Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עכשיו חזרתי מהמוסך אחרי ששמתי את האוטו לטיפול שני (הרכב שנתיים על הכביש ו20000 ק"מ).

הטיפול סטנדרטי, שמן, פילטר שמן, שייבה, ופילטר מזגן. הצעת המחיר שקיבלתי היתה 1000 ש"ח כולל מע"מ אחרי הנחות 850.

זאת פעם ראשונה שאני משלם על טיפול ברנו כי קיבלתי טיפול ראשון חינם, אבל טיפולים כאלה בצ"מפיון (גולף) ובמאיר (ג"אז) היו סביב ה500 ש"ח ושניהם לא ידועים בנדיבותם, יש סיבה שזה כפול בסניק?

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר שציינת אכן מעט גבוה מהמקובל בשוק לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן אבל לא באופן ממש ממש חריג. ברוב המוסכים המורשים לא יקחו לך 500 ש"ח על טיפול של שמן + פילטר שמן + פילטר מזגן, במיוחד אם צריך שמן סינטטי. כך שיכול להיות ששילמת 100 או 200 ש"ח יותר ממה שהיית משלם במקום אחר, אבל ביננו - זה כסף קטן כשמסתכלים על העלות הכוללת של אחזקת רכב.

פורסם

היי...

הסיבה הראשונה שהטיפול בסניק יקר, זה קרסו.

הם אוהבים לשחוט במחיר החלקים, במחיר שעת עבודה ובכלל, נהינם לתת ולהעניק חווית שירות מסריחה, גרועה, מזלזלת ואיונה ללקוחות שלהם.

הטיפול ברכב שלך הוא שגרתי לגמרי, ודרך אגב יש לך א ח ל ה של רכב!!.

בפעם האחרונה שעשיתי טיפול, היה החלפת פילטרים, שמן וזהו בגדול, עלה לי בערך כ-609-700 שקל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אכן, חשבון סופי יצא 1280 עם רפידות בלמים קדמיות, אני חושב שזה יקר, יש לי עדיין קבלות טיפול של גולף ועדיין מטפל בג"אז במורשה, אותו טיפןל עם רפידות קדמיות יצא ב900 ש"ח, אבל שם זה רכב מחוץ לאחריות כך שיש להם אינטרס לשמר אותי כלקוח, הרנו עדיין באחריות, לא נלך על זה לבית דין, המוסך (רנו נצרת עילית), עושה רושם של מסודר, מקצועי, ועומד בזמנים שהוא נותן ללקוח, כך שס"הכ יצאתי מרוצה.

• תוכן חדש...