Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים.

אני מעוניין לשכפל את המפתח ברכב שלי למפתח קפיץ.

יש לי שלט קודן של קוברה כך שהמפתח קפיץ יתפקד רק כמפתח.

הלחצנים עליו לא יתפקדו (אני חושב איכשהו להסתיר אותם אבל נגיע לזה אם אעשה כזה מפתח).

האם מבחינה טכנית, אפשרי לשכפל למפתח קפיץ?

המפתח שיש לי+ השלט קודן של קוברה:

nq2yomyniktf.jpg

wgnmzminfzvh.jpg

המפתח קפיץ שאני מעוניין לשכפל:

zmxengiiwdnb.jpg

תודה מראש.

שלומי.

פורסם

שאלה כה פשוטה ותשובה כה פשוטה אך משום מה כמו תמיד אנשים אוהבים לצבור הודעות יתר על המידה , אם לא יודעים אז לא עונים.

בדוק את המפתח של הרכב האם מכיל שבב או שזה סתם מפתח גולמי , במידה ויש שבב יש צורך להעביר אותו למפתח קפיץ.

כמובן, כל עוד האזעקה קוברה עובדת ברכב תצטרך את השלט של האזעקה של קוברה.

שורה תחתונה : אם אין שבב אז אין בעיה פשוט שכפל את המפתח וסע לשלום ביחד עם השלט קודנית של קוברה. (כמובן בדוק שהמפתח קפיץ זהה באורך למפתח המקורי)

פורסם

יש את קאר קי פור יו שמפרסמים פה באתר, קיבלתי מהם רושם של חבר'ה טובים מאוד ולפי מה שהבנתי הם עושים אחלה עבודות. מה גם שאם הם לא יכולים/מעוניינים הם פשוט יגידו לך ישר בלי למשוך אותך באף ולמרוח אותך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז למה להמשיך להשתמש בקוד על גבי שלט? אני לא אומר את זה לשם הויכוח פשוט הייתי נוכח בכמה אירועים של חברים שנתקעו בגלל שלט כזה ואני מנסה למנוע

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפעמים קורה שהשלט מאבד קידוד, אבל זה משהו שיכול לקרות בכל שלט של כל רכב.

לפני מספר חודשים מישהו נתקע עם מאזדה 6 בתחנת דלק שהשלט שלו איבד את הקידוד.

נחלצתי לעזרתו והתקשרתי לקוברה.

ספר הרכב היה ברכב וגם התעודה המקורית של קוברה עם הקוד PIN של האזעקה ותוך 2 דקות הם פתרו את הבעיה

והציעו לגשת למרכז שירות לתיקון הבעיה.

זה דברים שקורים ואין מה לעשות- קורה. כל שלט יכול לאבד פתאום קידוד ולהפסיק לעבוד.

מה גם שקודן זה חלק מדרישות הביטוח שלי והשלט-קודן של קוברה עונה על הדרישה הזו.

שלומי.

• תוכן חדש...