Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן אני יסביר למה אני מתכוון

יש לי פולסוואגן גולף 2007 מנוע 2.0 FSI אוטומטית 150 כוח סוס רכב בסך הכל נהדר מהיר וחזק מאוד.

יש לי איתו דיי בעיה שלא כ"כ מפריעה אבל אני רוצה לדעת ממה היא נובעת.

כשהרכב קר (לא נסע כמה שעות) ואני מניע את הרכב , יש רעש חזק מהמנוע וטקטוקים כאלו , לאחר דקה - דקה וחצי לפעמים פחות זה פוסק והמנוע נשמע רגיל ונוסע חלק

כשאני מעביר להילוך D כשאני מתניע ויש את הרעש הזה הרכב ממש רץ לי קדימה כאילו הרכב בהילוך 2.

אז כן כדאי לציין שהרכב עם 86 ק"מ בלבד ואמור לעבור טיפול ב-95 אלף ק"מ

השערה שלי - בדקתי שמן , השמן נראה שרוף , האם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה והחלפת שמן ומסנן שמן תפתור את הבעיה ?

תודה!

*אני שוב מציין שזה קורה רק לאחר שהרכב עומד כמה שעות בלי שאני מניע אותו (המנוע קר)

וזה נמשך לדקה גג בערך , ואז המנוע חוזר למצב רגיל

*כשאני מניע לאחר שעה אפילו אין תרעש הזה

זה קורה רק כאשר המנוע קר והוא עומד כמה שעות.

פורסם

בהחלט ששמן בלוי או לא מתאים יכול לגרום לרעשי התיקתוקים ממרימי השסתומים במיקרה הטוב שלא מקבלים שימון יעיל. לגבי ההיתקדמות המהירה של הרכב - על כמה עומד הסלד בסרק בהנעה?

פורסם
בהחלט ששמן בלוי או לא מתאים יכול לגרום לרעשי התיקתוקים ממרימי השסתומים במיקרה הטוב שלא מקבלים שימון יעיל. לגבי ההיתקדמות המהירה של הרכב - על כמה עומד הסלד בסרק בהנעה?

את זה לא שמתי לב

בכל מקרה אני יעדכן מחר בבוקר

שגם מחר בבוקר אני יכניס את הרכב לטיפול שמנים ופילטרים

פורסם
אז כן אני יסביר למה אני מתכוון

יש לי פולסוואגן גולף 2007 מנוע 2.0 FSI אוטומטית 150 כוח סוס רכב בסך הכל נהדר מהיר וחזק מאוד.

יש לי איתו דיי בעיה שלא כ"כ מפריעה אבל אני רוצה לדעת ממה היא נובעת.

כשהרכב קר (לא נסע כמה שעות) ואני מניע את הרכב , יש רעש חזק מהמנוע וטקטוקים כאלו , לאחר דקה - דקה וחצי לפעמים פחות זה פוסק והמנוע נשמע רגיל ונוסע חלק

כשאני מעביר להילוך D כשאני מתניע ויש את הרעש הזה הרכב ממש רץ לי קדימה כאילו הרכב בהילוך 2. - מחר בבוקר תניע את הרכב ותמתין 15 שניות בניוטרל ותן מכת גז קטנה ותמתין שהסל"ד יירד ל-700 סיבובים לדקה ואז תתחיל לנסוע.

האם התופעה שציינת מופיעה גם אז ?

הרעש שאתה שומע בהתנעת בוקר או לאחר מספר שעות שהרכב עמד היא בגלל סל"ד סרק גבוה שהמנוע עובד למשך פרק זמן מסויים עד שהסל"ד יורד ל-700 סיבובים לדקה וזה תקין ולא קשור בכלל שמן המנוע.

בדרך כלל ביום קר בהתנעת בוקר הסל"ד עולה ל-1200 סיבובים לדקה וזה תקין.

בקיצור סע לשלום.

איזה כייף לי :)

פורסם
הרעש שאתה שומע בהתנעת בוקר או לאחר מספר שעות שהרכב עמד היא בגלל סל"ד סרק גבוה שהמנוע עובד למשך פרק זמן מסויים עד שהסל"ד יורד ל-700 סיבובים לדקה וזה תקין ולא קשור בכלל שמן המנוע.

בדרך כלל ביום קר בהתנעת בוקר הסל"ד עולה ל-1200 סיבובים לדקה וזה תקין.

בקיצור סע לשלום.

רעש תיקתוקים? למה שיהיו תיקתוקים?

פורסם
בעניין הסלד תקין בהנעה אבל רעש התיקתוקים תמיד היה מאז שהרכב אצלך?

הרכב אצלי כשבועיים וכן מאז שקניתי אותו

פורסם

לא אמורים להיות רעשים בהתנעה, ברכבים באלה יש שרשרת בין גלי הזיזים ולאחר חניה ארוכה מותן השרשרת מתרוקן משמן

כתוצאה מכך השרשת נשארת רפויה עד שאתה מתניע ולחץ השמן ממלא את המותחן ומותח את השרשרת שוב, בדרך כלל זה

לוקח כמה שניות ובזמן הזה את שומע רשע מתכתי.

במידה וזאת הבעיה התיקון לא זול, שרשרת ומותח כזה יקרים וגם העבודה לא זולה פה כי צריך לפרק את גלי הזיזים.

פורסם
רעש תיקתוקים? למה שיהיו תיקתוקים?

מנועי 1.6-2.0 ליטר FSI מטבעם הם רועשים יחסית למנועי 1.6-2.0 היישנים יותר. התיקתוקים אשר נשמעים הם ממשאבת הדלק ללחץ גבוה המופעלת על-ידי נקישות מהקמשאפט והרעש גובר בסל"ד סרק גבוה.

פורסם
לא אמורים להיות רעשים בהתנעה, ברכבים באלה יש שרשרת בין גלי הזיזים ולאחר חניה ארוכה מותן השרשרת מתרוקן משמן

כתוצאה מכך השרשת נשארת רפויה עד שאתה מתניע ולחץ השמן ממלא את המותחן ומותח את השרשרת שוב, בדרך כלל זה

לוקח כמה שניות ובזמן הזה את שומע רשע מתכתי.

במידה וזאת הבעיה התיקון לא זול, שרשרת ומותח כזה יקרים וגם העבודה לא זולה פה כי צריך לפרק את גלי הזיזים.

קישקוש אחד גדול.

דרך אגב אין שום צורך לפרק את שני גלי הזיזים בכדי לפרק את המותחן.

פורסם
הסלד עומד על 1200-1300 בהתנעה עד שהוא נרגע ויורד ל800 וגם הרעש תקתוקים נעלמים לגמריי

כפי שכבר כתבתי לך הכול תקין וסע לשלום.

פורסם
יכול להיות שהפילטר שמן הוא סיני ללא שסתום אל חזור.

אין קשר.

במנועי FSI מחליפים רק את קרב הסינון והשסתום הינו חלק אינטגרלי מבית המסנן לכן האפשרות שציינת אינה יכולה להתקיים.

• תוכן חדש...