Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולשים מאזדה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכמי הפורום שלום,

יש לי מאזדה 3 שנת 2007 ,מזה זמן רב אני מרגישה שהרכב עף לצדדים ממש כאילו רוח צד מזיזה אותו.

הרגשה שמתגברת במהירות של 100 קמ"ש ומעלה.

(החלפתי צמיגים עשיתי איזונים,הפורנט תקין)

התברר שהגומיות במשולשים קרועות מעט(ראו תמונה) ,ואחרי בדיקה מעמיקה בפורומים למיניהם ראיתי שהרבה אנשים מתארים

תחושה זהה לשלי כשמשהו לא תקין עם המשולשים.

שאלתי היא כזו : האם קרע קטן בגומיות יכול להביא לתחושה כזאת חזקה של תזוזת הרכב לצדדים?

האם הבעיה הזאת יכולה לנבוע לא מהמשולשים אלא מחלק אחר?

ואם אכן מדובר במשולשים אשמח לקבל המלצות על מקום אמין באשדוד היות ואני לא מתכוונת לנסוע עם הרכב במצב הזה מחוץ לעיר,הנסיון האחרון היה מפחיד ברמות!

תודה לכל המשיבים,11209706_10203925970016427_8279691930200678209_n.jpg

לי.

פורסם

הגיוני שחופש במשולשים ייצור תחושת חוסר יציבות, אבל ממש לא נראה לי שזה אמור להיות עד כדי כך משמעותי ולכן כדאי לבדוק גם האם הבולמים (ואף הקפיצים) כבר עייפים גם הם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

משולשים שחוקים יכולים לגרום לנזק גם לרכיבים אחרים (מוטות מייצבים, בולמים).

בתושבות יש גריז, והקרע הזה (גם אם הוא קטן) יכול לגרום לבריחה של גריז/ כניסה של אבק.

ממליץ להעלות את הרכב לליפט לבדיקה מקיפה.

• תוכן חדש...