Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצב גלישה זעום כ 0.50mbs הורדה ומשהו דומה להעלאה. השיא ביום האחרון 1.0mbs הורדה...

אני בחבילה של 12 (דינוזאור - אבל לא צריך יותר)

בוט למודם, ניתוק הראוטר וחיבור מחשב אחד ישירות למודם לא שפרו את הבעיה

חצי שעה על הקו של הוט - והם טוענים שאצלם הכל בסדר - וחוץ מלשפר חבילה, אין להם מה לעשות

הספק 012 עם חבילה של 12

מה עושים? נצא כרגע בבאנדל עם כבלים ואיו סיכוי שהאשה שאיתו תוותר על היפים והאמיצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשקרה לי דבר כזה לפני כמה שנים- הגיע טכנאי והחליף לי את המודם.

זה לקח זמן עד שהבינו שצריך לשלוח אלי טכנאי.

דבר נוסף שתבדוק:

הכבל שמחובר בין התקע של HOT לבין המודם. תבדוק שהוא מוברג עד הסוף בשני הכיוונים!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בבזק לפחות, יש אפשרות להתחבר עם שם משתמש מיוחד שמאפשר לבדוק מהירות הורדה והעלאה של תשתית בלבד. ללא ספק. @Test

הבדיקה הזו בקלות חותכת אם בעיות הורדה איטית הן מצד הספק או התשתית. חפש בדיקה דומה לכבלים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
בבזק לפחות, יש אפשרות להתחבר עם שם משתמש מיוחד שמאפשר לבדוק מהירות הורדה והעלאה של תשתית בלבד. ללא ספק. @Test

הבדיקה הזו בקלות חותכת אם בעיות הורדה איטית הן מצד הספק או התשתית. חפש בדיקה דומה לכבלים.

גם בהוט, במידה ואתה מחובר עם חייגן, מספיק להתנתק מהחייגן ולהיכנס לאתר בדיקה של הוט.

אם אתה בלי חייגן, הם יכולים להעביר אותך לחיבור עם חייגן לצורך בדיקה, ואז להחזיר.

הכל עניין של עד כמה אותו הנציג רוצה לעזור לך, ועד כמה הראש צוות שלו חופר לו על זמני שיחה ועל מכירות שירותי ערך מוסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברתי לפני כמה חודשים להוט נט, שהיה טוב יחסית (15 MB) .. אחרי כמה שנים בבזק בינלאומי.

לפני יומיים עברתי לאקספון 018, חבילה של תשתית +ספק ב 79.. השירות לא חזק, זמני המתנה ארוכים, נכון, חברה חדשה שלא עומדת בביקוש, אבל מאז שתפסתי נציג וסידרתי את החיבור, זה שווה.

וכל הכבוד שלמי שיזם את הרפורמה הזו שאפשרה לעוד ספקים למכור תשתית קיימת :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
גם בהוט, במידה ואתה מחובר עם חייגן, מספיק להתנתק מהחייגן ולהיכנס לאתר בדיקה של הוט.

הכל עניין של עד כמה אותו הנציג רוצה לעזור לך.

בדיקה כזו ,במקרה ותהיה בעיה כלשהי , תצביע על תקלה של הספק ,נכון ?

שמתי לב שכאשר פונים ל012 משאירירים שאלה\טענה דרך הפייסבוק ולא בטלפון, ראשית,הנציג חוזר יותר מהר ושנית,הנציג עושה אקסטרא מאמץ,חוזר על דבריו ובאמת מנסה לעזור.

אולי גם בהוט ישנה אפשרוצ כזו,טרם בדקתי את העניין

פורסם

כן. אם בבדיקה מול תשתית בלבד הכל עובד טוב. אז הבעיה בספק. זה נח כי זה גם סוגר לך פינה בבדיקת הציוד המקומי שלך. מחשב, אלחוט, כבלים וכ"ו.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
כן. אם בבדיקה מול תשתית בלבד הכל עובד טוב. אז הבעיה בספק. זה נח כי זה גם סוגר לך פינה בבדיקת הציוד המקומי שלך. מחשב, אלחוט, כבלים וכ"ו.

תודה על ההבהרה

פורסם

טכנאי חביב הגיע היום, החליף את המודם בלי בדיקות נוספות ועכשיו אני שוב טס ב12M

לסיכום ציון להוט בסדר, אם לא היו מנסים לשכנע אותי שהכל בסדר או לשדרג מהירות, היו מקבלים מצוין.

• תוכן חדש...