Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי היום קיה סיד סטיישן בחברת ליסינג,

שנת 2011

נסעה 130000 קילומטר

המחיר הוא 43

שלוש שאלות עבור המומחים:

1. הרכב הזה עם הקילומטרז' הזה זה סוס מת שאני אבלה איתו במוסכים או שהוא אמין וטוב גם אחרי כזה קילומטרז?

2. בעוד שלוש שנים, אם אני נוסע 20 בשנה והוא יהיה 190000 קילומטר, סתם השערה, בכמה אפשר למכור רכב כזה (אם בכלל...)

3. מצ"ב פרטי בדיקת הרכב, אשמח שתציצו ותגידו מה נראה לכם

4. סה"כ העסקה משתלמת?

תודה רבה,

בדיקה קיה.jpg

פורסם

קודם כל הרכב עבר תאונה. בדו"ח רשום "קצות שלדה", המשמעות הינה שיהיה לך קשה מאוד למכור את הרכב הזה הלאה. האם לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך וזה הדו"ח?

לפי הנסועה שלך, מציע לך לקנות רכב עם קילומטראז נמוך יותר.

פורסם
קודם כל הרכב עבר תאונה. בדו"ח רשום "קצות שלדה", המשמעות הינה שיהיה לך קשה מאוד למכור את הרכב הזה הלאה

גם אם המחיר נמוך עכשיו משמעותית ביחס למחירון?

לפי הנסועה שלך, מציע לך לקנות רכב עם קילומטראז נמוך יותר.

העניין הוא שירידה במחירון לאיזור 80000 יעלה את המחיר בסביבות 10000 שקל. זה שווה את זה?

פורסם

בוודאי, כי אתה אולי קונה בזול, אבל למי תמכור את זה אחרי זה? כל קונה יברח כשיראה קצות שלדה. דבר נוסף, יתכן שיש לזה השלכה על הבטיחות של הרכב. מתאים לך לנסוע ברכב שאולי כתוצאה מתיקון כזה או אחר או כתוצאה מריתוך מסוים הינו חלש יותר ופחות בטיחותי? בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

חסרים רכבים שלא עברו תאונות כאלה? הרי השוק היום הוא של קונים, השוק מוצף ברכבים, תבחר לך רכב שמור עם קילומטראז נמוך יותר. אז נכון, תשלם קצת יותר, אבל יהיה לך יותר שקט נפשי, תדע שאתה נוסע ברכב מקורי ולא רכב שעבר שיפוץ כזה או אחר אצל פחח.

פורסם

נראה כמו בדיקה מטעם חברת ליסינג אפילו לרכב מלוקק רושמים משהו בקירור מנוע ומשהו על רצועת תזמון שלא לדבר על הגיר.

קח לבדיקה מטעמך במכון מטעמך.

פורסם

העניין הוא שירידה במחירון לאיזור 80000 יעלה את המחיר בסביבות 10000 שקל. זה שווה את זה?

אני נוסע 45-50 אלףק"מ בשנה. קונה רכב יד בן שנתיים יד שניה עם ק"מ נמוך ומחליף כשאני מגיע לסביבות 150 אלף כי אז הרכב כבר מתחיל להזדקן ולקרקש. (ככה היו לי 3 הרכבים האחרונים. את הראשון החזקתי עד 190 אלף ק"מ ושילמתי ביוקר).

אם אתה נוסע הרבה קנה רכב עם ק"מ נמוך שתהנה ממנו. הוא יחזיר את ההשקעה בטיפולים ובלאי.

יהיה לך משמעותית קל למכור אותו עם 140 אלף ק"מ מאשר קרוב ל 200.

A3

A4

פורסם
נראה כמו בדיקה מטעם חברת ליסינג אפילו לרכב מלוקק רושמים משהו בקירור מנוע ומשהו על רצועת תזמון שלא לדבר על הגיר.

קח לבדיקה מטעמך במכון מטעמך.

+1 חרטה במיטבה.

פורסם

רק שים לב שבקאיה סייד יש 2 רמות גימור EX וLX שהEX יותר מפוארת אבל לפי דעתי לא מצדיקה את המחיר הרב שדורשים ממנה !

• תוכן חדש...