Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכרה ליסיניג או כל שם אחר שקיים להם, אני מדבר על קל אוטו אלדן אלבר וחבריהם..

אחרי הרבה קריאה באינטרנט לא קיבלתי רושם חיובי על אף אחת, אך מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש רכב (שנתונים 2010-2013)

פורסם

לכל חברה יש המון עסקאות מוצלחות אבל יש גם פאשלות... לרעה בולטות בפורום אלבר, אוויס ושלמה.

לטובה בולטות אוטו סנטר ואלדן.

אבל בטוח תוכל למצוא רכב מעולה בכל חברה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי, ככל שאתה בוחר לקנות מחברה כזו, תקפיד לרכוש רכב ששירת בליסינג ולא רכב ששירת בחב' השכרה. תמיד כדאי לבדוק היסטוריית טיפולים מלאה ולקחת את הרכב לבדיקה במכון מטעמך, שלא יהיה בטווח הקרוב של חב' הליסינג.

בהצלחה

פורסם

הבעיה היחידה של רכישת רכב יוצא השכרה היא השכירות שלו, קשה מאוד מאוד למכור רכב יוצא השכרה כ יד 2.

בשאר הדברים אין שום בעיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה לא לקנות מהשכרה? המחיר נמוך משמעותית באלפי שקלים, הרכבים חוזרים אחרי השכרה ונבדקים היטב מבחינת נזקים קוסמטיים ונזק לגחון - כאשר הלקוח משלם על הנזקים שנגרמו, אם נגרמו.

כמובן, שיש ויש - יש רכבי השכרה שנראים כמו פח זבל, עקב הקפדה לקויה של חברת ההשכרה - ויש כאלה מטופחים שיעברו בדיקה מעולה.

יש לי חבר שרכש פנדה בת שנה וחצי מהשכרה, עם 28 אלף ק"מ - בבדיקה מטעמו יצא שיש לרכב...מגבים יבשים! פשוט יצא מעולה בכל הפרמטרים.

הרכב אצלו כבר שנתיים והוא מרוצה עד הגג. רכב יפהפה מבפנים ובחוץ, שמור להפליא.

לגבי עניין החברה הספציפית - ממליץ לא להינעל על אחת ספציפית, לעבור בין החברות ולחפש רכב מעולה, בלי להתפשר.

פורסם

לא משנה מאיזו חברה אתה קונה- קח לבדיקה מטעמך ותוודא שהרכב עבר את כל הטיפולים לפי הוראות יצרן (בקש קבלות) ומתי הטיפול הבא.

אחי הגדול רכש לפני כשנתיים פורד SMAX מאלדן שהיתה בהשכרה טופלה במוסך מורשה עם חלקים מקוריים והוא מרוצה מאוד מהרכב.

גם חבר מהעבודה רכש לפני שנה וחצי בערך מונדיאו מאלדן שהיתה בליסינג וטופלה במוסך מורשה וגם- מאוד מרוצה מהרכב.

פורסם

את הרכב שבסמלון שלי קניתי מאוטו סנטר. אי אפשר להגיד שלא היו בכלל תקלות (חשמל מעצבנות בעיקר: מיזוג/פיוז ראשי -זה עניין של מזל).בגדול הרכב די אמין.

אבי קנה שני רכבים מאלבר (ליסינג) ושניהם היו מצויינים - ההונדה סיוויק יותר,המאזדה 3 ספיריט מעט פחות (בלאי תושבות ובולמי זעזועים גדול).

אופרייט ליס- גם חברה מצויינת אבל המחירים יקרים בהשוואה לחברות האחרות.

ליפול על מוקש אפשר בכל חברה.

לא הייתי מתקרב לחברה עם הלוגו הכתום שעליה יש הרבה מאוד סיפורי זוועה בפורום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני כבר חצי שנה משכיר רכב מאוויס (על חשבון החברה שאני עובד בה),

ההתנהלות שלי מולם ישירות ולא היו לי פאשלות בכלל.

כשהייתי צריך להחזיר לחודש (קבלת רכב של אחד העובדים) את הרכב הם באו לקחת והחזירו לי כשהייתי צריך בחזרה.

כמוכן- תמיד קיבלתי את הרכבים נקיים (ואם לא- אני מקבל שובר ניקיון בתחנת דלק), הכל בזמן מתוקתק ונעשה על ידים מבלי למשוך ממני יותר מדי זמן, כשהגיע זמן לעשות טסט לרכב שלי הגיע בנאדם, הביא לי חלופי ולקח את האוטו, אחרי שעה וחצי חזר.

אני הרכב היחיד בחברה שהוא השכרה זה לא שאנחנו 5-10 רכבים שמגיע לנו שירות יותר ממישהו אחר.

בקיצור לא יודע מה אומרים על השאר או על אוויס- אני לקוח מרוצה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...