Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת שבולט קרוז 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אבא של חבר טוב מוכן למכור לי שבולט קרוז 2010 מנוע 1600 140000 ק"מ ב25 אלף ש"ח האוטו תקין ומטופל בזמן במורשה.

אני יודע שבאופן כללי האוטו לא הכי מומלץ אבל לאור המחיר האם כדאי?

אני רוצה לציין שחשוב לי קודם בטיחות ודמי תחזוקה כולל טיפולים וכו פחות ביצועי רכב תודה רבה!!

פורסם

כתבת נכון שהרכב לא מומלץ. זאת בעיקר מהסיבה שמדובר ברכב כבד יחסית והמנוע כנראה עובד במאמץ, לכן גם צריכת הדלק לא נחשבת טובה.

מה הנסועה החודשית שלך ועד כמה אתה צריך רכב משפחתי? האם אתה חייב גיר אוט'? בתקציב שציינת אתה יכול למצוא רכב קטן יותר עם צריכת דלק טובה יותר.

רק לידיעה, ככל שאתה בכל זאת נעול על קרוז, ישנן גרסאות עם מנוע 1.8 וכן גרסת 1.4 טורבו, אותו המנוע שנמצא למעשה באופל אסטרה. בגרסאות אלה הרכב יותר זריז.

פורסם

תודה על התגובה,

אנחנו זוג +1 ולכן חשוב לי משפחתית בטוחה אני לא נוסע המון וכמו שאמרתי פחות חשוב לי ביצועים.

מלכתחילה לא הייתי הולך על קרוז אבל מאחר ו מדובר באבא של חבר ומחיר מציאה( אולי) הדבר שחששתי הוא לגבי אמינות וכן שמעתי שחלקים של שברולט יקרים וכיצוא מכך גם הטיפולים גם חששתי מכך שהרכב כבר עשה 140000..

פורסם

אל תגזים, "די אבוד", יש לך את זה ביותר דרמטי?

ענו לך, זה רכב לא מומלץ, למיטב הבנתי הייתה לו מחלה בגיר, והוא כבד ואוכל דלק.

שאלו אותך מה הנסועה הצפויה שלכם, זה חשוב, נוכח כך שזה לא רכב חסכוני בדלק.

לגבי עלויות טיפולים, אני לא מאמין שהוא יקר יותר מהממוצע, נהפוך הוא, יש יתרון שיש שני יבואנים מורשים רשמיים לחלקי חילוך של GM.

אתה לא חייב לטפל במורשה.

25K נשמע מחיר מעניין, והעובדה שאתה מכיר את בעל הרכב, ובוטח בו זה בהחלט יתרון.

הרכב עבר כבר קילומטרז' לא מועט. וגם כאן, אם אתה נוסע מעט, זה לא קריטי.

למה אתה צריך להחליט מהר, הוא נתן לך אולטימטום? יש לו קונים? אל תדאג, אני מאמין שהרכב ישב על המדף די הרבה זמן.

אם תבדוק בלוחות תגלה הרבה רכבים כאלה למכירה עם קילומטרז'ים נמוכים.

החלטות שמתקבלות בחופזה, יש יותר מידי זמן להתחרט עליהן

פורסם

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה על העזרה!

אני מניח שבזכותכם אני ארד מהנושא..

יש לכם הצעה אחרת לרכב משפחתי ברמת בטיחות גבוהה ותחזוקה זולה עד 25 אלף תודה!

• תוכן חדש...