Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה הספציפי שלך הבעיה היא לא בהחלפת המנוע,

אלא בזה שמי שהחליף את המנוע כנראה קצב במקצוע ולא מוסכניק.

אתה היית קונה רכב שטופל לא נכון ? (לצורך העיניין גם אם לא הוחלף מנוע).

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לא לא , המנוע המקורי ניתפס ביגלל טיפול שמכונאי עשה, ( זה משהו שעובר לבית משפט) המליצו לי על מישהו שעושה מנועים בייבוא , הוא החליף מנוע, יום אחרי זה היה רעש של בריחת אוויר אז שוב הגעתי אליו, הוא פתח שום איזה משהו ונפל לו שם בורג ואז המנוע התחיל לעשות רעשים הרכב נישאר אצלו לבדיקה, הוא לא מצא כלום, הוא מגיע למצב שבוא פותח את הראשים אז הוא התקשר אליי להגיד שהוא מחליף למנוע אחר..

יודע מה צודק, מחקו את הפוסט, תודה רבה בכל מקרה

פורסם

נו בטח שתרצה למחוק, חשבת שאנשים בורחים כששומעים שהחליפו מנוע, תחשוב כמה מהר ירוצו כשישמעו שהחליפו 2 מנועים.

אחח אינטרנט אינטרנט, איזה זיכרון נהדר יש לך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

חבר קנה רכב שהוחלף בו מנוע עקב בלאי טבעי, ולצערי בד"כ כשרכב מיועד למכירה הבעלים מעדיפים לא להשקיע ,כמו במקרה המדובר, שחסכו על החלפת טיימינג,משאבת מים, מחזירי שמן וקלאץ (השאירו את מה שעמד עם המנוע יותר מעשור!).

כמו כן יש לציין שהמנוע שהורכב ברכב היה מדגם ישן יותר (אם כי לא קריטי).

יאמר לשבח המוסך שהעבודה של ההרכבה היתה טובה.

עריכה אחרונה על ידי ravidp18
פורסם

מה פתאום, הישראלי המצוי יעמיס את המנוע בתוספי דבש ושמן נחשים כדי להסוות את מצבו הקטטוני של המנוע וימכור אותו כמות שהוא "יד ראשונה מרופא".

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בנוסף על כל מה שנאמר כאן, אתה לא שם מנוע חדש אלא מנוע משומש , מי יודע כמה עבר על המנוע שהותקן ? מה עבר עליו ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

^^^

הקדמת אותי.

אז מה היה לנו כאן:

1. מנוע שלא ידוע עליו כמעט כלום.

2. החלפה בקילומטרז' נמוך.

3. שוק של קונים.

4. אולי מקרה של הזנחה.

יותר מדי נורות אדומות. אם יש ספק אז אין ספק.

שאת האלמנט יקבל מישהו אחר.

פורסם

לדעתי הבעיה היא לא במנוע המוחלף, אלא באיכות העבודה שעושים בארץ בזמן ההחלפה.

אנשים מעדיפים להתרחק מרכבים שמכונאים מקומיים חפרו בהם יותר מידי.

אני רכשתי רכב שהוחלף בו מנוע.

הרגשתי ביטחון כי המנוע הוחלף לפני יותר מ100K ק"מ והבעלים האחרון (שאני מכיר אישית) שמר על הרכב ולא חסך עליו.

למרות שהמנוע עובד נהדר, אני לא מפסיק לגלות הפתעות.

ברגים שחסרים בכל סביבת המנוע, אטמים שחסרים בסעפת פליטה ובאיזור הטורבו, מכסים עליונים ותחתונים חסרים, תיבת אויר שעברה קומבינות אינספור כי לא התאימה בדיוק למנוע החדש. וזה רק מה שהספקתי לגלות ב10 חודשים האחרונים..

יום טוב גם לך

פורסם

Rk. אתה יודע על הזנחה שלי או משהו כזה ? למה אתה קובע שזה הזנחה? אני מבטיח לך שכל בעיה הכי קטנה שהייתה הרכב הזה טופל,

מתחיל לי לעצבן אותי הקטע הזה שכולם עושים הלאום עליי כאילו אני נוכלברכב הזה כל החלקים בלי יוצא מהכלל , בכל טיפול ובכל דבר אחר , הכול חלקים מקוריים ולא תחליפים

פורסם

^^

כתבתי אולי מקרה של הזנחה, היות ובאמת אני לא מכיר את המקרה.

שאלת שאלה ועניתי בצורה הכי תמימה מה אני חושב על המקרה ומה אני הייתי עושה.

אם זה מטריד אותך, מנהל יכול למחוק.

פורסם

תגיד לי אייל, אתה עושה את עצמך או באמת לא מבין?

שאלת שאלה "ממה אנשים בורחים כששומעים שהוחלף מנוע?", התפתח דיון שבו פורטו רוב התשובות לשאלה שלך, ועכשיו מה?, אתה כועס על מה, לא ממש הבנתי, שאלת, ענו לך.

פורסם
בנאדם שהחליף מנוע ומוכר את הרכב מייד לאחר מכן, מריח כמו "תתקן את המינימום שאפשר כדי שאוכל למכור לפראיר".

:mm_yeah: זה מה שנכון ב99% מהמקרים.

פורסם

אין לי בעיה עם זה, פשוט אני מרגיש ותקן אותי אם אני טועה, שיש רמיזות באוויר שאני מנסה להתפטר מרכב לא תקין רק בגלל שהשם ישמור, החלפתה מנוע ברכב

מה היה עושה בן אדם אחר, מסדר במינימום הוצאות ודוחף למישהו אחר ולא בא לישאול פה בכלל,

שוב הרכב יצא  למכירה שובעיים לפני שזה קרה ואז קרה המקרה שהמנוע נתפס, ואז התהליך של המכירה הוקפא אני לא ימכור רכב עם מנוע גמור שאז יבואו אליי בטענות,

עברו לי בין בידיים כלים של מעל 600 אלף שקל, כל דבר שמכרתי דאגתי לסדר עד הפרט הכי קטן בשביל להיות רגוע שמחרתי רכב כמו שאני הייתי רוצה לקנות

וגם תמיד התעקשתי שזה היה רגע לפני החלפה של כסף לקחת לבדיקה ומה שלא יהיה תקין ולשביעות רצון אני מתקן, רכבים מחליפים מנועים זה לא הראשון ולא האחרון, אני תמיד דואג לפנות למוסכים בעלי שם ולא מוסכי מדרכה, אני לא שקרן ולא רמאי ולא מנסה להתפטר מרכב, קיבלנו עכשיו סכום כסף שהוחלט להשתדרג ברכב, למוסכים קורים תקלות אף אחד לא מושלם, אז נפל משהו, ( שדרך אגב לא נימצא גם אחרי פירוק המנוע) קורה,

אני יודע שהרכב מושלם , אין לו ולא תקלה אחת בדיוק כמו שכל אחד מאיתנו היה רוצה לקנות אני שלם ובטוח ב100 אחוז שהבא שקונה את הרכב יהנה ממנו , באתי לפה כי אני תופס מהאנשים פה אנשים שמבינים, כנראה שטעיתי שבאתי לפה בשאלה

בכל מקרה תודה רבה לכם וסליחה את מי שעצבנתי אני לא באמת בן אדם רע :)

• תוכן חדש...