Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

328i חדישה נגנבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יום שבת בבוקר, שעה 6:30 השכן מקבל טלפון מאיתוראן תרד מהר תבדוק מה עם הרכב יש נסיון גניבה.

אותו שכן אכן יורד בזריזות ונדהם לגלות זכוכיות בחניה התת קרקעית שלו וזהו הזכר היחידי לרכב.

בו זמנית הוא בשיחה עם איתוראן והם אומרים לו ״תחפש טוב טוב לפי המפה שלנו האוטו שלך עדיין בחניה, בכל מקרה המשטרה בדרך אל תדאג״

בהגעתו לשער החשמלי הוא מוצא את האיתוראן זרוק על הריצפה. הם המשיכו לעקוב אחרי הרכב דרך העלוקה שעדיין תפקדה למשך כמה דקות בודדות עד שהיא נותקה גם.

לאחר כל המקרה כמובן הגיע משטרה הסתכלנו במצלמות וזה הלך ככה.

בשעה 6:17 נכנסת גולף gti שחורה דרך השער החשמלי כמו כל דייר רגיל השער נפתח (כנראה גם עשו קומבינה עם השער)

שעה 6:28 שתי הרכבים יוצאים מהשער ומהבמוו נזרקת הקופסא של האיתוראן והגנבים נעלמים להם כאילו כלום.

הרכב לא נתפס.

ככל הנראה החלקים שלו יושבים על איזה מדף בשטחים.

איך אפשר לגנוב רכב כזה חדש ב10 דקות?

איזה בטוחים בעצמם הם היו, איזה מקצועיות בלי פחד בלי כלום.. ועוד לחשוב שבחניון היה גם x5 של המשפחה הבמוו שלי ועוד מכוניות שהיה אפשר לגנוב ככה..

מה אתם אומרים על זה??

אני ידעתי שאפשר לגנוב מכוניות כאלו אבל רק אנשים מאוד מאוד מקצועיים

ובטח שלא שחשבתי שיש כאלו בארץ, בטח שלא גנבי מכוניות..

מפחיד..

עריכה אחרונה על ידי BMW135i
  • תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז למה שברו חלון? להעלמת רעיות?

וגם אם עובד רוצה לשכפל מפתח הוא לא יכול..

זה לא מפתח בחריטה זה מפתח חכם שגם במידה ונעלם לך אתה מזמין מחול מחכה חודשיים ומשלם לפחות 3500 על מפתח

פורסם

חביבי, מפתח כזה משכפלים ב10 דקות עבודה, מתי היה במוסך לאחרונה?

וגם יש מצב שהם באו עם סט הדלקה קומפלט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האוטו לא זכה להכנס מוסך עדיין..

היה צריך לסיים הרצה עוד איזה 500 ק״מ

ותאמין לי.. אבדו לי כמה מפתחות בחיים, חיכיתי כמו ילד טוב עד שהגיע מגרמניה מפתח.

מה שמשכפלים פה לא תופס keyless go

פורסם

אז אתה אומר שתוך 11 דקות הם הספיקו לפרוץ לרכב, להתניע אותו בדרך לא דרך, לנתק את האיתוראן ולזרוק אותו מהחלון ולהיעלם?

הזריזות הזאת לא נשמעת טוב, אלא אם כן מישהו מבפנים לכאורה דאג לשכפל מפתח מבעוד מועד, ידע בדיוק איפה האיתוראן מותקן ממידע פנימי וניגש מיד למקום וניתק אותו...

החלון זה רק הצגה. זאת דעתי.

פורסם

אני לא האמנתי שראיתי שבתוך 10 דק פרצו את הרכב..

הסתכלתי ביוטיוב אם באמת קיים כזה דבר ותראה

אותו סיפור, שוברים חלון עושים משהו בדלת ובום הכל נפתח.

דוחפים כדי שהבעלים לא ישמע התנעה ונעלמים

פורסם

בהגעתו לשער החשמלי הוא מוצא את האיתוראן זרוק על הריצפה. הם המשיכו לעקוב אחרי הרכב דרך העלוקה שעדיין תפקדה למשך כמה דקות בודדות עד שהיא נותקה גם.

אפשר לקבל הסבר איך זה קורה אחרי שזרקו את האיתוראן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עלוקה זה אלמנט מעקב?

אני חושב שלא.

כנראה היו לו 2 קופסאות מעקב. פאסיבי ואקטיבי או משהו כזה. אחרת לא הגיוני בעיני. אבל אני לא מומחה.

פורסם

מנתקת את החשמל לאחת מהמערכות החיוניות.

פורסם

איתורן ופויינטר זה לא יותר מקומבינה של בעלי אינטרסים כאלה ואחרים. העיקר שלצורך התקנתם מפרקים את כל האוטו. ראיתי בעיניים שלי איך לנדקרוזרים חדשים מפורקים לגורמים בשעת התקנת איתוראן, וכל זה בשביל מה? הנה, 7 דקות ואין אוטו. את גנבי הרכב המקצועיים שום דבר לא מרתיע או עוצר.

עד שבמדינה הזו לא תהיה אכיפת ברזל ובתי משפט עם ביצים התופעות הללו ימשכו באין מפריע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פותח שרשור - אשמח אם תכתוב לי (אפילו בפרטי) איפה זה היה.

בנוסף, אתה בטוח שמדובר באיתוראן? למיטב ידעתי דלק מוטורס עברו לעבוד עם פוינטר בשנים האחרונות.

בקניית ב.מ.וו חדשה זה מה שמותקן אלא אם כן יש בקשה מיוחדת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...