Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשתי רכשה במבצע שני מסכי DVD בתוך משענות הראש של חברת Premier כאשר ההתקנה מבוצעת בסניף מוטורלה.

כשניגשנו להתקנה, המתקין ניסה לשלוף את משענות הראש המקוריות, לא הצליח והחליט לוותר כדי לא לגרום נזק.

האם הגיוני שלא ניתן לשלוף את משענות הראש המקוריות של הרכב? יש טריק כלשהו לעשות זאת?

הבחור שם ציין בפירוש שזו הלאון הראשונה שהם מתקינים עליה כך שהוא לא מכיר דרך אחרת לעשות זאת.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור או לייעץ מה עושים במקרה שכזה?

תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

אתה בטוח שזה לא שילוב של לחיצה על הלחצן ומשיכה של המשענות?

אמרתי לך כבר בעבר לבדוק אם אין משהו אקטיבי במשענות, יתכן ונדרש ניתוק של הכבל במקום אחר ואז שליפה כלשהי של המשענות.

משהו בדומה לסרטון הבא שמתייחס לב.מ.וו אומנם, אבל מעביר את המסר:

יכול להיות שזה גם משהו דומה למה שמתואר כאן:

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5919518-Front-passenger-seat-headrest-removal-instructions

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה רבה תם,

את השרשור בוורטקס ראיתי ממש אחרי שפתחתי את השרשור, אני פשוט לא ליד הרכב אז אני לא יכול לבדוק את העניין הזה כרגע.

אתה חושב שאם זה היה כזה פשוט מתקין מקצועי לא היה עולה על זה? בכל זאת מדובר פה כולה על לאון, לא על איזו בווארית מתוחכמת.

פורסם

אולי זה סתם לא נתפס לו כמו שצריך.

בכל אופן, מה שמתואר בוורטקס הוא כנראה הענין, טבעת מתכת שצריך ללחוץ עליה כדי שהמשענת תשתחרר.

אתה יכול לנסות לשאול את רדיו מילאנו (או במוסך), אבל אני בספק אם יתנו לך מענה בטלפון.

פורסם

חשבתי על להתקשר למוסך אבל תמיד מגיעים שם לפקידת הקבלה או לנציגת שירות ואין באמת סיכוי לתפוס מישהו שמבין בזה דרך הטלפון.

לגבי רדיו מילאנו - זה המוצא האחרון שלי במידה ולא יימצא פתרון.

אגיע הביתה ואנסה את מה שהציעו בוורטקס, זה פשוט נראה לי הזוי שמתקין של מוטורולה לא מודע לעניין הזה.

פורסם

דווקא לדעתי הבחור עשה בשכל - במקום לשבור לך חצי רכב הוא עצר והודה שאין לו נסיון עם הרכב - זה קורה.

אם הכסא הוא לא מקשה אחת אז המשענת ראש נכנסה לשם בדרך כזו או אחרת - פשוט צריך למצוא איך.

לא כתוב בספר רכב במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי גם רכב כזה ונתקלתי באותו בעיה.

אמרו לי לנסות את זה בזמנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?554076-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-2014

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
דווקא לדעתי הבחור עשה בשכל - במקום לשבור לך חצי רכב הוא עצר והודה שאין לו נסיון עם הרכב - זה קורה.

אם הכסא הוא לא מקשה אחת אז המשענת ראש נכנסה לשם בדרך כזו או אחרת - פשוט צריך למצוא איך.

לא כתוב בספר רכב במקרה?

ברור שזה קורה וברור שמוערך שהבחור לא פירק חצי רכב.

העניין הוא כשאתה מגיע למקום התקנה מורשה ודי גדול, אתה מצפה שלמתקינים תהיה הבנה מינימלית בטריקים המקובלים בשוק.

כפתור בצד שמאל של המשענת (במשענת עצמה).

נכון מאד, רק שזה לא רק בצד שמאל. זה בשני הבסיסים. תודה רבה!

יש לי גם רכב כזה ונתקלתי באותו בעיה.

אמרו לי לנסות את זה בזמנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?554076-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-2014

תודה רבה, אכן עובד, רק שים לב שזה לא כמו בתרשים אלא בשני הבסיסים, לא רק בשמאלי.

• תוכן חדש...