Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן לטיפול ראשון למגאן דיזל סטיישן 2014.

הרכב עבר 20k

קיבלתי הצעה לטיפול במוסך מורשה יבואן בעלות של 750 ש״ח כולל מע״מ, הכוללת:

פילטר שמן

פילטר אוויר

שמן של ״פז״

ושרות טיפול

האם ההצעה ריאלית והגיונית לטיפול במוסך מורשה?

תודה

פורסם

מחיר "שחיטה" ,אך אלה המחירים של מוסכים מורשי יבואן.

על קיה ריו דיזל ,לוקחים על אותו טיפול 650 ש"ח כשמדובר על מחיר "מיוחד" לנהגי מוניות שבאים בתדירות גבוהה.

היום אני עושה את אותו טיפול ,עם חלקים שאני קונה בכ -250 ש"ח ,כשמדובר בשמן איכותי (ליקווי מולי ,מוטרקראפט וכדומה) ופילטר שמן לא סיני ופילטר אוויר תחליפי שאינו פחות איכותי מה מקורי.

על עבודה של 10 דקות אני משלם 100 ש"ח ומשאיר 50 ש"ח טיפ.

תעשה חשבון .

אם תעשה את זה במוסך מורשה משרד התחבורה בתוספת חשבונית שבה יצוינו הרכיבים לפי הוראת יצרן המחיר יהיה זול בכ-250 ש"ח אני מאמין .שיקול שלך .

בברכה

מוטי

פורסם

יקר. בטויוטה מורשה אני לא אגיע לזה גם אם אבקש "שמן ללקסוס" (אנאוס סינטטי מלא תוצרת יפן ששוקלים אותו בקראטים).

לא חושב שיש פה יותר מ-500, אולי 600 בהגזמה פראית, כולל מע"מ (כולל עבודה כמובן).

בקש הצעה מפורטת, גלה איפה משחילים אותך, בקש הנחה (ובקש גם ממוסכים אחרים, גם אם הם רחוקים ממך, הצעת מחיר והנחות בהתאם).

לא מוכנים להתיישר ולבקש מחיר הגיוני? אף אחד לא מכריח אותך לטפל במורשה יבואן. יש מספיק מוסכים מומחים שיעשו את העבודה, אפילו אם תתעקש שיכניסו שמן של ELF ("מקורי" של רנו) ויתעדו הכל בצורה מפורטת, לטובת שמירת האחריות, במחיר שפוי.

פורסם

הם יתנו פירוט של תעריף שעת עבודה מלאה על פי "הוראת יצרן" ויכתבו "ערכת טיפול" בחשבונית מבלי לפרט מרכיבים .

זה הפטנט .

בברכה

מוטי

פורסם
הם יתנו פירוט של תעריף שעת עבודה מלאה על פי "הוראת יצרן" ויכתבו "ערכת טיפול" בחשבונית מבלי לפרט מרכיבים

אין שום פטנט. לא מפרטים מרכיבים? לא מטפל אצלכם. עשיתי את זה ל-3 מוסכי טויוטה, מהר מאוד הכתיבו לי את מרכיבי הטיפול.

אני מקבל את זה שהם לא רוצים להוציא הצעות מחיר החוצה, אבל בע"פ בטלפון להכתיב לי מה עולה כמה? בוודאי שהסכימו בסוף.

אני כבר עשיתי לעצמי קובץ ורשמתי בו מה עולה כמה, בכל מוסך, ועשיתי לעצמי את החשבון.

ושוב, לא חסרים מוסכים מומחים לצרפתיות, שיעשו טיפול לעילא ולעילא. האוטו הזה יכול להחזיק גם בתחזוקת שבר את שנות האחריות שלו. רוצים להרוויח כמו בני אדם? אהלן וסהלאן.

רוצים להיות חזירים? לכו קיבינימט.

זו צריכה להיות הגישה.

פורסם

כל המוסכים, באזור חיפה עד עכו (אזור מגורי), נתנו את אותה הצעה במנעד של 100 ש״ח כולל הנחות שביקשתי.

(ההצעה הכי זולה 650 כולל מע״מ)

דווקא הצעה מתל אביב הייתה באזור 450 ש״ח לאחר מבצע של 50%.

פורסם
כל המוסכים, באזור חיפה עד עכו (אזור מגורי), נתנו את אותה הצעה במנעד של 100 ש״ח כולל הנחות שביקשתי.

(ההצעה הכי זולה 650 כולל מע״מ)

דווקא הצעה מתל אביב הייתה באזור 450 ש״ח לאחר מבצע של 50%.

לפני כשבועיים גם אני העברתי את רכבי (פלואנס דיזל 2014) טיפול 20 א' .ולבסוף הלכתי למוסך שציינת מתל אביב ואכן המחיר זול משמעותית משאר מוסכי היבואן (כ420 ש"ח).

לגבי הטיפול עצמו:בכל המוסכים שבדקתי הטיפול כולל שמן +פילטר שמן בלבד ללא פילטר אוויר

אתה בטוח שהציעו לך להחליף את הפילטר אוויר בטיפול הראשון?

פורסם

באיזה מוסך בתל אביב הוצע במחיר הזה? כולל פילטר אויר? ודרך אגב מישהו יודע מתי צריך להחליף נוזל בלמים, זה לא נכתב בספר ובמוסך שדיברתי אומרין שזה כבר לא כל שנתיים.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
באיזה מוסך בתל אביב הוצע במחיר הזה? כולל פילטר אויר? ודרך אגב מישהו יודע מתי צריך להחליף נוזל בלמים, זה לא נכתב בספר ובמוסך שדיברתי אומרין שזה כבר לא כל שנתיים.

מוסך השלושה בת"א

הטיפול כולל החלפת שמן + פילטר שמן מקורי

לדברי מס' מוסכים מורשים של רנו שבדקתי מולם טרם הטיפול, לא מחליפים פילטר אוויר / פילטר מזגן בטיפול הראשון

• תוכן חדש...