Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 156 אלף ( 40K ) באמריקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, השם שלי הוא עידו ואני בן 17 וחדש בפורום הזה יחסית.

בקיצור יש לי אזרחות אמריקאית ואני בקרוב עובר לשם ..

עכשיו לנושא אני מחפש משהו טוב עד 150 אלף באמריקה~ L.A, יש למישהו המלצה ? עדיפות שיראה כמה שיותר טוב עדיף לי מאשר מהירות.

פורסם
אני מניח שאם אתה עובר לשם אז אתה יודע אנגלית ברמה סבירה. לכן נראה לי יותר הגיוני לברר בפורום אמריקאי.

לא מכיר פורומים כאלו, קיבלתי המלצה פשוט מחבר על הפורום הזה אז פתחתי פה.

פורסם

זה תקציב מכובד בארה''ב, תלוי בך, מה טעמך, מה אתה מחפש...

משומש, חדש?, הליסינג מאוד נפוץ ומקובל וניתן לקנות כל רכב בפריסה נוחה...

אירופאי?, יפני? אולי תוצרת מקומית בכלל?

האופציות רבות, אם תרצה שננסה לסייע לך תתחיל בזה שאתה תבדוק מה הכיוון והצרכים שלך...

פורסם

תקציב נהדר בארץ, תקציב מעולה בארה"ב.. כאמור, יש כל כך הרבה כיוונים שאפשר למשך אליהם, בייחוד בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. במה חשקה נפשך?

:idea:
פורסם
זה תקציב מכובד בארה''ב, תלוי בך, מה טעמך, מה אתה מחפש...

משומש, חדש?, הליסינג מאוד נפוץ ומקובל וניתן לקנות כל רכב בפריסה נוחה...

אירופאי?, יפני? אולי תוצרת מקומית בכלל?

האופציות רבות, אם תרצה שננסה לסייע לך תתחיל בזה שאתה תבדוק מה הכיוון והצרכים שלך...

עדיפות חדש ולא משנה לי כל כך השאר העיקר שיהיה טוב, חשבתי בערך על AUDI TT 2014 -2013 אלה אם כן זה מעל התקציב שלי.. מה אתה אומר?

זה לא 40 אלף ש"ח, זה 40 אלף דולר..

התכוונתי ל 40K$

פורסם

במקום TT הייתי קונה פורשה קאיימן מתצוגה בלי לחשוב פעמיים. רק לחשוב שבמחיר שלה מקבלים אצלנו פה מיאטה גורם לי לחלחלה..

:idea:
פורסם

אל תתבלבל, הTT רכב נאה שלעצמו ואם אתה מתחבר לאודי הוא יספק מענה לצרכייך, אך תקציבך והמיקום החדש פותחים בפנייך דלת לרכבים שאינם שכיחים בארצנו הקטנה ואף מאפשרים עלייה ברמה (קח בחשבון שרכב יוקרתי יותר ישא גם בעלויות אחזקה גבוהות).

סתם כדי שתהיה לך אינדקציה לגבי התקציב ורכבים בUSA..

http://www.ebay.com/sch/Cars-Trucks-/6001/i.html?Body%2520Type=Convertible|Coupe&_fpos&LH_BIN=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=80000&_udhi=156000&Model%2520Year=2011|2012|2013&_dcat=6001&_dmpt=US_Cars_Trucks

פורסם
עדיפות חדש ולא משנה לי כל כך השאר העיקר שיהיה טוב, חשבתי בערך על AUDI TT 2014 -2013 אלה אם כן זה מעל התקציב שלי.. מה אתה אומר?

התכוונתי ל 40K$

אתה לא מחובר למציאות, אבל מהצד המגניב של העניין.

• תוכן חדש...