Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כן אפשר להשוות את מה שניתן להשיג בשתי הדרכות של יומיים למה שניתן להשיג בהדרכה אחת של ארבע ימים.

דווקא פיצול ההדרכה אפילו לארבע הדרכות יומיות נותן זמן להפנמה וזמן לתרגול, בין אם זה לנושאים דיפנסיביים, לבסיס (תפעול הגה) או לשליטה ברכב.

לשלוט בהחלקות אולי לא צריך אבל לדעת להימנע מהן, לצפות אותן (אם אינן נמנעות) ולדעת לכוון את הרכב למקום הנכון - זה כן, ולכן תמיד יש לדעתי ערך בלימוד שליטה ברכב, שלא לדבר על בלימת חירום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, זה לא עניין של סגנון נהיגה אגרסיבי יותר או פחות, או סגנון אישי בכלל. כולם כנראה ילמדו אותך, לדוגמא, לנסות ולהסתכל כמה שיותר רחוק.

ברור שיש הבדל בין המדריכים. ברור שיש לחלקם "אני מאמין" שונה, שיכול להיות גם יותר רלוונטי לנהיגת מסלול. לא חושב שזה מאוד רלוונטי לקורסים הבסיסיים.

לא חושב שגם אפשר להסיק על סמך חבר אחד שלך מה הגישה במסלולים. יותר מזה, לפחות שניים ממכריי בתחום עברו את קורס ההדרכה שמסלולים הציעו, והם נוהגים בסגנון שונה למדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

זה סגנון הנהיגה במסלולים. את החבר שלי נתתי רק כהמחשה. הנה דוגמה כתובה והיו בנושא גם דיונים שלמים ומאוד מעניינים.

זה לא בהכרח דבר רע, ואני מכל מלמדי השכלתי ולעתים אני משתמש בשיטה הזו, בעיקר כשיש שדה ראיה מאוד ירוד בעיקול.

הייתה תקופה מאוד מעניינת שהיינו במשרד שלושה חברים שאחד חסיד של אלטרנתיבי (אני), אחד של מסלולים ואחד של דרייב ארט. אגב, אני ו"מר דרייב ארט" היינו נוהגים בצורה זהה.

בקורסים בסיסיים ההבדל בשיטה של מסלולים הוא אחר והוא מתבטא בזה שהם מלמדים לבלום בכל הכוח גם ברכב בלי ABS וגם בתגובה להחלקה או בבלימה בדו-משטח.

דווקא בתור מישהו שלמד לבצע בלימה נסוגה בכל המצבים הללו - אני חושב שהשיטה של מסלולים היא רעיון טוב יותר מאשר להתיימר ללמד ביום אחד טכניקות מורכבות שהנהג לא יצליח לבצע ברגע האמת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...