Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין הרכבים הנ"ל שהם בערך באותו מחיר ובאותו מצב 150K קילומטר פחות או יותר.

יש לי שלושה כיסאות ילדים מאחורה ובכללי מבחינת אמינות, ביצועים,טיפולים וצריכת דלק.

תודה לעוזרים.

פורסם

אין איך להשוות ביניהן באמת. המאזדה 626 רכב מיושן בהרבה מהמונדאו, והיתרונות היחידים שלו הם מוניטין אמינות וביקוש (יחסית). למרות שהמאזדה 626 נחשבת לאמינה וזולה לאחזקה, ההפרש בגילאים בינה לבין המונדאו כנראה יגמד את עלויות האחזקה עקב בלאי טבעי. מבחינת צריכת דלק כנראה שהמונדאו תהיה פחות זללנית, אם כי אני בכלל לא מאמין שההפרש יהיה גדול ושתיהן לא נחשבות לחסכוניות במיוחד.

הביצועים של שתיהן די דומים, למאזדה יש יתרון קטן בזכות תחושה תזזתית יותר מהמונדאו. מצד שני המונדאו נהנית ממנוע וגיר מעודנים, חלקים ושקטים משמעותית מהמאזדה. המונדאו גם בטיחותית יותר, מודרנית יותר, נאה יותר, מאובזרת יותר, מהנה יותר לנהיגה, נוחה יותר ומרווחת יותר.

 

מבין שתיהן, ללא ספק המונדאו רכב עדיף. מעבר לזה - במקום מאזדה 626 מיושנת, תוכל לשקול את המאזדה 6 שהיא באמת אופציה ראויה ולא פחות טובה בהשוואה למונדאו.

×
×
  • תוכן חדש...