Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבוע אינפיניטי G37 Coupe שנת 2010 בצבע לבן פנינה והטמבון האחורי צריך צביעה (קילוף צבע ושפשופים מחניות בחלק האחורי של הטמבון).

 

ממה שאמרו לי (ותקנו אותי בבקשה אם זה לא נכון) היצרן משתמש בצבעים שמבוססים מים ומשתמש בשכבת פריימר ועוד שני שכבות של צבע (לבן ולבן פנינה כניראה) ולבסוף לכה מיוחדת שאמורה איכשהו להפחית סיכוי לסווירלס.

 

התקשרתי למוסך המורשה ושם נאמר לי שהם מפרקים את הטמבון, צובעים ורק אז מחזירים לרכב (אין עם זה בעיה, נכון?) אבל מה שהדאיג אותי יותר הוא ששאלתי את הבחור במחלקת הפחחות אם יהיו הבדלי צבע הוא אמר שתמיד יהיו הבדלי צבע בטמבון לעומת חלקי פח כי הטמבון עשוי פלסטיק ושאר הרכב הוא פח ובגלל זה תמיד יהיו הבדלים.

 

השאלה שלי היא, האם זה נכון? תמיד יהיו הבדלים בצבע בטמבון לעומת פח? כי ברכב הקודם שלי (VW GOLF GTI) הטמבון האחורי נצבע ולא זכור לי שראיתי הבדלים.

 

כשרכב חדש עוזב את המפעל, גם יש הבדלי צבעים בין הטמבון לפח? או שאלו הבדלים שרק עין מקצועית תוכל לראות?

 

בגלל שהיצרן משתמש בסוג מיוחד של צבע ובמספר שכבות, כדאי לצבוע את הטמבון רק במוסך המורשה או שיש לכם המלצה אחרת? הרי רק להם אמור להיות הידע לאותו מספר של שכבות וצורת צביעה מיוחדת כמו במפעל?

 

תודה מראש!

  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקרונית צבע הלבן פנינה (היה לי צבע כזה ב- IS) מורכב משכבת בסיס לבן, שכבת גוון לבן-פנינה ושכבת לכה.

 

כדי שהצביעה תתאים ב- 100% צריך ששלושת השכבות האלה (שכולן נראות לעין במידה כזו או אחרת) יהיו בהתאם לנתוני הצביעה של הרכב בבית החרושת - כולל זווית ההתזה, טמפרטורת האוויר והלחות היחסית שלו - וזה קשה עד בלתי אפשרי.

 

כך שהבדל גוון יהיה גם יהיה, צבעי מקצועי/אומן יצמצם את ההבדל למינימום וסביר להניח שזה יהיה מינימום נסבל.

פורסם

ברכב שלי (Audi A3) היה הבדל קל בין הגוון של הטמבונים הפלסטיים לבין הגוון הכללי של הרכב גם כשהרכב היה חדש לגמרי. ניתן להבחין בהבדל רק אם "מחפשים" אותו באור מלא.

לאחר שהטמבון נשרט ונצבע במוסך צ'מפיון, ההבדל נעשה גדול יותר. אחרי כמה שבועות החלטתי לטפל בנושא וצבעתי את הטמבון מחדש אצל יעקב אלטר. הפעם ההבדל חזר להיות כמו ברכב חדש.

 

המסקנה שלי היא שניתן להחזיר את הצבע למצבו המקורי אבל זה דורש פחח אומן שמוכן להתרכז בעבודה הזו במשך כמה שעות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

תודה שוגי, האמת שדיברתי עם יעקב על זה והוא אמר שלדעתו אולי כדאי לצבוע את הטמבון במורשה אבל המחיר לא יהיה זול. למרות מה שהוא אמר אני דיי חושש מהבדלי צבע כי הפחח במורשה דיי הפחיד אותי אני חייב לציין.

 

הצבע בשאר הרכב במצב טוב מאוד ובלי שום סווירלים, עדיין יהיה הבדל בגוונים?

פורסם

קח בחשבון שצבעים תלת שכבתיים קשים להתאמה וביחוד לבן פנינה. ראיתי לא פעם רכבים חדשים מהחברה בלבן פנינה שלא היה צריך לחפש מתחת לפנס שהפגושים לא תואמים אחד לאחד לצבע המרכב. גם במאזדה 3 החדשה בצבע האדום שהוא תלת שכבתי יש הבדלים נראים לעין (יש לאבא שלי כזו) וזה משגע אותי

פורסם

תתחדש על הרכב, קרוב לוודאי שיהיו הבדלי צבע, לא משנה איפה תעשה את זה.

לגבי הלכה, היא אכן מאוד, מאוד, מאוד קשה.

גם לעבודה היא כמעט בלתי אפשרית.

(כנ"ל הצבע של z370).

"יאללה בירי".

פורסם

תודה לכולכם על העזרה!

 

אני אמור ללכת לשלושה פחחים לקבל הצעת מחיר ולשמוע את דעתם בנושא.

 

האם יהיה רלוונטי עבורי לראות עבודות של אותו פחח לטמבונים שהוא צבע לרכבים אחרים? או שבמקרה שלי זה סוג של הימור על פחח ולסמוך על המילה שלו (מה שאני לא אוהב בדרך כלל) בגלל המורכבות של הצבע?

פורסם

תנסה את

אלעד שירותי רכב בחולון.כולם ממליצים עליו וגם יש לו מיכשור מיוחד להתאמות צבעים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

 fiio m11plus-brax dsp

פורסם

פו"ש - במקומך הייתי מתמקד במקצועיות של הצבעי, בנסיון שאתה מתרשם שיש לו - ובתחושת הבטן מי הצבעי הטוב והמשקיען ביותר.

 

ברכב כזה האיכות חשובה מהמחיר.

 

נ"ב - "לא כולם" ממליצים על אלעד שירותי רכב, שמעתי גם חוות דעת ממש לא מחמיאה על. איכות העבודה שלו.

פורסם

אם זה המצב אז לוקח את דבריי בחזרה.העניין הוא יותר מסובך עם אנשי מקצוע ותחושת בטן לרוב בימינו כבר לא עוזרת .הכל תלוי איך בעל מקצוע התעורר בבוקר,האם אכל טוב וקיבל ז** טוב בלילה ועל סמך דברים אלה צריך לבצע עבודות .כנראה שזה גם תקף לכולם ,אם זאת אם למקום יש מיכשור וידע אז רוב הסיכויים שעבודה תתבצע טוב

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

 fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תנסה לדבר עם דוד מאודיבה ארט שעובד עם הפחח שצמוד אליו, אין לי נסיון איתו אבל ראיתי עבודות מושלמות, בין היתר יצא לי לראות שם פרארי ומזארטי בתיקון, אז זה אומר משהו , לגבי אלעד שירותי רכב הנסיון שלי איתו מאד מר ככה שאני לא ממליץ.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

למען האמת כל אחד ממליץ לי על הפחח שלו ואני באמת לא יודע למי לפנות.

 

עם הרכב הקודם שלי ביקרתי באודיבה ארט והפחח שלהם העיף מבט על הרכב שלי ואמר שהוא רואה הבדלי צביעה/מרקם בחלקים שונים ברכב למרות שאני לא ראיתי שום הבדל (הוא עוד הסביר לי על מה הוא מסתכל ועדיין לא ממש הצלחתי לראות הבדלים), אז בגלל שטביעת העין שלו חדה והוא כן שם לב להבדלים אני חושב שאלך לשם בסוף כי גם הג׳אנטים משופשפים קצת וצריכים צביעה.

 

דעתכם?


×
×
  • תוכן חדש...