Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח וכשר לכולם כבר 7 שנים לא הייתי פה מאז שהתייעצתי בנוגע לרכב(קוואליר) וקניתי אותו. בסופו של דבר הוא עדיין אצלי וזה רכב שלא אחליף אפילו בעוד 100 שנה. :]

אז ככה מספר שאלות

1. בזמן נסיעה כשאני מגביר מהירות ועוזב את הדוושה של הגז הטורים ממש משתגעים(עולים ויורדים) למשך כמה שניות ומפסיקים אחרי שאני מאיט את הרכב לאזור ה20 30 קמ"ש .

2. הקטע שגם כשאני מעביר לניוטרל הטורים פתאום עולים ל1.5 /2 אם אני לא טועה מה הבעיה?

3. בזמן נסיעה כשאני לא נותן גז הטורים על 1.5/2 זאת אומרת הרכב על D ובלי ללחוץ על הגז הרכב ב20 30 קמ"ש נסיעה לא מוזר?!

4. בקרת משיכה( ETS OFF נורה דולקת) מה הפתרון?

5. כשאני מכניס הילוך לD הוא לפעמים לא נכנס בזמן זאת אומרת באיחור של 10 שניות מה הפתרון?

6. המנוע רועד(משקשק) הוא בדרך כלל היה מאוד שקט ..

7. נורה דולקת לפעמים LOW TRACK..

8. הבנתי שברכב הזה הכל עובד על מחשב

9. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור בEBAY או בארץ לקניה של המחשב רכב מכשיר שהמכונאים מחברים ובודקים תקלות אם אפשרות לחיבור ללפטופ שאני יוכל לטפל בעצמי

10. AIR BAG דולק כבר 7 שנים יש אפשרות לבטל את הנורה דרך המחשב או לסדר את זה.

תודה וחג שמח.

קצת רקע: הרכב עבר 209 אלף שנת 96 מנוע 2400 הוא אצלי כבר 7 שנים הזנחתי את האוטו ולא טיפלתי תקלות בזמן(עקב שלא היה לי אפשרות להשקיע עליו) הרכב היה מושבת למשך שנתיים רק עכשיו אני מתחיל לשפץ אותו כי אני ממש אוהב אותו ויש לי האפשרות הזאת.

הרכב לא נוסע הרבה רק בסופ,ש וחגים.

אם צריך תמונות של המנוע חלקים או כל דבר אחר שיוכל לעזור אני יעלה רק תגידו לי .

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

לגבי ההשהיה בשילוב בבוקר הייתי בודק שמן גיר .

מעבר לכך - חיבור למחשב, סריקת קודי תקלות ופיתרונן.

חפש באיביי snap on mt2500 עם קסטה ש ג'י אם.

זה יתן לך את הפיתרון הטוב ביותר ביחס עלות-תועלת.

פורסם

קודם כל תודה

1. בדקתי שמן גיר היה לי שמן גיר אדום והוספתי גם תוסף שומן לגיר בינתיים הכל בסדר

2. בקשר סריקת תקלות הייתי אצל מישהו הוא החליף לי חיישן AC אני חושב זה יושב על הבית מצערת 3 חוטים וזה פתר חלקית את הבעיה של הטורים

גילנו שהסעפת שיושבת מתחת לבית מצערת קיבלה עיוות מהחום והסעפת מפלסטיק ואני צריך להזמין אחת כזאת או כנראה להחליף גומיות כי יש משם בריחת אוויר הבדיקה: פשוט שמתי תיד על הסעפת מלמטה והרמתי אותה הרגשתי שהטורים של המנוע משתגעים אז זמנית קשרתי את הסעפת למנוע כדי שתיהיה תפוסה ולא תזוז בזמן נסיעה

3. בקשר לסורק תקלות אני יזמין את זה מEBAY ונראה איך הוא תודה?

4. אם יש לך מנוע כזה שזה גם תואם שברולט אלרו אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי :]

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

• תוכן חדש...