Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי או גי'פ עד 280,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר ממליצים על רכבי כביש ולא SUV אזי הייתי ממליץ על הסקודה סופרב (שבגדול נופלת בס' של ההתנהגות הספורטיבית ובעניין הכלב שלא ממש היה ברור אם הוא גם כן נמצא בתא הנוסעים או שמא הכיוון של הSUV היה בשביל שהכלב יהיה מאחור).

כמו כן הייתי בודק אצל הונדה לגבי האפשרות להזמין אקורד בתצורת סטיישן עם מנוע הדיזל החדש שלהם שלדעתי תעמוד מצויין בדרישות.

פורסם
הבן אדם אמר בפורוש שהוא מחפש דיזל, תלמד להבא לקרוא. (:wink: )

ולפי מה שאני זוכר גירסת ה1.8T היא בנזין.

אבל חוץ מזה אני גם מצטרף להצעה של הA4 או לוולוו S80 אם המחיר מתאים (בגירסאות הדיזל).

בברכה :-) .

1.9TDI

תלמד להכיר את המנועים של האוודי :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
1.9TDI

תלמד להכיר את המנועים של האוודי :razz:

1. אין קשר!

2. מכיר

3 אין קשר!

בברכה . :smile:

נ.ב

אמרתי כבר שאין קשר?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הממ.. אני לא כ"כ מעודכן - האם הלנד קרוזר הוא רכב חדש לגמרי או מעין גלגול של הפראדו? פשוט היה לי קצת ניסיון עם פראדו שנת 2001 אם אני זוכר נכון, ואי אפשר ממש לקרוא לו נוח (בלשון המעטה...)

רוני

עולם אחר לגמרי! אותה שילדה, רק כיול שונה של המתלים ובולמים שונים (זה בכל אופן מה שאני יודע. יכול להיות שישנם עוד שינויים). לא להאמין איזה הבדל.

הלנד קרוזר הוא רכב חדש לגמרי.

פורסם
לנד קרוזר

איסוזו טרופר

פג'ארו

הטרופר זה חרא של אוטו. מיושן וגרוע. NOOB.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הטרופר זה חרא של אוטו. מיושן וגרוע. NOOB.

חבל בכלל להגיב לך :roll:

אין לך מושג כמה שהג'יפ הזה מעולה .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
הממ.. אני לא כ"כ מעודכן - האם הלנד קרוזר הוא רכב חדש לגמרי או מעין גלגול של הפראדו? פשוט היה לי קצת ניסיון עם פראדו שנת 2001 אם אני זוכר נכון, ואי אפשר ממש לקרוא לו נוח (בלשון המעטה...)

רוני

אתה שואל ברצינות? הרי הלנד קרוזר הוא שם הג'יפ המוביל של טויוטה כבר כמעט חמישים שנה, ונחשב לכלי העבירות האולטימטיבי במשך עשרות שנים, יחד עם הלנד-רובר דיפנדר, עוד לפני שהתחילה אופנת הג'יפים המנופחים והמפנקים.

"פראדו" זה שם שהדביקו לו בארץ משום מה. אם תסתכל על הג'יפ מאחור, תראה שכתוב "לנד-קרוזר" בקטן ומתחת בגדול "פראדו". זה דומה למה שמיצובישי עשו עם הפאג'רו, שהוסיפו לו "קינג", או ה- L200 שהפך ל-"מגנום" ואח"כ ל-"מגה מגנום".

משום מה בארץ נוטים לשנות את השם בשביל לתת עוד רושם. כנראה שזה עובד.

פורסם
אתה שואל ברצינות? הרי הלנד קרוזר הוא שם הג'יפ המוביל של טויוטה כבר כמעט חמישים שנה, ונחשב לכלי העבירות האולטימטיבי במשך עשרות שנים, יחד עם הלנד-רובר דיפנדר, עוד לפני שהתחילה אופנת הג'יפים המנופחים והמפנקים.

"פראדו" זה שם שהדביקו לו בארץ משום מה. אם תסתכל על הג'יפ מאחור, תראה שכתוב "לנד-קרוזר" בקטן ומתחת בגדול "פראדו". זה דומה למה שמיצובישי עשו עם הפאג'רו, שהוסיפו לו "קינג", או ה- L200 שהפך ל-"מגנום" ואח"כ ל-"מגה מגנום".

