Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך עושים את זה מבלי ליצור באלגן עצום שפתאום כל החדר מלא בשיער והניקיון לוקח שעות?

אשמח לטיפים.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מתגלחים באמבטיה מעל הכיור, או שמים נייר עיתון ב"איזור הסכנה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שם נייר עיתון מעל כיור. לאחר שתסיים, תתטא את השערות שהתפזרו לתוך הנייר. גם לאחר שלב זה ישארו מעט שערות מסביב לכיור, אותן ניתן לשטוף לתוך פתח הניקוז של הכיור

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי את השיטה!

לקחתי מראה, העמדתי במקלחת, סגרתי את הוילון ומתגלח\מסתפר את השיער אוסף וזורק לפח (מקרב אותו למקלחת לפני ההתחלה)

ככה הכל נקי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מעל הכיור, לפעמים שם גם סמרטוט על הרצפה מתחת ובסוף מרים אותו ומנער באמבטיה, עובד טוב.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לוקח את המכונה לקניון שבעת הכוכבים, מסתפר בשירותים.

וברצינות....שעות של ניקיון ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגברים מוגבלי חוש ניקוי זה בהחלט עשוי לקחת לא מעט זמן מניסיון.

אתה חושב לעצמך, "כן אני יקח חתיכת נייר ניגוב קטן על הרצפה ונקי" (חוזר על פעולה זו 32,646 פעמים)

אני פשוט מתגלח ומסתפר מחוץ לבית, אבל זה דורש חבר-עזר כי בדרך כלל אין מראות בחוץ..

את הגושים הממש גדולים אפשר לאסוף בשקית ולזרוק בדרך חזרה הביתה.

חוסך די הרבה זמן.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

היום אני נאלץ להתגלח כל יום ואני כבר לא מסתפר בבית,

אבל תמיד הייתי מסתפר לפני שאישתי מנקה את הבית.

ואת הזקן מסדר מעל לכיור.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במקלחת. הכל נשטף עם המים. פחות מחצי דקה ניקיון

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חושש לעשות בלאגן ? תסתפר מחוץ לדלת. כמובן מתייחס לבניין , במידה ובית פרטי הייתי מסתפר בתוך המקלחת\שירותים, כדי להימנע מרוח שתפזר את כל השיערות וכו'

פורסם

בחדר מדרגות / לובי?!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...