Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בזמן האחרון אני מנסה לחשוב קצת מחוץ לקופסא על מנת למצוא אפיקי השקעה בסכומים נמוכים.

אז ישבתי וחשבתי ונתפסתי על רעיון של סוכן שחקנים/רכישת כרטיס שחקן. עקבתי כל העונה אחר הליגה הניגרית (אני חולה כדורגל) וראיתי שם שני שחקנים שצדו את עיניי חזק מאוד.

סדר גודל של עלות רכישת כרטיסי השחקן בעסקה כזו לא תעלה על הסכום אותו אני רוצה להשקיע.

מבחינה ביורוקרטית, להפוך לסוכן שחקנים בישראל כל אחד יכול. אבל בתחום שרווי בכ"כ הרבה ויטמין P בו אני לא מחזיק, האם ניתן לפרוץ גם ללא זה ? האם יש למישהו ניסיון או דגשים לעבודה עם מדינות באפריקה ?

יש לי חבר שעובד באפריקה בנושא אחר לגמרי, עדיין לא ביררתי איתו כי אני מחכה עד שזה ירקום עור וגידים. לכן הקונקשן הניגרי קיים. אך לצערי הקשר היחידי שלי לעולם הכדורגל הישראלי הוא רק כאוהד.

אשמח לשמוע קצת עצות הצעות ושאר מחשבות על מנת לגבש דעה לגבי כדאיות ולקיחת העסק צעד אחד קדימה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הכי טוב זה להשקיע בנסיך ניגרי. אפשר להשקיע סכומים שונים, ורמת הסיכון נמוכה יחסית.

דני

פורסם

ומי אמר שאם אתה שמת עליהם עין לא שמו עליהם עין עוד מאתיים כמוך אם לא יותר?? בכל מקרה לא מומלץ לעשות עסקים עם אפריקאים אלה יש לך איזה מיליציה לצדך.

פורסם
ומי אמר שאם אתה שמת עליהם עין לא שמו עליהם עין עוד מאתיים כמוך אם לא יותר?? בכל מקרה לא מומלץ לעשות עסקים עם אפריקאים אלה יש לך איזה מיליציה לצדך.

1. http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94/130742

אחרי דברים כאלו אני בהחלט חושב פעמיים. כפי שציינתי יש לי איש קשר בניגריה שעובד שם שנים רבות והוא (אמור להיות) די מקושר באזור. פשוט בתחום אחר.

ישנם גם דרכים למגן את עצמך על מנת למנוע תקריות כמו שקרו לג'קי ומ.ס אשדוד. אחרי המקרה פורט על דרכים אלו בתקשורת ומבדיקה נראה כי הדבר די סוגר את הפינות. כמובן אני גם אתייעץ עם איש הקשר שלי ונראה מבחינה משפטית מה קורה עם זה.

2. מדובר בשחקנים שהצהירו מס' פעמים שהם רוצים רק לצאת לחו"ל. יש לשחקנים הללו תג מחיר והעסקאות משאירות אחוזים לניגרים ממכירה עתידית. הם לא מפגרים.

הם צריכים אותך כמו שאתה צריך אותם כי אם לא תיתן להם את החשיפה הם יכולים להימחק בליגת הללו כל רגע - והם יודעים את זה. הטיפול הרפואי במקרה של פציעה קלה אפילו יכול להיגמר רע עקב מחסור בתנאי עבודה וכוח אדם. בודדים הסטארים האפריקאים שחזרו לעונת פרישה בליגה המקומית. (חשוב לציין למעט ד.אפריקה)

נקודה חשובה בהחלט היא הסוגיה המשפטית ולנסות למגן את עצמי מכל הכיוונים. חשבתי לפנות לסוכן שעושה חיל והוא מהווה עבורי מודל לחיקוי, אך מחשש שיגנוב לי את השחקנים מתחת לאף אני מעדיף כרגע לא להיעזר בדברים כאלו.

ככול שאני חושב על זה יותר אני דווקא נוטה לוותר על הרעיון כי השלב הקשה עם כל האירוניה שבדבר הוא יצירת קשר עם קבוצות בארץ. זה שוק מאוד סגור שרק בעלי ממון או בעלי קשרים יכולים להיכנס אליו.

נ.ב

אם הייתה הצעה הם היו כבר מוכרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

חבר שלי מנהל חברה בניגריה והוא מאוד מקושר והוא כל הזמן אומר שאי אפשר לעשות איתם עסקים. התרבות שם מושחתת מאוד הכל הפכפך וגם אם תביא עורך דין מטעמך בדרך כלל הוא יסגור עסקה עם הניגרי ושניהם ידפקו אותך. במיוחד אם אתה לבד. כשחבר שלך ינסה למשוך בכמה קשרים שלו מהר מאוד יבהירו לו להתרחק מהעניין וזה מה שהוא יעשה כי בתכלס למה לו להכניס את הראש למיטה חולה? בקיצור עדיף להשקיע בלוטו/אופציות בינריות/ פורקס... אם אתה מבין למה אני מתכוון

פורסם

מה שמפתה במחירים הזולים של ניגריה הוא גם המסוכן,

ודאי בשוק שאינך מכיר. אולי תנסה להשקיע בבחור הזה ?

במכוניות אתה בטח מבין יותר !

This Nigerian College Student Built a Wind- And Solar-Powered Car From Scraps

fmBRHyv.jpg

http://www.fastcoexist.com/3029876/this-nigerian-college-student-built-a-wind-and-solar-powered-car-from-scraps

ובלי קשר,

fntowQ7.jpg

The first one to get angry loses

פורסם
בקיצור עדיף להשקיע בלוטו/אופציות בינריות/ פורקס... אם אתה מבין למה אני מתכוון

הבנתי אותך טוב חבר תודה רבה

במכוניות אתה בטח מבין יותר !

דווקא לא אבל אל תספר :lol:

fntowQ7.jpg

lol

• תוכן חדש...