Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק מEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יצא לי להתקל באייבי מס' פעמים ברדיו דיסקים ללא מותגים,לאט לאט הם משתדרגים ומציעים בלוטות,מסך מגע וכל מיני שטויות אחרות..

רציתי לשאול אותכם,מה מונע אתכם או את כולנו לקנות רדיו דיסק כזה שלפחות לפי התיאור נותן כמו כל מותג אחר

סתם לצורך הדוגמא : http://www.ebay.com/itm/Car-in-Dash-1-Din-Bluetooth-Stereo-Radio-USB-SD-IPOD-MP3-Player-AUX-FM-12V-1131B-/281569796101?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418ede2005

מאמין שיש טובים יותר..

אפשר לראות שיש לו את הטכנולוגיה המתקדמת וגם הוא נותן 60X4 שזה יותר אפילו מהLG שלי

הייתי שמח לדעת,מה דעתכם ואיפה הסכנה,אם יש כזו

תודה8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כאחד שלא מבין יותר מדי באיכויות שמע וכל הדברים האלה, הבעיה הגדולה עם זה שאתה לא יודע כמה זמן הוא יחזיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מורכב אחד חצי שנה בערך רק אחד יותר פשוט (ללא בלוטוט', רק USB) ברכב של ההורים ועלה אם אני לא טועה 75 שקלים באיביי.

עובד מעולה עד היום לא קופץ לא מתנתק ולא כלום. אומנם אין מגבר סאב וכו ברכב אלה רק רמקולים פשוטים אבל לטעמי שומעים מספיק טוב כדי להריץ שירים מהUSB, שלשם כך בעקרון הוא נקנה ולא מעבר.

פורסם

אם הצרכים שלך הם בסיסיים, יכול להיות מעולה.. הרבה יגידו לך לא להתקרב

קניתי לרכב הקודם אחד יותר פשוט (באזור ה60שקל), רק USB/רדיו, בלי דיסק.. מבחינת שמע היה סבבה לגמרי, שמעו מעולה, גם USB וגם רדיו, התקנה פשוטה..

חסרון הוא (במוצר הזה ספציפית) שלא תמך בתיקיות.. שזה קצת הרס, אבל שוב, זה רק במוצר הזה ספציפית.

פורסם

אהלן תודה על התגובות!

הוא מיועד האמת למערכת דיי פשוטה - מגבר,סאב וזוג רמקולים לא משהו בשמיים,במיוחד גם שאת רוב העבודה עושה הסאב,הרדיו דיסק נותן רק כלי נוח לשימוש,אם אני אקנה אני יחפש משהו טיפה יותר איכותי,השאלה איזה דברים שעלי לחפש/לדעת לפני?

תודה!![emoji6]

פורסם

בשביל מגבר וסאב עדיף שתשקיע במערכת בסיסית של פיונייר או קנווד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנוסף, אין משמעות ל-4X60 אם בכוונתך להשתמש ביציאות ה-RCA. לא שמראש הנתון הזה מעיד על משהו ממשי.

ואין לי מושג על איזה טכנולוגיה מתקדמת אתה מדבר.

חבל על הכסף. רכוש מכשיר של חברה מוכרת וקבל אחריות בארץ לשנה לפחות.

הפיוניר DEH-X4750BT לדוגמה נמכר כעת תמורת 500 ש"ח בלבד.

פורסם
בשביל מגבר וסאב עדיף שתשקיע במערכת בסיסית של פיונייר או קנווד.

בנוסף, אין משמעות ל-4X60 אם בכוונתך להשתמש ביציאות ה-RCA. לא שמראש הנתון הזה מעיד על משהו ממשי.

ואין לי מושג על איזה טכנולוגיה מתקדמת אתה מדבר.

חבל על הכסף. רכוש מכשיר של חברה מוכרת וקבל אחריות בארץ לשנה לפחות.

הפיוניר DEH-X4750BT לדוגמה נמכר כעת תמורת 500 ש"ח בלבד.

למען האמת אני לא מחפש לקנות עוד רדיו דיסק,יש לי שתיים מעולים,החסרון היחיד שחסר לי הבלוטות,אפשר לקנות גם משדר בלוטוס שמתחבר לaux,אבל סתם התעניינתי אם אפשר להתחדש בלי לשלם סכום כסף רציני על רדיו דיסק שבעצם רק מקשר את המגבר

בכל מקרה תודה רבה!! עזרתם לי

פורסם

איזה שניים יש לך?