תראה...עם כל הכבוד בנק' הזו אני חושב שיש מקום לדקדק. כאשר יש לך לנדקרוזר 90 (AKA פראדו) וכשיש לך את הלנדקרוזר 100 (שלענייננו נקרא לו הדגם הקלאסי) וזאת עוד לפני ההסבות ללקסוס אזי בהחלט ניתן לצפות לכך שאנשים יתבלבלו בין הדגמים ויורשיהם (בייחוד כאשר הלנדקרוזר 100 ועל אף החידושים שומר על קו עיצובי מסויים). כך שבמידה מסויימת אני חושב ששאלתו של רוני היא במקום.

נ.ב.

כל זאת עוד לפני שמתחשבים בלנדקרוזר 60 הקלאסית (שמכירי ה100 יזהו את הדימיון בינהם) וה70 האמינה (הלא נוחה והמכוערת אם יותר לי לומר).

פורסם
תראה...עם כל הכבוד בנק' הזו אני חושב שיש מקום לדקדק. כאשר יש לך לנדקרוזר 90 (AKA פראדו) וכשיש לך את הלנדקרוזר 100 (שלענייננו נקרא לו הדגם הקלאסי) וזאת עוד לפני ההסבות ללקסוס אזי בהחלט ניתן לצפות לכך שאנשים יתבלבלו בין הדגמים ויורשיהם (בייחוד כאשר הלנדקרוזר 100 ועל אף החידושים שומר על קו עיצובי מסויים). כך שבמידה מסויימת אני חושב ששאלתו של רוני היא במקום.

נ.ב.

כל זאת עוד לפני שמתחשבים בלנדקרוזר 60 הקלאסית (שמכירי ה100 יזהו את הדימיון בינהם) וה70 האמינה (הלא נוחה והמכוערת אם יותר לי לומר).

ברור שהשאלה שלו במקום. היא מאוד במקום, אפילו. פשוט תהיתי אם הוא שאל אותה בציניות, כי הנחתי, שהוא יודע, שה-"פראדו" הוא שם שהודבק ללנד-קרוזר בארץ.

פורסם
ברור שהשאלה שלו במקום. היא מאוד במקום, אפילו. פשוט תהיתי אם הוא שאל אותה בציניות, כי הנחתי, שהוא יודע, שה-"פראדו" הוא שם שהודבק ללנד-קרוזר בארץ.

אני יודע שזה שם "מודבק", פשוט רציתי לברר אם כשאתם מדברים על לנדקרוזר חדש אתם לא מתכוונים למכונית זהה לפראדו/לנדקרוזר של שנת 2001.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חברי הוא נכה צה"ל ויכול לרכוש רכב עד 280,000 ש"ח ללא מיסים.

כרגע הוא נוטה חכיוון קניית גי'פ קינג או טוסון בעיקר בגלל שהוא חושב שהם הרבה יותר מרווחים מרכב פרטי.

אני מצידי מנסה לשכנע אותו לקנות רכב פרטי עד אותו סכום בטענה שהוא הרבה הרבה יותר מפנק מבחינת פנים הרכב ואיכות נסיעה וכמובן שגם הביצועים וההנאה מהנהיגה בכביש היא הרבה יותר גדולה.

עכשיו הוא מחפש המלצות לרכבים בכדי לעשות נסיעות מבחן.

הקריטרונים הם:

1. מנוע דיזל (משה"בט משלם את האגרה)

2. גודל פיזי גדול- מקום לתינוק אחד או שתיים + כלב

3. נוחות נסיעה

4. פאר והדר פנימי

5. התנהגות כביש מפנקת אך גם ספורטיבית

6. שמירת ערך גבוהה

מחכה להמלצות

לדעתי האישית, החבר שלך צריך סטיישן - אבל האפשרויות לא מגוונות במיוחד.

יש את הפאסאט סטיישן (דיזל, מפנקת וכד') והאוקטביה סטיישן, יש את ה B4 בגרסת ה OUTBACK (מנוע 3000 סמק - בנזין, אין דיזל כרגע) - זה האוטו עם הביצועים הטובים בקטגוריה ממה שנמכר בארץ וברמת פאר גבוהה מאוד.

בהמשך לסטיישנים בנזין יש גם את הוולבו עם ה V50 (ביצועים טובים מאוד) וה-407 סטיישן מנוע 2.2 .

ברוב הג'יפים הוא יכול לשכוח מהתנהגות כביש מפנקת אך גם ספורטיבית (אם הוא יקבל אחד מהם - שיגיד תודה), נוחות נסיעה וגודל פיזי (שהגודל החיצוני לא יטעה אותך, חלקם לא כאלה מרווחים מבפנים).

בהנחה שמדברים על משפחתית (Full Size) סטיישן - במבחר שיש כיום ניתן למצוא מכונית שתענה כמעט על כל הדרישות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שיווק האודי A3 בעלת ה5 דלתות יחל בקרוב.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...