Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לרכוש גימני שנת 2008 דגם jlx ידני, אני מתכוון ללכת לראות אותו מחר אז רציתי לשאול כמה דברים מאנשים שמבינים.

1.איזה מחלות יש לגימני ומה אני צריך לחפש שלא מנסים להבריח לי מתחת לאף.

2.לאן כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה, עדיף באזור אשקלון/אשדוד וכו.

3. אם מישהו יודע מה העלות המשוערת של החלפת הרכב לצמיגים מאה אחוז שטח והגבהה פשוטה, כדי שאני אוכל לאמוד את עלות השיפורים שלו.(מחיר משוער רק, זה כל המידע שיש לי אין טעם לשאול עוד שאלות).

תודה רבה :-o:-o:-o ותגובה מהיר תוערך בהחלט הנושא בהול מעט:-)

פורסם

כל מה שצריך לדעת על הג'ימני: http://cars.walla.co.il/item/1640863

צמיגי שטח מלא של מקסיס כ₪1950

הגבהה 2" תתחיל מ₪3900

לשיפורים אין סוף, קודם כל תתחיל מקניית רכב (דבר לא פשוט בכלל, לרוב האנשים לוקח כמה חודשים טובים למצוא ג'ימני שמור) ואחרי זה תשפר כאוות נפשך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...