תוכל למכור אותם ולקנות כזה הכולל BT מובנה.

למתאמי ה-AUX הללו, בעיקר הזולים מביניהם, יש נטייה להכניס רעשים.

והר"ד לא רק מקשר את המגבר, הוא זה שאחראי על איכות האות שמגיעה אליו.

ואם האיכות על הפנים, לא יעזור לך גם אם יהיה לך מגבר במיליון שקל.

פורסם
איזה שניים יש לך?

תוכל למכור אותם ולקנות כזה הכולל BT מובנה.

למתאמי ה-AUX הללו, בעיקר הזולים מביניהם, יש נטייה להכניס רעשים.

יש לי lg 3900n ועוד jvc מהסדרה של gs שחכתי כרגע את הדגם המלא,בכל מקרה הם עלו הרבה במיוחד ה(lg-700₪) ככה שזו גם אפשרות למרות שמה שאקבל תמורת יהיה פחות משליש..

פורסם

ככה זה תחום האודיו לרכב. ברגע שאתה מציע למכירה משהו, המחיר המקורי נחתך בחצי, למעט מקרים מסויימים עם ציוד ששווה משהו.

LG מעולם לא הצטיינו באודיו לרכב, ו-JVC איך לפעמים.

אני ממשיך לתמוך באפשרות מכירת הציוד הקיים ורכישת מכשיר חליפי טוב (הרי גם כך אין לך מה לעשות עם לפחות אחד מהם, כך לפחות אולי תצליח לקזז את עלות רכישת המכשיר החדש והמתקדם יותר).

פורסם
ככה זה תחום האודיו לרכב. ברגע שאתה מציע למכירה משהו, המחיר המקורי נחתך בחצי, למעט מקרים מסויימים עם ציוד ששווה משהו.

LG מעולם לא הצטיינו באודיו לרכב, ו-JVC איך לפעמים.

אני ממשיך לתמוך באפשרות מכירת הציוד הקיים ורכישת מכשיר חליפי טוב (הרי גם כך אין לך מה לעשות עם לפחות אחד מהם, כך לפחות אולי תצליח לקזז את עלות רכישת המכשיר החדש והמתקדם יותר).

נראה לי שבסוף זה מה שאני אעשה! תודה[emoji106]

פורסם

Tom_22

אתה מציע הרבה על מוצרי פיוניר/קנווד וכ"ו... אני מסכים שהמוצרים שלהם טובים יותר מהמוצרים הפשוטים באיביי, אבל אתה צריך לקחת בחשבוןשהרבה לא צריכים בהכרח את התוצר שלהם ויכולים להסתפק במוצרים פשוטים.. לא אומר לך על מה להמליץ, אבל מישהו שצריך משהו בסיסי מאוד, יכול לדעתי להזמין מוצר בסיסי ב70 שקל במקום 500.. יש פער מחירים לא זניח

פורסם

ההמלצה על המוצרים שלהם בטווח המחירים הנמוך נובע משום שהם מציעים תמורה טובה למחיר, ויש חברה מכובדת מאחוריהם.

המוצרים הסיניים למיניהם הם זבל בהתגלמותו לטעמי, ולא רק ששומעים את ההבדל, אלא גם יש את ענין שרידות המכשיר, נוחות התפעול וכו'.

אני לא כופה על אף אחד את ההמלצות שלי, אבל מאיר לגבי אפשרויות טובות יותר, הגם שהן עולות יותר.

זה לא שקפצתי מעל הפופיק והצעתי לו מכשיר היי-אנד. נתתי דוגמה למכשיר בסיסי טוב שהעלות הסופית שלו, אם ימכור את הציוד הקיים שברשותו שאין לו צורך בו, תהיה קרובה יותר למחיר המוצר הסיני.

פורסם

אני אקח דוגמה יותר קיצונית, יש לי בעבודה סיטרואן ברלינגו עם איזו מערכת סינית של פרימייר, אמנם הרמקולים לא משהו, ושומעים באמת על הפנים.

ברכב שלי אפילו עם הרמקולים המקוריים שהם גם גרועים, עם המערכת המקורית של רנו שומעים הרבה יותר טוב. אני לא מדבר כמובן על העובדה שהתקנתי קומפוננטים ו6X9 במגש האחורי וקיבלתי איכות מטורפת ביחס למה שהיה לי בעבר.

מן הסתם מערכת של מותג תספק איכות שמע טובה. אף אחד לא אמר לך לקנות מערכת ב500₪, יש מערכות של מותגים ב300-350₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...