Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מובנת לי ההתעסקות סביב נושא מקוריות החלק כיוון שיש לזה משמעות תמחורית, יחד עם זאת ברכיב פשוט מאוד כמו בוכנה לתא המטען מראש אין סיבה לרכוש חלק מקורי ויקר.

סטיו, התמחור שקיבלת מהמאגר הינו סביר בהתחשב בעלות החלק כחדש בארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סטיו, לא שהדרך שלך (ebay) לא היתה לגיטימית, אבל שרשור קטן בטכני היה פותר לך את העניין ולא היית צריך להסתובב עם הרכב בשום מקום. אני משוכנע ש"רדקו" בריב"ל שבת"א, יבואני סטאבילוס, היו עולים שם. באחת הפעמים שאתה מגיע למרכז, היית קופץ לשם ונגמר הסיפור. בטח שווה כשמדובר בחלק מאיכות טובה (לאו דוקא עניין ה"מקוריות" משנה כאן).

אבל אני מסכים לעניין העלות ההזוייה של חלק שנמכר דרך היבואן. במקרה יש לי נסיון עם אותו חלק בדיוק;

בזמני היה לי קטנוע ימאהה X-MAX 250, שהמושב שלו מתרומם ונתמך ע"י בוכנה דומה של סטאבילוס (כמובן בעלת עומס ומשקל שונים מזה של רכבים). לאחר כמה שנים היא דעכה עד שכשלה לחלוטין, והתומך היחיד של המושב נהיה הכתף שלי. ב"מטרו מוטור", יבואני ימאהה, דרשו 450 ש"ח עבור בוכנה בודדת (!). דרך פורום פולגז, למדתי על קיומם של רדקו, יבואני סטאבילוס.

כמה ביקשו שם? 100 ש"ח כולל מע"מ.

עריכה: צביר מתחתי צודק- התלבלבתי לגמרי. היבואנים של סטאבילוס הם אכן רדקו. תיקנתי בנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

וזה כל היבואנים !!

בהונדה אקורד שהיתה לי נפגע לי פגוש קידמי

המחיר - מטורף לגמרי מעל 7500 שקל, על מה? חומר פלסטי כלשהו?

התשובה - כי הם יכולים :cry:

קובי

:-)

פורסם

נכון, הם יכולים לבקש את המחיר ההזוי. אנחנו כמובן לא נקנה במחירים הללו.

לפני שנה+ התעניינתי ברכישה של 4 גיאנטים מקוריים לסיאט מיי: 11000 שקל, אחרי הנחה, וללא מע"ם והרכבה.

פורסם

לפני כמה שנים טובות,הייתה ברשותי גולף ורציתי לרכוש את הגומיות שמחזיקות את המגש בתא המטען האחורי.בלי בושה דרשו ממני 200 ש"ח+מע"מ!

סה"כ חוט גומי באורך 50 ס"מ!!!

בסוף קניתי בריקושט בכמה שקלים בודדים.

פשוט חוצפה.

פורסם
נכון, הם יכולים לבקש את המחיר ההזוי. אנחנו כמובן לא נקנה במחירים הללו.

לפני שנה+ התעניינתי ברכישה של 4 גיאנטים מקוריים לסיאט מיי: 11000 שקל, אחרי הנחה, וללא מע"ם והרכבה.

הם לא באמת צריכים (אעז ואומר לא רוצים) שתקנה מהם חלקי חילוף כאלו.

תמחור כזה מיועד אך ורק לחברות הביטוח.

כך היבואן מרוויח עמלת מכירה של מאות אחוזים, חברת הביטוח מצדיקה את העלאת הפרמייה ומרוויחה, המדינה מרוויחה ממע"מ וכולם מחייכים.

הגרושים שתשלם (בהשוואה לחברות הביטוח) לא יצליחו לגרום למחסנאי להוריד את הרגליים מהשולחן ולחטט במחסן. אז מדביקים מחיר שישלח אותך לשוק האפטר-מרקט ואת המחסנאי לשנ"צ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אפילו לא התאמצתי לשאול כמה עולה ב

צ'מפיון

:lol:

משפט המפתח והוא כולל את כל היבואנים.

דוגמא מהזמן האחרון. מנעול לדלת נהג לקאפה מקורי וחדש באיביי ב-500 ש"ח כולל משלוח. בחברה, 2,000 ש"ח.

לפני כשנתיים - מפוח מקורי וחדש מאתר בלטביה 900 ש"ח. בחברה, 3,500 ש"ח.

בקנייה באינטרנט אני חוסך אלפי שקלים בשנה על תחזוקת הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בוכנות למרבית המכוניות אפשר לרכוש בקלות אצל:

http://www.liftsupportsdepot.com/

כבר הבאתי מהם בוכנות לטויוטה וההתאמה 1:1.

מומלץ

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי,

אני יודע שזה מחיר נמוך מאוד למה שאנשים פירסמו אבל יש עוד עניין שמעצבן אותי.

שמן גיר ידני מקורי של יונדאי 75-85 עולה בחרה בין 120-150 ש''ח לליטר.

ביונדאי שופ 50 ש''ח לליטר, למה צריך על אותו שמן צריך לשלם כמעט מאה שקל יותר?

לצערי לא מצאתי של חברה תחליפית לא משנה לאן התקשרתי.

רועי

פורסם

חיישן למדה לקליאו שלי (בוש מקורי) עולה בחברה 1300 ש"ח, אצל לדיקו (יבואנית בוש) 375 לפני מע"מ, הזמנתי מאיביי מפולין ב300, מחר אוסף מהדואר.

אני הפסקתי עם היבואנים כשביקשתי הצעת מחיר מקרסו למגני בוץ קדמיים לניסאן אלמרה (שנת 99), התשובה הייתה כלכך הזויה שהיא נחרטה לי בראש, שימו לב שזה היה לפני 10 שנים בערך: 371 ש"ח לפני מע"מ...ליחידה!

ואללה שיחנקו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בערך כמו עם המכסה לנקודת הג'ק בחצאיות באופל אסטרה -בסביבות 700 ש"ח לאחד, ויש 4.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קניתי מייסבי החלקה ראשיים למנוע של הונדה,

בחברה רצו 2800 ש"ח ו-10 יום עד שיגיע לארץ,

הזמנתי מקורי מארה"ב יצא לי 800 ש"ח ורק המשלוח עלה של 250 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מתעלק. איך אני מוצא את המקט של הבוכנות האלו עבור פיג'ו 206 XS 2002?

בסרוויס בוקס. אם אתה לא מכיר- שלח מספר שלדה ואחפש לך את המק״ט

פורסם

Stio- אני האחרון שיגן על היבואן הספציפי הזה, אבל עדיין- מקורי זה מקורי ואין מה להשוות עם מה שקנית. קיימות מספיק סיבות ללכלך על היבואן הזה, זו לא אחת מהן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...