Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב עם SIXT בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב אולי לשכור רכב בגרמניה ליום או יומיים אבל קשה קצת למצוא חברה שמשכירה שם לצעירים.

למישהו יש נסיון אולי עם SIXT גרמניה?

אני מתלבט האם להזמין דרכם רכב בקטגוריה של פולו/DS3 או בקטגוריה של הגולף (שמוגדרת 'פרימיום' ביחד עם מיני קאנטרימן).

הם לא אומרים במייל איזה מנוע יש ברכבים.

אם הפולו מגיעה עם מנוע ליטר בהחלט אין טעם לשכור רכב כזה. ואז כבר עדיף להוסיף כסף לגולף למרות שאני לא צריך את המקום.

ובכללי, יש הצעות לחברות השכרה אחרות?

תודה.

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בדיזל.

תעשה השוואה בין חברות ולך על הזולה מביניהן (כמובן תוודא שיש את כל הכיסויים).

פורסם

לאורך השנים שכרתי בעיקר דרך SIXT גרמניה.

בטיול האחרון - ינואר, הזמנתי רכב דרך שלמה SIXT (חבר עובד שם והצליח לארגן לי הנחה נאה) והתאכזבתי קשות. הזמנתי גולף / פוקוס. בפועל היו רק מגאן ו-308 1.2 טורבו. מלבדן לא היו שום אופציות אחרות, לכן ביקשתי לשדרג בתשלום - לקחתי טיגואן 2.0TDI180 ידני (עם GPS). העלות - 120 יורו אקסטרה, כולל הארכת החוזה ביום נוסף. עד כאן הכל היה טוב ונחמד...

בטיגואן הייתה תקלה שהיא (ריח חריף של שרוף בתא הנוסעים ומחוצה לרכב). שבנו אל פרנקפורט (אחרי מס' ימים באוסטריה) - ודרשתי את החלפת הרכב (כמובן בסניף בו הנלקח, בנמל התעופה בפרנקפורט). ניתנה לנו 318d ידנית - היות ולא היה טיגואן דיזל אחר, אלא טיגואן בנזין והעדפתי לוותר. עם החלפת הטיגואן ל-318d, הארכתי שוב את החוזה ביום נוסף. שוב, הכל היה בסדר עד כאן.

מגיעים למועד החזרת הרכב ולפתע החשבון הסופי תפח בקרוב ל-300 יורו (!). בסניף בפרנקפורט לא רצו לעזור. הסבירו שזה החשבון וזה מה יש. אם יש לי בעיות שהן - עלי לפנות לשלמה SIXT, וכך עשיתי. התברר שחוייבנו פעמים על GPS וכו'. נציג שירות הלקוחות של שלמה SIXT יצר קשר עם מנהלת הסניף ודרש הסבר לחיוב המוגזם, והיא כמובן ענתה תשובות לא לעניין בכלל.

וד"א, בנוסף הם גם ניסו לחייב אותנו על שבר בשמשת הב.מ.וו (לא היה ולא נברא) - ולקחתי (כמו תמיד) את הביטוח המקיף ביותר.

בסופו של דבר החזירו לנו את הכסף - וכאן עלי לציין לחיוב את השירות של שלמה SIXT. הנציג שירות עבר איתי על כל הפרטים, הסביר לי מה בדיוק נעשה ועידכן אותי במידי - כשהיה חדש. תוך 3 ימים הוא סגר לנו את הבעיה הזאת.

מחיטוטים בנט (מדבריי נ. השירות) מתברר שהסניף בפרנקפורט מככב בפסגת התלונות, בעיקר כלפי הזמנות מישראל...

החלטתי שבנסיעתי הקרובה (אוקטובר) אוותר על SIXT, ולכן פניתי אל AVIS גרמניה (דרך הפייסבוק) וקיבלתי הצעה טובה וזולה מהותית משל SIXT גרמניה, כולל התחייבות על קבוצת רכבים שמעניינת אותי (GTI / GTD / GTE ופוקוס ST). היה לי עימם ניסיון מוצלח בסניף במינכן - בעבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תריץ חיפושים אינטנסיביים הרשת (לדוגמא בפורום flyertalk).

אתה תראה שיש ביקורות שונות על סניפים שונים (וזה גם משתנה מזמן לזמן).

סניף סיקסט במינכן נחשב טוב. אבל באופן כללי השכרת רכב במינכן נחשבת לחוויה חיובית יותר מאשר בפרנקפורט או בברלין (בכלל חשוב להבין שגרמניה היא ממש לא מדינה הומוגנית במובנים רבים).

