Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2005 - דלת לא ננעלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה חברים! הבעייה נפתרה. לא היה סוויטצ' שאפשר להכניס בו מפתח ולסובב. אבל איפה שמרק10 סימן היה מין דבר אדום כזה בפנים, נתתי לו דחיפה קטנה ועכשיו הדלת עובדת מעולה. ננעלת ונפתחת בעזרת השלט.

תמונה מצורפת

[ATTACH=CONFIG]419379[/ATTACH]

חבר יקר, אצלך פשוט חסרה הגומייה בצבע שחור עם חריץ אשר תפקידה להגן בפני חדירת מים ולכלוך לתוך הכפתור לכן אתה רואה את הכפתור בצבע אדום או לבן בדגמים מסויימים. אתה יכול לראות גם בתמונה אשר צילמת שקיים הבדלים בצבע (גוון) היכן שהייתה הגומיה לפני שנפלה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אשמח ללינקים לקניית המנעול המתאים. זאת דלת אחורית שמאלית (מאחורי הנהג)

גולף 2005

צר לי לאכזב אותך אך אתה עושה טעות. אתה בקלות עלול ליפול על מנגנון סיני זול או מנגנון לא מתאים בול לרכב שלך מכיוון שקיימים לפחות 2-3 סוגים בהתאם לרמת הגימור של הרכב.

הפירוק וההרכבה לא מתאימים לחובב מתחיל ותצטרך עזרה מבעל ניסיון מכיוון שבקלות אתה יכול לגרום נזק לקליפה החיצונית

מחוסר זהירות.

כול זה נכתב לאחר שהחלפתי אצלי בגולף בשני הצדדים את המנגנון אשר רכשתי בצ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

עקרונית מרק צודק.

כשקניתי את המנעולים שלי, ביררתי מול המוכר מספר פעמים לגבי הדגם של הרכב, כל המנעולים שקניתי התאימו.

לגבי חלק סיני זול. זה כמובן יכול לקרות. אני רק יכול להגיד לך שכל המנעולים שהחלפתי (5 סה"כ) עדיין עובדים תקין לחלוטין (ועברו כבר מספר שנים)

לגבי הפירוק וההרכבה: זה אכן קצת מסובך. במנעול הראשון הלך לי קשה, אחרי זה כבר יודעים מה לעשות.

אם אין לך שום מושג לגבי איך מחליפים כזה מנעול, גש למוסך.

פורסם

אצלי ב 2 הגולפים (דור 4 ודור 5).

המנעולים הזולים מתפקדים מעולה כבר שנים.

ההפרש במחיר כ"כ משמעותי (בערך פי 6 ממקורי).

שלדעתי אין כאן ספק בכלל.

פורסם

יש לי מישהו עם חוש טכני טוב מאוד שיכול לעזור בהרכבה. אין צורך להגיע למוסך.

יש גם המון סרטונים ביוטיוב שמסבירים בפירוט איך מפרקים את הדלת ומחליפים מנעול.

האתגר הוא למצוא חלק שיתאים ב 100% ולא יהיה סיני מעפן שישבר תוך חודשיים...

פורסם

לגבי ההתאמה, תברר עם המוכר לפני שאתה מזמין, אם צריך, תצלם את המק"ט של המנעול שלך ותשלח להם.

לגבי האיכות, חד משמעית לא היו לי בעיות עם זה. עברו כבר מספר שנים מאז המנעול האחרון שהחלפתי וכולם עדיין תקינים לחלוטין.

• תוכן חדש...