Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר 72 אמפר, בגולף mk4 gti.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי גולף mk4 gti, ברכב מותקנת מערכת שמע , כוללת שני מגברים , וסאב 750 rms, לכן אני חושב להרכיב מצבר 72 אמפר, האם זה בעייתי לרכב לעבוד עם מצבר חזק יותר משהיצרן קבע,צריך לקחת בחשבון גם שזרם ההתנעה גבוהה בהרבה במצבר 72 אמפר.

פורסם

אין בעיה כי זה 12V, ה AH זה כמות האנרגיה , בגולף TDI SDI הולך 72 בגלל הזרם הגדול יותר שדורש מתנע לסובב מנוע דיזל עם יחס דחיסה גבוהה,

אני לא חושב שהמצבר זו הבעיה שלך, אלא האלטרנטור שלא מסוגל לעמוד בפיקים שדורשים המגברים, האם ניסית להרכיב קבל שיוכל לפרוק את האנרגיה לפיקים?

פורסם

הגדלת האמפר במצבר לא תשפיע על נפילות מתח אם יש לך נפילות ממש חזקות עדיף לך לרכוש מצבר פריקה עמוקה או לחילופין להגדיל את האלטרנטור שלך.

סתם מיותר, ובנוסף הכיסוי פלסטיק של המצבר שלך לא מתאים ל72 אמפר, מתאים למקס׳ 62.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

האלטרנטור שלא מסוגל לעמוד בפיקים שדורשים המגברים

המצבר מתפקד כמו קבל, במידה רבה, לייצוב הצריכה. השאלה היא אם צריכת החשמל של המערכת לאורך זמן, גבוהה מידי לזרם שמתאים לאלטרנטור.

פורסם

אז אם אני מבין נכון אין לי טעם לרכוש מצבר 72 אמפר, זה לא יעזור לי , אפילו יעמיס על האלטרנטור, ומספיק 62 אמפר.

פורסם
אפילו יעמיס על האלטרנטור

מצבר גדול יותר לא יעמיס על האלטרנטור שום עומס.

אם הוא יעזור למערכת שלך או לא, קשה להגיד בהתכתבות. זה תלוי בכל המרכיבים של המערכת. כולל החוטים למשל.

דני

פורסם (נערך)
... פיקים שדורשים המגברים, האם ניסית להרכיב קבל ....

אחרי שהגבתי כאן, כשהייתי באוטו שלי, נזכרתי שבמעגל החשמלי שבמגבר יש קבלים גדולים לייצב את המתח. כך שצריכת החשמל של המגבר היא די אחידה, למרות שבאספקת הזרם לרמקולים יש פיקים ענקיים.

הנה עכשיו חזרתי הביתה, ודבר ראשון שאני עושה זה לכתוב את העניין הזה כאן...

עריכה אחרונה על ידי yosle
פורסם

האלטרנטורים הגדולים בvw מורכבים בגרסאות הדיזל יש גם 130 אמפר. עדיין אם אתה רואה שבבאסים יש עמעום אורות לדוגמה גם בסרק וגם נניח ב 2500 טורים לא חושב שיהיה מנוס מהרכבת קבל. יש כאלה שמרכיבים שני אלטרנטורים אבל אלו מקרים קיצוניים. אתה גם יכל למדוד עם צבת אמפר את הזרם שהמגבר מושך.

פורסם

שתדע, שבווליום בו אתה לא גורם נזק בלתי הפיך לשמיעה שלך,המגבר יצרוך פחות מ-30 אמפר בוודאות, ויכול להיות גם פחות מ-10A. כך שאולי כדאי לך לבדוק את זה.

(הנתונים שלי הם מבדיקה שערכתי, עם מד-דציבלים, ומד-זרם)

פורסם

במערכת חזקה - לא מטורפת, אבל חזקה - ובעצמת שמיעה גבוהה, אני מדדתי זרמים רגעיים של מעל 90 אמפר.

אני מדבר כמובן על מערכת עם סאב חזק.

דני

פורסם

קניתי קבל ,ואני הולך להתקין בימים הקרובים, ההתלבטות שלי היא האם לקחת מצבר 72 אמפר, או 62 ההבדל במחיר לא משמעותי, 100 שקל אני רק רוצה לדעת שבוודאות זה לא מכביד על האלטרנטור, וכלל מערכת החשמל.

פורסם

לא מכביד, לא בעייתי.

אם אתה רוצה לשמוע את אותה תשובה מעוד כמה אנשים, חפש כאן בפורום וגם בפורום ג'יפולוג.

התשובה לא תשתנה.

דני

• תוכן חדש...