Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים חדשים בלחץ תקין.

מישהו יודע למנות את הסיבות שהבעיה יכולה להיווצר מהם?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לצערי, אין תקן לסלילת באמפרים (ואם יש, אף אחד לא אוכף אותו), ובחלק מהמקומות במקום באמפר אתה מקבל מכשול נגד טנקים. אם אתה מגיע בלילה חשוך מול מכשול כזה (גם אם אתה נוסע 30-40 קמ"ש) ולא מבחין ב"מוקש", המכונית חוטפת זאפטה רצינית במתלים הקדמיים. לי היה מקרה כזה לאחרונה, שכתוצאה מ"מפגש" כזה, המכונית החלה למשוך ימינה. כיוון פרונט והכל חזר למקומו (עד הפעם הבאה :evil:)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אצלי בעבר הייתה משיכה ימינה אחרי החלפת צמיגים. החלפתי בין 2 הצמיגים הקדמיים והמשיכה התהפכה לכיוון שמאל. הבעייה הייתה עיוות בצמיג. הוחלף ומאז הכל חזר לתיקנו.

פורסם

הכביש שאתה נוסע עליו ישר או משופע? רוב הכבישים בארץ נוטים מעט לימין וכתוצאה הרכב עם הזמן יקח ימינה. לא אומר שהוא מושך. תמצא כביש יחסית מפולס.

רוח משמאל גם תגרום לכך.

תעשה כיוון פרונט (כל 4 הגלגלים). עדיין מושך? תחליף בין ימני ושמאלי קדמיים. עדיין מושך ימינה? (אם שמאלה אז זה צמיגים). ההגה מיושר? אולי יש חיישן הגה אצלך? אם ההגה נוטה קצת שמאלה ויש חיישן אז הרכב ינסה לתקן ימינה.

פורסם

כביש 431 - חדש וישר.

הבדיקה נעשתה ב100 קמ'ש בכביש הזה.

האמת שלא שמתי לב לזה עד היום, נראה לי אולי זה מהבמפר שחטפתי אתמול (הרכב גם ככה מאוד קשיח על הכביש).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

"כיוון פרונט" לגלגלים האחוריים הוא למעשה כיוון של מקבול הגלגלים. במקומות מקצועיים הכיוון פרונט נעשה בעזרת מחשב עם השוואה לנתוני יצרן, ואז המחשב מזהה האם צריך גם לכוון את המקביליות של הגלגלים האחוריים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם זה לגלגלים האחוריים זה לא כיוון "פרונט". וברצינות, לרוב המכוניות היום אין סרן אחורי חי ולכן המונח "כיוון פרונט" אבד עליו הכלח. מה שכן יש זה "כיוון גלגלים" והוא מתבצע בכל גלגלי הרכב.

אגב, אין שום מניעה שלאחר הכיוון הרכב ימשיך למשוך (:lol:) בגלל הצורה שקיבל הצמיג. משיכה זו תימשך ורק תחליף כיוון אחרי סבב גלגלים. עם זאת, במידה ובוצעו שתי הפעולות הללו הגלגל יישחק חזרה לצורתו התקינה ולכן פשוט יש לחכות כמה מאות קילומטרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם אני קיבלתי פעם במצב דומה לעשות כיוון פרונט וזה מה שעשיתי - רק שלא הבנתי בדיוק מה זה אומר...

כיוון פרונט או כיוון גלגלים - מה בעצם מבצעים שם בפועל?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...