Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר 72 אמפר, בגולף mk4 gti.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוסקס כבר רבות, אבל אם ביקשת:

ההבדל בין מצבר קטן לגדול הוא בקיבולת (גם בזרם המירבי אבל זה לא שייך לכאן כלל).

קיבולת גדולה יותר - נניח פי 10 - מה פירושה?

אם המצבר טעון - שהוא יוכל לספק זרם גם אם האלטרנטור אינו מספק את הדרוש, למשך זמן רב יותר. עד כאן אין בעיה.

אם המצבר פרוק במידה רבה - נניח טעון 10% - אז המצבר ידרוש טעינה במשך זמן של פי 10 ממצבר רגיל. כלומר, האלטרנטור יצטרך לספק זרם חזק במשך זמן רב.

אבל בכל מקרה, אם מפעילים את כל צרכני הזרם ברכב בבת אחת - נניח בשעת נסיעה בסערת גשמים: גם מאוורר פנימי לחימום; גם מזגן להפשרת אדים; גם אורות ראשיים; גם אורות ערפל קדמיים ואחוריים; גם מפשיר אדים אחורי - גם אז יצטרך האלטרנטור לספק זרם חזק במשך זמן רב.

ואף אחד לא אומר "אל תיסע בסערה הרבה שעות רצוף".

בפועל, זה לא גורם לשום בעיות. ראה חיפוש בג'יפולוג על התקנת מצבר של 200AH במקום 60AH - בערך פי 5. עבד שנים ללא תקלות.

בקיצור: התחושה שמצבר גדול יותר יגרום לבעיה מבוססת על "תחושת בטן", לא על הבנה מדוייקת של פעולת מערכת החשמל.

דני

פורסם

קניתי היום מצבר שנפ 72 אמפר, הדגם עם האריזה השחורה, זאת סידרה חזקה יותר שלהם.

אין לי ניסיון עם המצבר, אבל קבלתי המון המלצות, ועמעום האורות במכות הבאס נעלמו.

ממליץ לכולם

פורסם

דווקא השנפ מניסיוני פחות מומלץ, נוטה לנזול ומגיע מהמזרח הרחוק, הניסיון הכי טוב כאן הוא עם המותג וורטה, גם אחריות ארוכה יותר מה 18 חודש של שנפ וגם תוצרת גרמנית עם ביקורת איכות שלא נוזלת אחרי תום האחריות.

פורסם (נערך)

מה בדיוק מותאם במצברים של שנפ לארץ ? לפי התיאוריה שלך כול הרכבים החדשים המגיעים לארץ עם מצברים תוצרת בוש/וורטא/פנסוניק/ACDELCO וכול שאר המותגים בעולם אינם מותאמים לאקלים בארץ ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

באוקטביה שברשותנו מותקן עוד מהמפעל מצבר של וורטא 60A ממאי 2011 (עלה לכביש בספטמבר) ועדין עובד טפו טפו טפו. אז כניראה שמותאם

how it's like to drive :twisted:

פורסם
באוקטביה שברשותנו מותקן עוד מהמפעל מצבר של וורטא 60A ממאי 2011 (עלה לכביש בספטמבר) ועדין עובד טפו טפו טפו. אז כניראה שמותאם

בהחלט כן.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

השנפ לא מיוצר בארץ, אולי ממוחזר. הם מייבאים מקוראה מצברים ומציגים הצגות. יש פוסט בפורום שהוכחתי שמצברים שלהם נוזלים חומצה והורסים הכל באזור של המצבר. אני לא אשכח כמה מחשבים של ברלינגו ושל פרטנר הלכו כי המצבר היה פולט חומצה. גם ברכב שלי כל הגיר dsg היה עם כתמי חומצה לבנים. תבדוק אתה הפוסט לפני שאתה אומר שאני זורק דברים. הכל מניסיון אישי והמון תגובות שאני צודק...... מנהל השיווק של שנפ אבי פרשטמן הציע לי מצבר חדש חינם לאחר הפרסום כאן רק שאסתום את הפה...

קבל קישור לפוסט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=507768

מצפה להתנצלות [emoji52]

עריכה אחרונה על ידי mozman11
  • תוכן חדש...