אישית יש לי רק ניסיון חד פעמי בהשכרת רכב בגרמניה (סניף סיקסט במינכן, מרצדס SLK200, הזמנתי דרך האתר שלהם ובמחיר מלא).

בתור צעיר אתה אכן מוגבל הן מבחינת חברות ההשכרה והן מבחינת קטגוריות ההשכרה. סיקסט באופן יחסי יותר גמישה עם נהגים צעירים.

לגבי גודל המנוע ויתרה על כן - הדגם בכלל, חברת ההשכרה לא תתחיב בפניך אלא אם הזמנת קטגוריה אשר מוגדרת מראש לדגם ספציפי (לדוגמא - ששכרתי קרייזלר 300 בקנדה הוספתי כסף בשביל לעלות לקטגוריה שהייתה באופן ספציפי דגם ה-V8 עם אבזור נוסף).

בנוגע לנהיגה בגרמניה בכלל - באם אין לך ניסיון קודם שם ואם המטרה של השכרת הרכב היא בעיקר "להתגרזן" על האוטובאן (ולא במטרה לעשות טיול יום לנוישוונשטיין ולטירול היפה) אני ממליץ לך לקרוא על הנושא טרם לכן.

פורסם (נערך)

בעיה, אם כי אני הולך כנראה לשכור בדרזדן.

ידוע לך אילו מנועים מגיעים בפולו/ds3/משהו דומה? לא ה 1 ליטר?

הגולף ודומיו בסדר?

כרגע אני בודק מחירים דרך האתר שלהם אגב

רוב הסיכויים שמדובר בדיזל.

תעשה השוואה בין חברות ולך על הזולה מביניהן (כמובן תוודא שיש את כל הכיסויים).

דווקא הפולו בקטגוריה של בנזין benziner.

כרגע סיקסט הכי זולים ובעצם אוויס החברה היחידה הנוספת שבאתר מאפשרת לגיל שלי לשכור רכב.

ולא, לא מתכוון לסחוט את הרכב באוטובאן. כן לעלות עליו אבל לא להשתגע.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר. יש סיכוי מצוין שתקבל פולו עם מנוע 1 ליטר כי זה המנוע היחיד הזמין ברמת הגימור הבסיסית. אולי יהיה לך מזל ותקבל 1.2 טורבו או 1.4 דיזל. אולי.

אישית אם היו לי יומיים בדרזדן הייתי לוקח אוטובוס/רכבת לפראג.

פורסם
אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר. יש סיכוי מצוין שתקבל פולו עם מנוע 1 ליטר כי זה המנוע היחיד הזמין ברמת הגימור הבסיסית. אולי יהיה לך מזל ותקבל 1.2 טורבו או 1.4 דיזל. אולי.

אישית אם היו לי יומיים בדרזדן הייתי לוקח אוטובוס/רכבת לפראג.

רוב הזמן אני בפראג, חושב להגיע ליום או יומיים לגרמניה.

אם יש סיכוי שזה 1 ליטר אז אוותר, באמת עדיף תחבורה ציבורית.

אם אצליח לקחת גולף/מגאן/308/פוקוס ודומיהם במחיר נורמאלי אז אולי אעשה זאת.

פורסם

אם אתה רוצה להגיע לדרזדן רק בגלל מכונית אז תעזוב. קח את החברה (אם יש) לקרלובי-וארי ואם אין חברה אז תהנה מהנוף הצ'כי המקומי.

פורסם

עדיף כמעט תמיד להזמין ישירות מSIXT בגרמניה ב http://WWW.SIXT.DE, ככה אני עושה תמיד. אם מבצעים הזמנה 28 יום לפני מועד איסוף הרכב ומשלמים מראש מקבלים הנחה של 25 אחוז, עד שבוע 10 אחוז. מכוניות מיוחדות לא מקבלות הנחה (כמו M3 M4).

פורסם

חבל לשכור דרך SIXT העולמי, יוצא הרבה יותר זול לשכור דרך האתר הישראלי.

שכרנו ככה שנה שעברה, היה בסדר גמור, אגב ההפרשים בין רכב כמו פולו לבין פאסאט הם זעומים, לדעתי שווה כבר לקחת פאסאט ולהתפנק (אלא אם כן אתה מתכוון להתנייד באיזור בעייתי מבחינת חניה).

בעקרון על רוב המכוניות בSIXT ניתן לנהוג החל מגיל 21. שנה שעברה שכרנו A6 והייתי בן 21 ויכולתי לנהוג עליה ללא תוספת תשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...