Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סקודה סופרב דיזל 2007 מנוע 2.5 TDI V6, ויש לי בעיה בהאצה מהמקום.

כשאני לוחץ על דוושת הגז האוטו מתחיל להאיץ לאט עד בערך 2000-2200 סיבובים ואז כאילו פתאום נפתח לו הטורבו והוא מתחיל לעוף! כאילו יש לו השהיה ממש רצינית לטורבו.

זה גם קורה בהילוך שני כשאני מתקרב לצומת ואז רוצה להאיץ ממנו מהר.

רציתי לשאול אם משהו יכול להגיד למה זה קורה ואם יש פתרון כלשהו לבעיה הזאת?

פורסם

כן יש דוושה חשמלית אבל זה ממש מציק, לא נראה לי שזה צריך להיות עד כדי כך קיצוני.

השאלה אם יש מה לעשות עם זה? אם אפשר לבטל את ההשהיה הזאת איכשהו?

פורסם

אני חשבתי להתקין pedalbox אבל אחרי שראיתי את המחיר זה כזה דחוף לי. יש לך רכב מתאים לשיפורים, למה שלא תשפר אותו, אני בטוח שלא תהיה לך בעיה הזאת יותר.

פורסם

לי זה נשמע שהגאומטריה שלך בטורבו תקועה בגלל ליכלוך ופיח שמצתברים בה ותוקעים אותה. פירוק וניקוי יסודי של הגיאומטריה יעלימו את התופעה.

יום טוב גם לך

פורסם

לא.

אני מניח שהטורבו שלך הוא בעל גיאומטריה משתנה. תקן אותי אם אני טועה.

הגיאומטריה היא למעשה מכלול להבים שמשנים את הזוית שלהם בהתאם לכמות הגזים העוברת דרכם (תאור עממי).

תקלה מוכרת בטורבו עם גיאומטריה משתנה היא שהגיאומטריה נתקעת כתוצאה מפיח\שמן\ליכלוך אחר שעובר דרכה.

פירוק וניקוי מחזיר לה את הנעורים.

יום טוב גם לך

פורסם

אם אני לא טועה הטורבו שלו לא עם גיאומטריה משתנה.

זה ניראה לי תקין כי בדרך כלל הטורבו נכנס לעבודה רק בסביבות 2000 סל"ד

פורסם

לפי נתוני המנוע המומנט המירבי נמצא באזור ה1250 סל"ד אז נראה לי שבאוטו הזה הטורבו צריך להכנס לפעולה לפני.

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלך, אבל אצלי באיביזה, גם יש מן לאג כשלוחצים על הדוושה בפתאומיות, או נתקע לרגע (עם ה ESP עובד אז אני גם לא מפרפר) וכשנכנס הטורבו ומרגישים את זה, מקבל את הדחיפה המירבית, זה מה שנקרא הלאג (נשמע מטומטם) או שזה ענין עם הדוושה החשמלית בשביל שלא תפרפר

פורסם

Download - אצלך ההשהייה כנראה נגרמת בגלל גיר ה DSG (ואני מניח שהרכב שלך אוטומט), מקרה קצת שונה משלו.

הטורבו של האיביזה קטנטן לא אמור להיות לאג

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...