Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרכב של ERINH והוא אחד מהאנשים שהיום אני מבסס עליהם הרבה מהמידע של המדריך לאודיופיל המתחיל. אכן - חומרי הכתיבה שלו הם פשוט בגדר חובה למי שאוהב את התחום ורוצה ללמוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים .. אנחנו מדברים על דש אם אני לא טועה של Honda legend, יש הבדל עצום בין הרכב שמוצג לבין הרכב שלי.

השאלה היא האם יש שיפור בזויות במצב הנוכחי.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

בני לאיפה נעלמת לי?

התגעגעתי אליך!

חיל זו לא מילה, בנוסף קניתי את האח הקטן שלו st60, חייב לקפוץ אליך להביא לך את ה pre amp.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

מדובר בהונדה סיוויק עד כמה שזכור לי, עדיין מדובר בהבדלים גדולים מאוד, זו סהכ דוגמא.

בעקרון הרמקול שנמצא הכי רחוק על ציר הרוחב כנראה גם יקבע את מימד זה והרמקול הכי רחוק על ציר העומק בשדה יגדיר את העומק.

אבל למידריינג`ים יש נטיה גדולה יותר להשפיע על הרוחב בגלל שהם מנגנים היטב בתוך תחום התדר הקריטי לבני אדם.

הכל תלוי באיך אתה חותך כמובן את הרכיבים, תתקין לפי המיקומים הכי טובים שהרכב מאפשר לך אם אתה כמובן רוצה לשמור על פשטות ונוחות התקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...