק עם דבר כזה.

• תוכן חדש...