Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יאריס סול 2001 1.3 שנרכשה בינואר בשנה וניגשתי השבוע לטיפול יישור קו (אני סטודנט... זה למה הדיליי)

במוסך מורשה שם נמצאו ליקויים בסהכ 6800 ש"ח, טיפלתי ברובם שהיו לאלטרנטור ורצועות ןברקסים... נשארו לי שני ליקויים שהם נזילה ממחזיר שמן ומהקרטר... השאלה היא האם היה נבון מהמכונאי לדחות דווקא את הליקויים האלה לטיפול הבא? האם עלי לרוץ לטפל בזה?

פורסם

אני מנסה רגע להבין: על אלטרנטור ברקסים רצועות והחלפת מחזיר שמן אחורי ואטימה לאגן השמן גבו ממך 6800 שח? לא עשו עוד דברים?

ועכשיו לשאלתך: העדיפות הראשונה היא תיקון המיכלולים הבטיחותיים. האלטרנטור לא ניכלל בהם אבל מה היה לו שהוחלף?

פורסם

לא נראה לי סביר להוציא על אוטו שהשווי שלו במקרה הטוב 20 אלף ש"ח (ואני מגזים, בבקשה תגיד לי ששילמת פחות) משהו בין שליש לחצי מהשווי רק בתור יישור קו. משהו פה לא סביר.

לקחת אוטו כזה למוסך מורשה של היבואן, או מוסך כללי?

תוכל להעלות בדיוק מה בוצע, כמה עלה ומה נשאר לבצע כדי שנוכל לייעץ לך, כי ככה, באוויר, זה לא ממש אפשרי.

• תוכן חדש...