Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמפו

כפפת מיקרופייבר

ומגבת לייבוש,

ברמה סבירה, עד עכשיו השתמשתי בסבון כלים סמרטוט וג'ילדה לא יקר מידי והכי חשוב שיהיה זמין ז"א מוצרים שיש ברשתות הגדולות

תודה מראש

פורסם

ברוך הבא לעולם הדיטיילינג. סבון כלים וג'ילדה לא ממש מככבים כאן, בלשון המעטה. זה עולם אחר, גם מבחינת מה שאנשים מוכנים להשקיע.

אפשרות נוחה זו החנות של אוטוסטור. תוכל להשיג אצלם מגוון חומרי ניקוי ברמה טובה ומחיר סביר (יש גם יקר). יש אריזות מוגדלות שיחסכו לך התעסקות לשנה ויותר וכמובן חיסכון. משלוח מהיר גם.

בנוגע לכפפה - המחירים לא זולים אבל גם לא הרבה יותר מחו"ל - ואני מדבר על מוצרים טובים ולא תחליפים סינטטיים מסין.

מגבות מתחילות מ- 15 ש"ח. לא יקר אבל גם לא מחזיק מעמד כמו ג'ילדה.. לי הייתה אחת לפחות 10 שנים ונפרדנו כידידים..

פורסם

תודה, אני לא אתפזר יותר מידי ואקח את ההמלצות שלך, לגבי השמפו הספריי והכפפה הכל מובן

אבל יש לי עודכמה שאלות

1. 70 שקל למגבת ייבוש זה לא מוגזם? או שלא כדאי להתפשר יותר מיזה?

2. המטליות נועדו לעבודה עם הספריי בפנים הרכב?

3. לחלונות יש משהו יותר מומלץ מנוזל שמשות ועיתונים/נייר סופג?

פורסם

הגעת לפורום שלוקח את נושא טיפוח הרכב ברצינות יתרה.

אני ממליץ תתחיל שטיפה + ייבוש עם מטליות סנו וככל שעובר הזמן תקרא מדריכים שנמצאים בדביק.

במידה ותראה כי החיידק הוא לא זמני ואתה מוכן להשקיע סכום מסויים תתייעץ שוב לדעתי.

ניקוי חלונות עם ספריי חלונות ומטלית סנו יהיו מעולים בשבילך.

פורסם

1. המגבת הגדולה היא עניין של נוחות , ושוב זאת השקעה ראשונית.

2.כן תוכל גם להשתמש לפנים הרכב

3.כמו ש biggie אמר מטלית של סנו תעשה את העבודה

ואל תשכח להוסיף איזה פחית קליפורניה :lol:

• תוכן חדש...