Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לאחר כחצי שנה עם מערכת של שלושה חלקים החלטתי שוב לעבור לארבעה חלקים, כ״כ היה חסר לי תחום המיד.

הפעם החלטתי לבצע את ההתקנה ללא שימוש בפיבר - אף פעם לא הסתדרנו ביחד.

החלטתי ליצור טבעות למיד ולטוויטר לרפד אותן ופשוט לתפוס אותן לקורה בעזרת פח שאותו ריפדתי.

בגזרת המגברים הוספתי מגבר 2 ערוצים gensis st60 שמור להפליא.

ברכב הותקנו הרכיבים הבאים:

סט קידמי hat legatia

l6 + l4 + l1pro

SUB- jl 10w3v3

מגברים:

gensis st 60 + gensis four channel - series 3

clif designs cd 1.1 monoblock

hu: clarion hxd2 - מישהו חייב לפקח על העניינים.

תמונות נוספות יעלו בהמשך.

לא להתייחס לתמונה הרביעית היא נכנסה בטעות.

ברשותי רמקולים מסוג l8 - חשבתי לבנות להם תיבות ולחבר על הדלתות במקום ה l6, האם זה אפשרי ?

המערכת הותקנה בפיאט פונטו- מיותר לציין שהדלתות והבגאז נאטמו.

IMG_5562.JPGIMG_5563.jpgIMG_5569.JPG

IMG_5446.JPG

עריכה אחרונה על ידי re'em1

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

אל תשים את ה L8 בתיבות סגורות.

הם זקוקים ל OPEN BAFFLE

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)

הבעיה שהנפח בדלתות בפיאט פונטו ממש ממש קטן, את ה l6 בקושי הצלחתי להכניס לדלתות והם לא נשמעים טוב בטווח הנמוך אני מאמין שבגלל בעיית הנפח.

אחח רועי רועי שריטה עמוקה יש לי, כמה חודשים אני במלחמות פנימיות עם עצמי אבל זה פשוט לא היה זה.

יש לך איזשהו פתרון יצירתי להתקין את ה l8?

זה הרכב האחרון שאני יוכל להנות מהם, אין מצב שאני יתקין אותם בגולף gti (הרכב הבא).

עריכה אחרונה על ידי re'em1

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

L6 הוא מידבאס אלמנט שמתאים לעבודה 2 או 3 WAY ה L8 הוא וופר אלמנט שמתאים לעבודה 3WAY

אבל הוא אלמנט "בעייתי" גם בגלל הקוטר וגם בגלל עומק ההתקנה ,אם אתה רוצה להתקין אותו במקום

ה L6 אתה תצתרך לעשות בניה בדיפונים והוצאת האלמנט מהדלת.

פורסם

לא הייתי דואג לו בענייני בניות - כבר הוכיח את עצמו :wink:

ראם ראם... אפשר סוף סוף לשמוע אותה מנגנת? אתה לא תקבל זיכוי מחר!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מיכה מה נשמע??

מחר אתה תשמע אותה מנגנת.

Audio king - את ה l6 הצלחתי להתקין ללא בעיות מיוחדות, השתמשתי בטבעות ופשוט הגבעתי את האלמנט וברור שהוא מחוץ לדלת.

אני חותך אותו ב 63hz עם סלופ של 12 db והוא פשוט לא מצליח לנגן את הנמוכים, נדמה לי שזה בגלל הנפח הקטן של הדלת. השאלה מה ניתן לעשות כדי להגדיל את

נפח הדלת. אני מעדיף להימנע משימוש עם פיבר.

פורסם

יפה!

השמונה זקוקים לנפח תיבה לא ריאלי לרכב, אם נפח הדלת עצמו קטן אז גם הם לא ריאליים.

אני בכלל הייתי מציע לך לשים שש או חמש ורבע בפונטו ולתת לסאב וופר להשלים את החסר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב אדי..

ה l6 מותקנים חצי שנה נדמה לי שהם היו פעם שלך, קניתי אותם מבחור בשם דודו.

בכל אופן בתצורת ההתקנה הנוכחית אני לא ממצא את היכולות שלהם..

אין פתרונות ייצירתיים?

פורסם

מצטער להרוס את החגיגה בעודה באיבה אבל...תצורת הבניה על הדש כפי שמופיעה בתמונות נוגדת כל הגיון בסיסי בהתקנות.

אם זה הותקן תחת אילוץ שמגביל והורג אפשרויות אחרות אולי ניתן לעבור לסדר היום.

מסופקני אבל בהחלט מאחל בהצלחה

ליאור

פורסם (נערך)

הL8 מותקן אצלי על טבעות אלומיניום שמורכבות על הדלת עם BAFFLE של 2 ממ ספוג קשיח כדי לבודד את האלמנט מהדלת

אבל יש לי גם דלת די גדולה ומאוד מבודדת בכל מיני קשקושים.

ארזה, למה נוגדת הגיון בסיסי בהתקנות?

הוא סה"כ יאלץ להשען קצת על TC לטוויטרים. לא קרה כלום

עם ה L4 , הייתי חותך את הטוויטר באיזור ה 5400 בסלופ 6 או 12

ונותן ל L4 לעלות ל ROLL OFF העצמי שלו בלי התערבות של עיבוד

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תתחדש על ההתקנה- 3WAY זו חוויה עצימה :)

אם כי אני חייב להגיד שחברי המתולתל אמר את מה שקפץ לי לראש בשניה הראשונה שראיתי את התמונה של הדש.

נסה להרחיק ממך כמה שיותר את הרמקולים השמאליים (לכיוון שמאל). איזה מין במה תיווצר כאשר רמקול אחד הוא מול הראש והשני 1-1.5 מ' ימינה ?

לדעתי עצם "סיבוב" הבניה עם הטוויטר כלפי המשולש והשארת המיד במקום- כבר תיצור שיפור מסוים.

בהצלחה בכיוונים !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ברוב המקרים דווקא המיד הוא זה שמגדיר את רוחב הבמה, דווקא את המיד הייתי מנסה לקחת כמה שיותר הצידה ואת הטוויטרים הרחק ככל הניתן לפינות הקורה. זה לא קריטי אמנם אבל נכון, רוחב הבמה יפגע קצת.

תעשה מה שהרכב מאפשר לך לעשות ואל תשתגע, אם יותר קל לקחת את הטוויטרים הצידה אז תעשה את זה.

לטוויטרים של הייבריד אודיו יש תגובת אוף אקסיס מצויינת, תנצל את זה לטובתך אם צריך.

נ.ב דלת קטנה, נפח קטן, בעיני זו סיבה טובה לשקול אילייט 6 בדלתות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב..

לאחר שקראתי את הביקורות הבנתי שעשיתי טעויות עם הזויות.

תיקנתי, תנו חוות דעת.

השינויים שהורגשו הם שרוחב הבמה השתנה לטובה מה שמוזר שהטוויטרים טיפה צורמים.

נ.ב

אל תשכחו שבסופו של דבר אנחנו מדברים על פיאט פונטו, הדש עצמו רחוק מלהיות רחב ובנוסף התקנתי l4 שהם רחוקים מלהיות קטנים, דברים שממש לא עזרו בהתקנה, מקווה שהפעם עשיתי את הדברים נכון עד כמה שניתן במידה ולא נתקן, דעתכם חשובה לי.

תודה על הכל.

IMG_5586.JPGIMG_5589.JPGIMG_5587.JPG

• תוכן חדש...